melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

ben daha gitmedim doktora cnm pzt gidicem inşallah.mide bulantısı falan hiçbişey yok bende.ilkinde mide bulantılarım çok olmuştu bunda hiçbir değişiklik hissetmiyorum kendimde neden acaba?

Canım her hamielilk ayrı
ayrıca senin daha cok yeni bulantı için erken
6-7. haftalarda baslıyor genelde
işte melek annesi olunca manyaklasıyoruz
ben sabah bir yandan kıpkırmızı oluyorum öğürmekten
bir yandan aynaya bakıp sırıtıyorum
bulantım oldu die

hep gül böyle canım benim.
bende bugün hiç cıkmadım büyüğe.
bana doktor bol su içiceksin dedi.
ya ben hala hamile olduguma inanmıyorum.
korku sarıyor zaman zaman benliğimi.
birde kızım küsermiki annesine diyorum.
cok hassaslastım.kızımı cok özledim.
mezarınada bayadır gidemedim.gidip konusasım var onunla.
eşim yarın desem götürürmüki? :18:

canımsınn sende hep gül insallah
artık hep gülelim
bende gidemedim kızımın yanına 2.5 aydır
cok özledim

aminnn canımm.ıns.. evet sımdılık ıbre 12 de...ıns 22 de 32 yıde gorurum. hep beraber goruruz.butun hamılelerımız. vakıtı geldıgınde de saglıklı evlatlarımızı alırız
Âmin canım âmin... Hepimizin ibreleri sağlıcakla çalışsın inşallahhhh.....
Kıyamam canım yaaaa

Eşim de bana dün hediye altın almak istedi. Siparişi verdik. Bugün arayıp iptal ettirdim. Daha "kızının mezarını yaptırmadın, ne altını tobeguk?" dedim kendime. Hiç içime sinmedi. ben de çooook özledim kızımı ama şu ara gidip gitmemek konusunda kararsızım kızlar.:44::44:

neden kararsızzın canım? aslında sımdı gıtmek belkı en iyisidir... sen bılırsın yınede. ben cok cok uzaklardayım. arada tr zıyaretımde gıttım. her defasında aynı hisler oluo. ben geldım annecım die gırıyorum iceri, sonrası malumm ama ins saglıklı kardeslerının elınden tutup ' bak bu senın melek ablan deyıp gıtmekde nasıp olur..

kızlar sarkıya bakın[video=youtube;E2w3rEVL3C0]http://www.youtube.com/watch?v=E2w3rEVL3C0[/video]

melegim gözlerim dolu dolu dinledim sarkıyı. hele ilk baslangıc.
ve sonrasında içimde bir dünya var.
kaybetmek korkusuyla yasıyorum seni.elimde değil.
ay aglıyorum ya. Allahım bu defa acılarını vermesin inş.

bu kadar olur dimi
dün tesadüfen dinledim
ya bu kadar mı uygun olur
bir sarkı bizim durumumuza
millet sevglisine söyler biz de meleklerimize

bu kadar olur dimi
dün tesadüfen dinledim
ya bu kadar mı uygun olur
bir sarkı bizim durumumuza
millet sevglisine söyler biz de meleklerimize

kızımın mezarı evimle iş yerim arasında her sabah geçiyorum o yoldan
1 hafta boyunca uğramazsam yanına kızımın rüyama giriyor hemen
kaç defadır hesaplıyorum 1 haftadan fazla gitmeyince

Âmin inşallah canım. Mezarına gittiğimde çok üzülüyorum da o yüzden mi gitmesem acaba diyorum. Ben de artık kardeşini alıp gitmek istiyorum meleğimin yanına.
Anne ben de senin gibi ben geldim annemmm diye giriyorum. Sonra susup otlarını temizleyip toprağını avuçluyorum gözyaşlarıyla..
Ufff bilemedim... Ama mezarını ennn kısa sürede yaptıracağım inşallah. Geçen sene otursun diye yaptırtmamışlardı çünkü.

Zelal topigininn giris yazısı beni cok duygulndırdı

Hayırlı ugurlu olsun topiginizz..
Güzel, hayırlı haberlerinizi paylaşmak kısmet olsun cumletenn..
Allahim korktuklarimizdan korusunn, kimseyi evladıyla sinamasinn
Tum dileyenlere bekleyenlere; sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavusulacak evlat nasip etsin..

allah razı olsun canım. amın ıns. saglıkla evlatlarımızı kucaklamak, acılarını bır daha yasamamak ıcın dualarımız...
gebelık testımı cift cizgi gordugumdekı ılk hıssımdı bu tamda. sevınc degıl, heyecan degıl, sadece cennete ugurladgım kızımın yuzuydu ılk aklıma gelen
ama alan rabbım verdi de cok sukur yeniden.ins bende buradakı butun melek annelride yeni umutlarının acısını gormez, kucaklarlar

Son düzenleme:
Rabbim burda anne adayı olan ve anne olma arzusuyla olan bütün herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Sizlerle fazla dertleşemesek bile bu güzel duygularınıza ortak oluyoruz.Ben 2 bebek kaybından sonra artık bebek sevmeyi ister olmuş ama kendi bebeğimin olması için caseret edemiyorum. 8 ay oldu arkadaşlar bebeğimi kaybedeli zaman var diyorum bekle diyor yüreğim biliyorum ki çok istediğin şey elinden ucup gidiyor,bekle zaman diyor.Ama sizin mutluluklarınız benide mutlu ediyor, inş bebeciklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alır onların güzel isimlerini ögreniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…