Melek anneleriyle genel sohbet´e....

bende iiyim seldacım çok şükür hamileliğimde benim kist çıkmıştı hemde 4 cm falanmış sezaryenle aldılar onu diye düşünüyorum bebek bundan besleniyomuş dedi doktor mantını bilmiyorum.Kafanı takma canım inşallah kötü bişey çıkmaz herkeste irili ufaklı kistler oluyo ii düşün ii olsun sonuç ne zaman çıkıyo

hamile olupta kist cıkan varmı dün doktora gittim bebiş için kist var dedi korkuyorum kan testi yaptı haftaya sonuc alacagım iyi huylu dedi allah a emanet olunzemuszemus

Canım sen şimdi hamile misin onu anlayamadım. Yalnız seni daha çok korkutmayayım. Benim bir arkadaşımda olmuştu.

gelinciğim başka kimler var tabloya ekliyelim ben hayırlamıyorum hatırladıklarını bana yazsana
sende tam satla batı yaz seldacım sende bebiş ne kadarlık cinsiyeti falan onu yaz bengisu cum sende adet tarihlerini yaz ok?

cicim ellerine sağlık güzel olmuş seldanın 6 haftalık diye yazmış ben öncesinden liste yapmıştım

MELEK26

SWEETBABY

OZLENEN2010

CıCı 22

SıNANNURAY

HADıBAKEM

YELZ

MAP

SENSıZHAYAT

DML

GLNK

28 MAVı

EYıFTUL

HAZERÖZLEM

MELEĞıM

BENGıSU

SHARK_11

seyma 88

HAMıŞLER

MHTP

ben kan testi için gittiydim sonucum çıksın kendi dr gidecegim dünkü dr özele gitme kartal araştırmaya veya zeynep kamil hastanesine git dedi sonucu bekliyorum

dr iyi huylu bebişi besliyor dedi ama sonucu hayırlısıyla alayımda allahım kimseye bir daha evlat acısı yasatmasın isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…