Melek anneleriyle genel sohbet´e....

sağol canım yok halamın eşi fakat benim babaannemden büyükannemin üvey kardeşinin damadı gençti kanser malesef kızkardeşi ve eşi doktor harika biriydi ama maleseff

kızlar ben hamileliğimde unutkanlık başladı ve bu olaydan sonra daha da arttı sizde oldu mu böle bişey

Canım bu doğal. Hamileyken sürekli bebeklere odaklandık.Buhafta nasıl oldu, gelişimi nasıl hep bunlar vardı kafamızda.Erken doğumdan sonrada üzüntümüz üstüne geldi. Kolay değil yaşadıklarımız.

ben ilk melegimi 3 sene oldu kaybedeli hala aklıma geliyor ne kadar düşünmek istemesemde allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kardeşini kucagımıza almayi nasif eder cünkü hepsinin yeri ayrı

evet bengicim herşey onlara odaklıydı elektrik süpürgesini bile açamıyodum eşim evi süpürüyodu çok korkuyodu sesinden yavrum benim ben hala makineyi açarken duraksıyorum

ben ilk melegimi 3 sene oldu kaybedeli hala aklıma geliyor ne kadar düşünmek istemesemde allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kardeşini kucagımıza almayi nasif eder cünkü hepsinin yeri ayrı

Aminnn inşallah Rabbim bak nasip etti kuzun yanında acını dindirmez ama artık üzülme kuzunda üzülür sonra annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…