melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

hosgeldin canım.benimde kasık agrım cok.doktora sordugumda su an cok normal dedi.rahimde olusum oldugu için sanki kasık agrın varm ıs gibi hissedersin dedi.

Aynen benımde oyle alt taraffımda agrı oluyor daha doktorada gitmedım pazartesı salı gıtmeyı dusunuyorum ınsallah

Aynen benımde oyle alt taraffımda agrı oluyor daha doktorada gitmedım pazartesı salı gıtmeyı dusunuyorum ınsallah

bende dün gittim.tabiki henüz kese olusmamıstı.bu nedenlede olusumda normalmiş bu tarz agrılar.
benim sezaryen dikiş yerim agrıyordu hatta. doktorda normal oldugunu söyledi.

Bende bı topıkte sizlerle devam etmek ıstıyorum arkadaalar kendımı tanıtayım 27 yasındayım bır oglum var 3 yasını bıtırcek agustosta.. Ilk oglumusa ıkıncı ayımda hamıle kalmıstım bundada oyle oldu.. Ben yurt dısında yasıyorum doktordan bugun randevu alıp gıtmek ıstıyorum cok heycanlı sanki ill kez anne olucam. Subat ayinda ıkı gun adet gecıkınce test yapmıstım ve poZıtıf cıkmıstı ama aynı gun ıcındede kanamam oldu sımdıde aynı sey olucak dıye korkuyorum oglumda bu kadar agrılarımı felan takmamıstım. Insallahh hayırlısı olur

bende dün gittim.tabiki henüz kese olusmamıstı.bu nedenlede olusumda normalmiş bu tarz agrılar.
benim sezaryen dikiş yerim agrıyordu hatta. doktorda normal oldugunu söyledi.

Benım son nısan 27 sı adet gunum ben erken test yaptımm :)) bekleyemedım ıkı normal cızgılı olanından bır tanede dıgıtal teste. Yaptımm hamılesın cıktı.. Sımdı bende gerıye dogru dusunuyorumda oglumdada kasık agrımdan dolayı ıse gıdemedıgım gunler olmustu :))

masallh allah bagıslasın oglunu
bizim yasayan evlatlarımız yok ama olcak iins die duacıyız iste. bende yurtdısındayım bu arada. almanyada. 1,5 yıldan beri. ıns son 4 ayımız sonra tr doncez bakalım. sen neredesin?

Hımm hayırlısıı olsunn senın ıcınde ben heılbronn dayım neden donuyosunuz turkıyeye

esımın isi ıcın gelmısık zaten. proje tamamlanınca doncektık. ins son 4 ay. burada kımsemız yok zaten. yettı artık bize..

Super ya bende severek yasamıyorum burada aılemde yanımda ama bazen bızde donelım dıyoruz ama kurulu duZen kolay kolay bırakılmıyor baksana mayıs bıttı 1 gun bıle gunes goremedık hala

Super ya bende severek yasamıyorum burada aılemde yanımda ama bazen bızde donelım dıyoruz ama kurulu duZen kolay kolay bırakılmıyor baksana mayıs bıttı 1 gun bıle gunes goremedık hala

gunes konusunda kesınlıkle haklısınn hasretizz. yani ailen buradaysa bıraz daha iyi bence. cunku burada yasamanın iyi yanlarıda yok degıl... ama bız zaten gecıcı, is ıcın gelınce gez toz bi yere kadar..bu arada bende stuttgarttyım

Hadıı yaa yakınızz :)) aynen haklısın gez geZdr nereye kadar cevre sart hele burada dahada sart yanlız cok zor benım kardeslerımde burada gorumcemde var.. Iyı yanları tabıkıde cok var ama bı okadarda kotu yanlarıda var cevre clok kotu rabbım evlatlarımızın yardımcısı olsun sen kac aylık hamılesın

Son düzenleme:

Son düzenleme:

HELLO kızlar

bugün nasılsınız
sanırım 3 gündür büyük tuvaletimi yapmadım
rekorum 5 gün
kayısı ilac hiçbiri banamısın demiyor
düşük olmasın diye progesteron kullanıyorum ya inanılmaz kabız yapıyor

eşimde recep ivedik gibi
senin içini düşünemiyorum diyor
benle dalga geçiyor

slm melekyavrum sen nekadarlık hamişsin.

e yerini bulmus sahne ama... kabızlıkla bırlıkte iiice sıs bır karın...ıns en kısa zamanda rahatlarsın. kolay degıl. bır gun cıkmasam acayıp rahatsız oluorum. aman neyse bunlar kucuk ayrıntılar ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…