Rabbim burda anne adayı olan ve anne olma arzusuyla olan bütün herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Sizlerle fazla dertleşemesek bile bu güzel duygularınıza ortak oluyoruz.Ben 2 bebek kaybından sonra artık bebek sevmeyi ister olmuş ama kendi bebeğimin olması için caseret edemiyorum. 8 ay oldu arkadaşlar bebeğimi kaybedeli zaman var diyorum bekle diyor yüreğim biliyorum ki çok istediğin şey elinden ucup gidiyor,bekle zaman diyor.Ama sizin mutluluklarınız benide mutlu ediyor, inş bebeciklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alır onların güzel isimlerini ögreniriz :)
Amin canım yok umudumu asla kesmiyorum bizim apartmanda benle birlikte 3 kişi bebeklerini kaybetti.Diyorum tek ben değilim beterin beteride var, şimdi hayatın akışına bıraktım.Geziyorum, tozuyorum hersey zaman diyorum acele edip hemen bebeğimiz olup aynı sorunları yaşarsak ben kaldırırım gücüm var şükür.Rabbim sabrını veriyorum ama tek düşünemiyorum ya eşim kaldırabilir mi diye, bekle diyorum eni boyuna bütün tahlilleri bu Haziranda arastırcam 2014 senesi benim güzel hayaleerim olsun diyorum,Rabbime hep dua ediorum,inş hakkımızda hayırlısı olsun
senınde basın sag olsun canımm... rabbım hepımızın hakkında hayırlı vakıtlerde evlatlara kavustursun ıns. ne zaman hazır hıssedıosan cok beklemedn nasıp etsın ins yeni umudunu
acı zor, aynısını yasarmıyım endısesı aklından cıkmıo insanın...ama ole ya da bole beklemekten baska, dua etmekten baska elımızden gelmıooo
Rabbim burda anne adayı olan ve anne olma arzusuyla olan bütün herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Sizlerle fazla dertleşemesek bile bu güzel duygularınıza ortak oluyoruz.Ben 2 bebek kaybından sonra artık bebek sevmeyi ister olmuş ama kendi bebeğimin olması için caseret edemiyorum. 8 ay oldu arkadaşlar bebeğimi kaybedeli zaman var diyorum bekle diyor yüreğim biliyorum ki çok istediğin şey elinden ucup gidiyor,bekle zaman diyor.Ama sizin mutluluklarınız benide mutlu ediyor, inş bebeciklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alır onların güzel isimlerini ögreniriz :)
selammmlar
esimden boyle bir teklif yapacagı hic aklıma gelmezdi. kendisi gayet rasyonel birisidir de
ama bu sabah fetal doppler alalım mı eve dedisu evde bebegın kalp sesını dinledigin aletten. ben solesem emınım dalga gecerdi ama insan degısıo mu
yasadıklarımız mı bole yapıo bizi ama sasırdım
kk cok memnun olanşlar var baktım. 16. haftaya kadar kucuk oldugu icin cok rahat duyulmuomus. ve kolay bulunmuomus bebegın yerı ama 16 dan sonra rahatca kullanıldıgı yazıo... hade bakalım hayırlısı birde dopplerlenelım...gerci once bir doktora sorcam ama...alaman doktorum onay verırıse yeni oyuncagım doppler miii
Zelalciğim merak ettim, gittin mi dr a canım??? Merakta bırakma bizi!!!selammmlar..esimden boyle bir teklif yapacagı hic aklıma gelmezdi. kendisi gayet rasyonel birisidir de
ama bu sabah fetal doppler alalım mı eve dedisu evde bebegın kalp sesını dinledigin aletten. ben solesem emınım dalga gecerdi ama insan degısıo mu
yasadıklarımız mı bole yapıo bizi ama sasırdımkk cok memnun olanşlar var baktım. 16. haftaya kadar kucuk oldugu icin cok rahat duyulmuomus. ve kolay bulunmuomus bebegın yerı ama 16 dan sonra rahatca kullanıldıgı yazıo... hade bakalım hayırlısı birde dopplerlenelım...gerci once bir doktora sorcam ama...alaman doktorum onay verırıse yeni oyuncagım doppler miii
Zelalciğim merak ettim, gittin mi dr a canım??? Merakta bırakma bizi!!!
