hosgeldin canım.benimde kasık agrım cok.doktora sordugumda su an cok normal dedi.rahimde olusum oldugu için sanki kasık agrın varm ıs gibi hissedersin dedi.
Aynen benımde oyle alt taraffımda agrı oluyor daha doktorada gitmedım pazartesı salı gıtmeyı dusunuyorum ınsallah
bende dün gittim.tabiki henüz kese olusmamıstı.bu nedenlede olusumda normalmiş bu tarz agrılar.
benim sezaryen dikiş yerim agrıyordu hatta. doktorda normal oldugunu söyledi.
Bende bı topıkte sizlerle devam etmek ıstıyorum arkadaalar kendımı tanıtayım 27 yasındayım bır oglum var 3 yasını bıtırcek agustosta.. Ilk oglumusa ıkıncı ayımda hamıle kalmıstım bundada oyle oldu.. Ben yurt dısında yasıyorum doktordan bugun randevu alıp gıtmek ıstıyorum cok heycanlı sanki ill kez anne olucam. Subat ayinda ıkı gun adet gecıkınce test yapmıstım ve poZıtıf cıkmıstı ama aynı gun ıcındede kanamam oldu sımdıde aynı sey olucak dıye korkuyorum oglumda bu kadar agrılarımı felan takmamıstım. Insallahh hayırlısı olur
masallh allah bagıslasın oglunu
bizim yasayan evlatlarımız yok ama olcak iins die duacıyız iste. bende yurtdısındayım bu arada. almanyada. 1,5 yıldan beri. ıns son 4 ayımız sonra tr doncez bakalım. sen neredesin?
Hımm hayırlısıı olsunn senın ıcınde ben heılbronn dayım neden donuyosunuz turkıyeye
esımın isi ıcın gelmısık zaten. proje tamamlanınca doncektık. ins son 4 ay. burada kımsemız yok zaten. yettı artık bize..
Super ya bende severek yasamıyorum burada aılemde yanımda ama bazen bızde donelım dıyoruz ama kurulu duZen kolay kolay bırakılmıyor baksana mayıs bıttı 1 gun bıle gunes goremedık hala
gunes konusunda kesınlıkle haklısınnhasretizz. yani ailen buradaysa bıraz daha iyi bence. cunku burada yasamanın iyi yanlarıda yok degıl... ama bız zaten gecıcı, is ıcın gelınce gez toz bi yere kadar..bu arada bende stuttgarttyım
Hadıı yaa yakınızz :)) aynen haklısın gez geZdr nereye kadar cevre sart hele burada dahada sart yanlız cok zor benım kardeslerımde burada gorumcemde var.. Iyı yanları tabıkıde cok var ama bı okadarda kotu yanlarıda var cevre clok kotu rabbım evlatlarımızın yardımcısı olsun sen kac aylık hamılesın[/QU
benımde daha yeni 12 haftalık oldu..ilk kontrole gıttık. ayın 3 unde ikinci kontrol var bakalımm
Hadıı yaa yakınızz :)) aynen haklısın gez geZdr nereye kadar cevre sart hele burada dahada sart yanlız cok zor benım kardeslerımde burada gorumcemde var.. Iyı yanları tabıkıde cok var ama bı okadarda kotu yanlarıda var cevre clok kotu rabbım evlatlarımızın yardımcısı olsun sen kac aylık hamılesın[/QU
benımde daha yeni 12 haftalık oldu..ilk kontrole gıttık. ayın 3 unde ikinci kontrol var bakalımm
Masallahh neden o kadar gec gıttımız 12 hatalık olmus benımde bır hafta sonraya verdıler termıni hem ozamana kadar buyumus olur dıyorum kalb atıslarını gormem ama en azında. Iyımı gorurum ben 12 haftalıkta oglumun cınsıyetını ogrenmıstım :))5 hazırandada ben gıdıcem doktora
Masallahh neden o kadar gec gıttımız 12 hatalık olmus benımde bır hafta sonraya verdıler termıni hem ozamana kadar buyumus olur dıyorum kalb atıslarını gormem ama en azında. Iyımı gorurum ben 12 haftalıkta oglumun cınsıyetını ogrenmıstım :))5 hazırandada ben gıdıcem doktora
