Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Anladım canım bütün tedbirleri al canım benim zeynep kamilin adını duydum hiç gitmedim oraya bilgim yok canım.
ayy sorma o misafir bişey deilmiş erdından eltimler geldi 5 kişi kayınvalde akşama doğru bir haber teyzemler damadı kızı falan olduk mu 10.annem babam kardeşim ben eşim 14 kişi teyzemler memleketten gelmişler sağolsunlar geldiler 2 saatliğine ama kaynana anlayışsız olunca böle oluyo işte biraz otur git dimi çok yakınız zaten biz kayınvaldeyle yokk olmaz laelaelaelaelae sinir etti beniiiii

çok düşüncesiz iyidir ama bu türlü düşünceye sahip değil her zaman gelen kişiler değil en son düğünde gördüm kızının oda telaşlısın anlamadın bile 3 sene olmuş biraz otur git dimi belkide misafirlerim yatıya kalıcaktı kalamadılar bu yüzden ayıp oldu aslında ama benim elimde değil kii off off sinirrrr

Allahtan erken gidiyo ama erkenden de geliyo yoksa saatlerce sabahta trafik akşamda iş dönüşünde trafik böylesi ii en azından kafası rahat uykusuz kalıyo biraz ama gelince telafi ediy o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…