• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek baykalın başörtüsü hazımsızlığı

apranxx

Öz hakiki apranxx :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.613
5.658
198
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...3NS5WdeAab_3hn_vw&sig2=iAzqcGX4c6n-Hm8GLulJ-A
12241500_183469035329651_8320583611206945546_n.jpg

melek-baykal-basortululer-icin-cirkin-ifadeler-kullandi-h5419.jpg

1447194728981.jpg

1447194238448.png

Son düzenleme:
Basortuyle ilgili ne demis goremedim ben? o_O

Edit: himm haberi acinca gordum. O yuz ifadesi ne ya? Terbiyesiz.. Kadinlarin yuzlerindeki nuru kiskanmistir bence. Malum kendisinde pek yok :KK53:
Eski sahiplerinin medeni kıyafeti mutlu ederken yeni sahiplerinin ne kadar geri olduğundan bahsetmiş canım

Şahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.
Savunmasan çok şaşırırdım...insan aynı görüşteki yandaşının ezildiğini görmeye dayanamıyor dimi...bu kadar belli etme bari :KK12:

Türban neden geri kalmışlık sayılıyor anlamıyorum. Ben kapalı değilim ama annemin türbanınada laf ettirmem. Benim melek yüzlü annem senden daha medeni melek Baykal denen lüzumsuz haberin ola. Medeniyet başı açmak değildir. Kararmış kalplerinize çözüm bulun önce. Hazımsız insan topluluğu. Ben minicik eteğimle kamuda çalışabiliyorsam kardeşlerimde türbanıyla çalışacak. O kenafir gözleriniz türbanı heryerde görmeye alışacak. O kadar!

Medeniligimizi basimizdaki örtüyle mi kaybediyoruz? Ya da başı açık herkes cok mu medeni?

Medenînin anlamı kentlilesmis kirsalliktan kurtulmus uygar demekmis. Başörtülü beni kentli ve uygar yapmayan sey basimdaki örtü mü? Bu kadar sığ mısınız gerçekten Melek Hanim? Acıyorum valla

Şahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.

Hanımefendi bu kulaklar da örtülü arkadaşlarımıza ampul kafa diyenleri de duydu.Ki her örtü takan da akpli bile değil..tamamen kendi sığ bakışı
Her hakaret edenin kendinde sorun taraf yapıp yapıştırmayın

Savunmasan çok şaşırırdım...insan aynı görüşteki yandaşının ezildiğini görmeye dayanamıyor dimi...bu kadar belli etme bari :KK12:
Cıks bilemedin :)
Benim başörtülü de açık da arkadaşım var.
Hiç de kötü görmüyorum onları.
Ama melek Baykal hakaret etmemiş sadece eski sahiplerinden sonra yenilerini benimseyememiş. Belki bu yüzden yanlış anlamlara gelen sözler söylemiş olabilir.
Yandaş mı? Ben kimin yandaşıymışım?
Bu Arada örtüsüz ev konusunda ne düşünüyorsun Apranxx? Malum bakış açısına sahipler için de diyeceğin birşey var mı? Yoksa ayrımın sadece başörtüsü üstüne mi kurulu?
Sana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlerden misin yoksa?

Hanımefendi bu kulaklar da örtülü arkadaşlarımıza ampul kafa diyenleri de duydu.Ki her örtü takan da akpli bile değil..tamamen kendi sığ bakışı
Her hakaret edenin kendinde sorun taraf yapıp yapıştırmayın
Doğru diyorsunuz hanımefendi.
Ampül kafa diyen de gördü akp seçmenine...
Akpye oy vermeyene terörist diyen de gördü bu gözler...
Chpliyim Dinsiz diyeni de gördü. Başörtüsüze Teşhirci diyen de.
Ne yapalım yani?
Herkesin fikri kendine. O da böyle beyan vermiş kendi sayfasında. Bu da onun bakış açısı tıpkı benim söylediğim örnekle gibi.
Ben her örtü takan akpli demedim ki, aksine hiç öyle bir beyanım yok. Kaldı ki her açık da chpli değil. Her milliyetçinin mhpli olmadığı gibi. Ya da her kürdün hdpli olmadığı gibi...

Back
X