Ben de duydum o dopler cihazını ama -ileriki aylarda da- bebeğin kalp atışı bazen bulunamıyor ve anne daha çok stres yapıyor
Deniliyor. Bir de anne kendi nabzıyla karıştırdığı için başkasının bakması daha sağlıklı oluyormuş. Ama benim koca kalp atışını bulamazsa kalpten önce kendi gider. Yani biz alsak nasıl olur bilemedim!!! Yoksa ben çok düşündüm almayı...
Hatta bir kere psikoloğuma söylemiştim de bi ton laf işitmiştim bu obsesiflik belirtisi diye! Obsesiflik umurumda değil de kazara bebeğin kalp atışını bulamazsam ben de giderim kalpten herhalde!!!!!
canım doktora tr saatıyle 5 te gıdıcem ıns. ay kalbım gum gum... doktor gunlerı hem gusel hem yorucuç eve gelınce kendımı salıorum. gun boyu sıktıgım ıcın uzerımden tır gecmıs gıbı oluo. gercı sonuc ıı olsun varsın olsun...
ya canım sorma bızde o aletı sorduk arastırdık. aynı seylerı soledı uzman kısıler. bulmak cok kolay degıl her zaman.psıkopata bagalrsınız dıe. sonra dusununce bızede mantıklı geldı. zaten kadere yazılan sen ne alırsan al,ıstersen eve hastane kur olcak
o yuzden tevekkul etmeyı tercıh ettık ve vazgectık o aletten
canım doktora tr saatıyle 5 te gıdıcem ıns. ay kalbım gum gum... doktor gunlerı hem gusel hem yorucuç eve gelınce kendımı salıorum. gun boyu sıktıgım ıcın uzerımden tır gecmıs gıbı oluo. gercı sonuc ıı olsun varsın olsun...
ya canım sorma bızde o aletı sorduk arastırdık. aynı seylerı soledı uzman kısıler. bulmak cok kolay degıl her zaman.psıkopata bagalrsınız dıe. sonra dusununce bızede mantıklı geldı. zaten kadere yazılan sen ne alırsan al,ıstersen eve hastane kur olcak
o yuzden tevekkul etmeyı tercıh ettık ve vazgectık o aletten
aman kızlar cok normal değiliz zaten hele zelal canım senin 2 kaybın var kafayı yersin o aletle
Allah korusun duyamadın yanlıslıkla kalp atısını düşünsene halini
aman aman
bizim gibi deli annelere cok lazım değil kızlar
unutuyoruz hemen baska seyler düşünüyoruz
melekcimmm napıon_? nasıl gıdıyoo. bebis iyi mi? bulantılar ne alemde?
benım kalmadı artık bısey cok sukur. cok ac kalırsam az bısey bulanıo ama gayet gectı yanii.
CANIM bulantılarım az var ama ben seviom o bulantıyı
bebegim yerinde sağlıklı diyorum
senin tekmeler basladı mı canım
yani tekme denewmez daha cok erken ama sanırım hıssetmeye basldım. kelebek gıbı ucuslarını, balık gibi kayısşarını...
gercı bunlar ıcın bıle erken ama ıkıncı hamılelıkte daha erken hıssedılıomus. kızımdada 16. hafatda baslamıstı.
yani sureklı ve cok net degıl ama ara ara gaz olamdıgına bebek olduguna ınandıgım hareketler hıssedıorum ıns... harketleri hıssedınce kızım geldı ılk aklıma. onla yasadıklarım.
galıba gebelıgın en gusel kısmı onu hıssedbılmek. rabbım sonuna kadar saglıkla haraketlerını duyup bu sefer kucagımzda da gormeyı nasip etsin cumlemızee
Zelaaal, nerdesin kız? Uğramıyorsun artık eskisi kadaryapma böyle daha sık gel. İki lafın belini kırarız.
Öncelikle hayırlı olsun canım kıpırtılarındarısı başımıza olsun inşallah....
Ben sadece uyuyorum. Öööyyle uyuyorumo yüzden pek sık gelemiyorum.
Zati melekyavrum da balnı hala
Neyse kendine iyi bak canım.
burada havalar ısındı. ayıptır solemesı bıtımız kanlandı eve ugremıozpıknıkten bır saat once gordık eve
bıraz yoruldumm amma. almanyada gunes az gorulen sey nabarsın...
kıss uyuyosan kız mı gelcek acaba. kız uyutur derler ama hayırlısı saglıklısı olsun.
bugun kızımla aynı ayda ekım dogumlu ıkı bebekle bırlıkteydımmm. degısıkk oluo insan. aam cok sukur yıne bır bebegımleydimm. cok sukurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?