Melek anneleriyle genel sohbet´e....

benim hamileliğim çok bulantılı geçmişti inşallah bu hamileliğimde olmaz bulantı sadece wc için kalkmıştım ayağa hep kusuyodum sizinkiler nasıldı

Selda canım senin için netten baktım. Prf. Özay Oral var. Zeynep Kamilde Başhekimlik yapmış. Şimdiki periantoloji kliniğinin şefi var. Opr. Dr. Mehmet ULUDOĞAN, başka bir doktorda aynı klinikten Semih Tuğrul bir araştır istersen.

benim 4 hamileligim hiç birinde midem bulanmadı hep yemek yedim sürekli sadece karnım acıkıp yemek yemezsem bulanıyordu benimkiler cok oburdu bu bebişimde aynı

Benim hamileliğimde hiç kusma, bulantı olmamıştı.Aşerme de olmamıştı. Sadece midemde reflü vardı. Zaten normaldede midemde gastirit var. Onun için de dikkat ediyordum. Hamurişi,pilav, makarna yemiyordum.Hayırlısıyla bebeğim olsunda tüm sıkıntıları çekmeye razıyım

mrb arkadaşalr.
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok ama çok teşekkür ediyorummm.
bende hep bu sayfalrda bize umut vericek hamile haberleri aradım hatta bulup size yazardım akın kızlar beebeğini kaybetmiş ve şimdi fazla beklemeden hamile kalmış diye.
bende o yüzden öğrenir öğrenmez size yazmak istedim.
bu haberin size de umut olcağını biliyodum.
bak o olmuş bende olucam diyo insan, ben hep öyle dedim.öle umutlandım.
ama çok da karamsarlığa düştüm. umutsuzdum. hele son ay biliyosunuz, çok üzülüyodum.
oğlumu çok özlüyodum.çok içime kapanmıştım.
çok ağladım bu ay.
meğersem meleğim anneciğine, annesinin gözyaşlarına dayanmamış kardeşini göndermiş.
ben hep Allah benim dualrımı kabul etmezse, benimbi meleğim var, meleğini kırmaz diyodum. bzie bir kardeş gönderir diyodum ama bukadar erken olcağına hiç ama hiç ihtimal vermiyodum
ama oluvermiş. öğrenir öğrenmez bi şükür namzaı kıldım,dua ettim.
Rabbim öyle büyüksün ki dedim, umutlarıımın tükendiği, içime kapandığım, hayata küstüğüm anda tutanacak bi dal bağışladın bana dedim.
adeim 1 gün gecikti.
test yaptım çift çigi inanamadım, gidip test yaptırdım 2084 çıktı.
yüksek bi değerdi. şaşırdım.
acaba bi problemmi var dedim.
önceden bebeğim geç döllenmeydi.değerim bukadar yüksek değildi. ne olabilir acba dedim.
doktora gittim. keseyi görürüz dedi. korktum ya göremezsek diye . ama gördük. 2 hafta sonra kalp atışını ve gelişimin görmeye gidicez inşallah.
doktora hemen gitmemin nedni acaba ilac ya da iğneye başlatırmı dedim. düşük dozda da olsa kanda pıhtılaşmaya eğilim vardı.ama doktorum etstlerin eksik olduğunu söyledi
eğer onlarda bi problem yoksa herhangi bişey kullanmıyacakmışım.
günde 3 kez tansiyon ölçümü yapıyorum. beslenemme daha çok dikkat edicm.
ama çok da korkuyorum.Allahım yardım eder inşallah.
uamrım herşey güzel gider. bu sefer gözyaşı olmaz. hayallerimiz gerçek olur.
sizler hep dualrımdasınız. hiç ama hiç merak etmeyin.
hiçbizman kendim için dua etmedim sadece.
ben ve tüm bebeğini kaybeden melek anneleri için ortak dua ettim
ve inanıyorum herkesin burdan gzüel haberler alıcağına. ben ayz sonuna kadar zman veriyorum. burdaki herkes hamile olucak.
inşallah Rabbim bize sorunsuz bir hamilelik dönemi ve hayırlı sağlıklı evlatalr nasip eder.
onları sağlıkla dünyay getirip güzel günelrini görmeyi nasip eder.
şimdi dualrınıza daha çok ihtiyacım var.
dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
buarada deniz gibi ben de bitkisel kürler yapmıştım bu ay.
sizde deneyin belki faydası olur.
benim son adet tarihim 29 mart. tahmini doğum 3. 01.2011
ama sezeryan olacağı için 10 gün öncesi faaln yazabiliriz.
hepinizden çok gzüel haberler bekliyorum.
gerç,i ben biyere gitmiyorum
hep buralardayım sizinle.
sizi yalnız bırakmaya niyetim yok.
sadcee bilgisyara çok kullnamamaya çalışıcam.
biz birbirimize destk olduk. bu kez ben umut olmaya çalışıcam size.

sweetcim biliyodum içime doğuyodu ama kimselere diyemedim çok güzel haberler geliyo Allahım yavrunu sana ve babasına bağışlasın hiç bırakmasın kuzun seni inşallah herşey sorunsuz geçer 9 ay hemen geçer ve sağlıcakla alırsın kuzunu Allaha emanet olun bizler içinde dua et kendinden haberler ver bize öptüm tatlım opuyorumnanaktan

sweetbabyhihoyyytçooooook sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah rahat bir hamilelik geçirir 9 ayın nasıl geçtiğini anlamazsın inşallah bütün problemler senden ve bebeğinden uzak olsun Rabbim bebeğini ve seni koruyup kollasın

sweetçim canım benim o kadar mutlu oldum ki bu habere...çok üzgün olmama rağmen içim çiçek açtı senin bu haberinle! hihoyyytseninle sohbet ettiğimiz o bir kaç ayda hep senin ne kadar iyi bir insan olduğunu düşünmüştüm ve bebeğini kaybettiğinde "hep iyi insanların mı başına gelir böyle şeyler..." diyerek o kadar üzülmüştüm ki...bir zaman kendime gelememiştim,ama şimdi iyi insanların da başına güzel şeyler gelebileceğini görmek çok güzel, umudu hiç kaybetmemek gerektiğinin timsalisin, buradaki arkadaşlar için de umut oluyor olmak çok güzel olmalı...önlemlerin çok yerinde aman diyeyim uygula tümünü...bir önceki seferde beslenmene pek dikkat etmediğini hatırlıyorum, güzel haberlerinin devamı dileğiyle:)

sweetbaby çok sevindik..gecenin en karanlık anı sabah olmadan önceki anmış..bak çok şükür güneş açtı...inşallah herşey yolunda gider..sabrının mükafatını fazlasıyla alacaksın....

sweetbayy cok sevindim allahım hayırlı ve saglıklı yine hepimizin bebişimizi kucagımıza almayı nasif eder inş allah a emanet olun tüm bebiş isteyen herkesede nasif eder inş :Saruboceq:

gelincik evlilik yıldönümün kutlu olsun inş en kötü günün böyle olsun allah ım inş 2011 evlilik yıldönümünde bebiş veya bebişlerinle kutlarsın allah a emanet ol arkadas :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…