- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sahiplerinin medeni kıyafeti mutlu ederken yeni sahiplerinin ne kadar geri olduğundan bahsetmiş canımBasortuyle ilgili ne demis goremedim ben?
Edit: himm haberi acinca gordum. O yuz ifadesi ne ya? Terbiyesiz.. Kadinlarin yuzlerindeki nuru kiskanmistir bence. Malum kendisinde pek yok![]()
Savunmasan çok şaşırırdım...insan aynı görüşteki yandaşının ezildiğini görmeye dayanamıyor dimi...bu kadar belli etme bariŞahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.
Şahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.
Cıks bilemedin :)Savunmasan çok şaşırırdım...insan aynı görüşteki yandaşının ezildiğini görmeye dayanamıyor dimi...bu kadar belli etme bari![]()
Doğru diyorsunuz hanımefendi.Hanımefendi bu kulaklar da örtülü arkadaşlarımıza ampul kafa diyenleri de duydu.Ki her örtü takan da akpli bile değil..tamamen kendi sığ bakışı
Her hakaret edenin kendinde sorun taraf yapıp yapıştırmayın