ılk ogrendıgımde turkıyedeydım zaten. keseyı falan tr de gordum. sonra buraya geldım. o yuzden hemen almamıstık. bır hafta sonra aldık randevuyu. 9 haftalıktı burda ılk gıttıgımde. benım almanyadakı ikinci hamılelıgım. kaybettıgım kızımada burada hamıle kaldım geldıgım gıbı.ilk 6 ay kontroller burda oldu. dogum ıcın aılemın yanına gittim sonra. ılk doktorum turktu. ve 20. hafta olana kadar cınsıyetını solemedı bana. solemıoruz aıleler aldırabılıo gibi... cok gec ogrendık cınsıyetını. sımdıkı doktorum alman. bilmiorum o da solemez mi*
ılk ogrendıgımde turkıyedeydım zaten. keseyı falan tr de gordum. sonra buraya geldım. o yuzden hemen almamıstık. bır hafta sonra aldık randevuyu. 9 haftalıktı burda ılk gıttıgımde. benım almanyadakı ikinci hamılelıgım. kaybettıgım kızımada burada hamıle kaldım geldıgım gıbı.ilk 6 ay kontroller burda oldu. dogum ıcın aılemın yanına gittim sonra. ılk doktorum turktu. ve 20. hafta olana kadar cınsıyetını solemedı bana. solemıoruz aıleler aldırabılıo gibi... cok gec ogrendık cınsıyetını. sımdıkı doktorum alman. bilmiorum o da solemez mi*
Ay cok uzuldumm rabbım sabır versın .. Cınsıyetının bı onemı yok rabbım saglıklı bı sekılde dogmayı nasıp etsın yeterlıı baZı turklerde var ama allah herkeze akıl versın verende rabbım alanda..benım doktorumda ılkı almandı sımdıkıde alman bu sefer baska doktora gıdıcem eskısınden pek memnun degıldım ıkı bakıp yolluyodu felan.. Biz 12 haftalıktı esım koz karsesımle gıtmıstık kesın dıyemem ama erkek gıbı demıstıı oylede oldu.. Benım oglum sag kaSıgımda yerlestı hep orada bakmaları hıssettım bunda sol kasıgımda hep batmalar var bakalım hayırlısı rabbım elı ayagı duzgun versın
Ay cok uzuldumm rabbım sabır versın .. Cınsıyetının bı onemı yok rabbım saglıklı bı sekılde dogmayı nasıp etsın yeterlıı baZı turklerde var ama allah herkeze akıl versın verende rabbım alanda..benım doktorumda ılkı almandı sımdıkıde alman bu sefer baska doktora gıdıcem eskısınden pek memnun degıldım ıkı bakıp yolluyodu felan.. Biz 12 haftalıktı esım koz karsesımle gıtmıstık kesın dıyemem ama erkek gıbı demıstıı oylede oldu.. Benım oglum sag kaSıgımda yerlestı hep orada bakmaları hıssettım bunda sol kasıgımda hep batmalar var bakalım hayırlısı rabbım elı ayagı duzgun versın
amin canımm ole gercekten. ne cınsıyet ne bısey sag salım evımızde ,yatagımızda bebek kokusu, bebek sesı olsun da... elı bos donmek hastaneden o kadar zor bısey kı. hazırladıgın her seyın icinin bombos kalması. rabbım yasatmasın bır daha.
ıns bu sefer bu dunyada yar olur bize. bızı bu dunyda da anne baba eyler bizleri rabbım
amin canımm ole gercekten. ne cınsıyet ne bısey sag salım evımızde ,yatagımızda bebek kokusu, bebek sesı olsun da... elı bos donmek hastaneden o kadar zor bısey kı. hazırladıgın her seyın icinin bombos kalması. rabbım yasatmasın bır daha.
ıns bu sefer bu dunyada yar olur bize. bızı bu dunyda da anne baba eyler bizleri rabbım
Aminn canim insallahh rabbim yardimcimiz olsunn insallahh
HELLO kızlar
bugün nasılsınız
sanırım 3 gündür büyük tuvaletimi yapmadım
rekorum 5 gün
kayısı ilac hiçbiri banamısın demiyor
düşük olmasın diye progesteron kullanıyorum ya inanılmaz kabız yapıyor
eşimde recep ivedik gibi
senin içini düşünemiyorum diyor
benle dalga geçiyor
HELLO kızlar
bugün nasılsınız
sanırım 3 gündür büyük tuvaletimi yapmadım
rekorum 5 gün
kayısı ilac hiçbiri banamısın demiyor
düşük olmasın diye progesteron kullanıyorum ya inanılmaz kabız yapıyor
eşimde recep ivedik gibi
senin içini düşünemiyorum diyor
benle dalga geçiyor
slm melekyavrum sen nekadarlık hamişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?