Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Canım merhaba sonuç negatif bekledikçe 2.çizgi çıkıyo korundumuz için ihtimal yok doktorada gitmedim mayıs 4-5 gibi adetimi bekliyorum mayısa planlıyodum ben zaten Allahım hayırlısıyla hepimize kısmet etsin inşallah opuyorumnanaktan

gelinciğim bilg bozuldu o yüzden dün giremedim hiç canım evlilik yıldönümün kutlu olsun daha nice yılllar geçirmen dileğiyle veeee en önemliside tabiki bidahaki yıla bebişle beraber girersiniz inşallah.

bu arada bulantılardan falan komnuşmuşsunuz bende söyliyim ben çok kötü oluyorum kızlar yaa hamileliğimde ben 5aya kadar hep kustum ve 7 kilo vemiştim çok kötü oluyorum ama ah bi hamiş olayım Allah'ın izniyle bak ozaman bide sesim çıkarmı o bulantılara kusmalara

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|35|ERKEK|06.06.2010
|Denizim16|5||02.01.2011
|Sweetbaby|5||03.01.2011
|selda5428|6||20.12.2010[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
gelincik37_34|04.04.2010|04.05.2010
meleğim26| |
cici_22|17.04.2010|17.05.2010
Seyma88| |
bengisu82| |
eyiftul| |
özlenen2010| |
28mavi| |
hadibakem||
sinannuray||
yelz||
map||
sensizhayat||
glnk||
hazerözlem||
meleGim||
SHARK_11||[/table]

kızlar tablodaki biligilerinizi verin bende yazayım.

Son düzenleme:
benim SAT 21.04.2010 BAT ise 19.05.2010 bu listede adımı görmek bile beni çok heyecanlandırdı ama benim daha çok beklemem lazımeyvahedigeldismile daha bugün 40. gün zaman nasıl geçecek bilmiyorum doktor hiçbir şey söylemedi genetik sonuçlarını aldıktan sonra konuşuruz sanırım şu anda o kadar kötüyüm ki bir hamileleği daha kaldırabilir miyim bilmiyorum bir tarafım hemen hamile kalayım diye düşünürken diğer tarafım ya aynısı yine olursa diyor o zaman yıkılırım onun için iyice toparlanmak istiyorum ben artık her şeyi Allah'a bıraktım biz ne yaparsak yapalım takdir Allah'ın hep hayırlı bir zamanda hamile kalayım diye dua ediyorum

kızlar hayırlı cumalar Rabbim mübarek günlerin yüzü hürmetine bizede sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

cicim sen giremediğin için 28 mavinin tarihlerini ben ekledim canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…