melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

ay yawrum aynı senaryoyu cumartesi yasadım. faceden bı arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım. kızda bana solemıomus uzulurum diee. cok sewındıkkk cumleten ıkımızde...
rabbım ıns bu sefer kucaklarımızı bos bırakmasınn be guselımm. en buyuk duammız.rabbım bubsefer bızlerıde kuzuları kucagında anneler eylesinnn

Amiin zelalcim inşallah bu sefer kucağımıza da sağlıcakla alırız. Ama hamile olmasaydım çok üzülürdüm gibi geliyor. Bir de bu bebek içindik çabaladık yaamaaaaan neyse...
Bu arada bir kilo almışımkarnım bi kazınıyor bi kazınıyor anlatamam!!! Ölüyorum açlıktan. Ben hiç bu kadar yemezdimmide bulantısı falan yok ama kilo almak istemiyordum yaaaa!!!
Zelalciğim bu arada sizin ikili yapıldı mı? Ben gereksiz görüyordum ama dr hem ikili hem dörtlü yapıcam diyor. Beni bi de 15 günde birçağırıyor. İnşallah tedbir amaçlıdır.
Benden haberler böyle canım. Allah'a emanet olun canım

Bir de melekyavrum merak ettim seni yaaa!! Naptın da böyle mapuslara düştün? Valla diğer sayfayı canlı tutan senmişsin be arkadaşım

tedbir amaclıdır merak etme canım
cok kilo almamaya calıs canım dikkat et benim basımı kilo yaktı aman canım

off bu arada cenemi tutamıyorum polemikten ceza almısım aslında polemik yapmadım karsıdaki hemen kib lemiş beni
siyaset topği yaramıyor bana

zelalim valla ben kızımda hiç uyumuyordum.uyku vermiyordu bana.ama bu bebegimde uykuya meyilli oldum.
bence bu kişiden kişiye değişiyor galiba tatlım.

zelalim valla ben kızımda hiç uyumuyordum.uyku vermiyordu bana.ama bu bebegimde uykuya meyilli oldum.
bence bu kişiden kişiye değişiyor galiba tatlım.

ya zaten cınsıyet ıcın bır suru hurafe teknık var. kımıs tutuo kımısnı tutmuo ama zaten tuzde elli sansımızın oldugunu dusunursek zaten cok sacma. illakı bırılerının kı bu hurfaeye uyacak. ınsanlarda kesınn tutuoo diycekler iste
aman amann saglıkla mıs kokusuyla, sesıyle odamı, yatagımı, evımı aydınlatsındaaa oglum demısım , kızım demısımmm puffff.

rabbım saglıklaaa sonlarına erdırsınnn ınss

Gitme canım sen oralara, buralarda takılharbi yaramıyor oralar sana bak burda kardeş kardeş takılıyoruz
Ya kilo olayını ben de hiç istemiyordum. Hatta bir de Dr a artistlendim ben ilk 3 ay kilo almak istemiyorum diye
8. Hafta 1 kilo
ama arkadaşlar nasııııllllll bir karnım kazınıyor anlatamam size!
Koyun gibiyim, doyduğumu bilmiyorum
Neyse yürüyüşe bari başlayayım, biraz yavaşlatır kilo alımını belki
Sağ sağalım gelsin bebeklerimiz inşallah ya Rabbim...
Amiin canım. Ocak anaları da kese yuvarlak olursa kız, oval olursa erkek; yok kese sağdaysa bilmem ne solduysa bilmem ne diye teori geliştirmişler kendilerince..
Yani dönem dönem olabiliyor böyle hurafeler.

Bu arada zelalciğim Ocak analarına takılayım dedim de senin başına gelen şey başka birinin başına gelince bir daha uğramadım. Neymiş hanımların morali bozuluyormuş da da korkuyorlarmış da kimin ne hakkı varmış da!.... Zaten hamileyiz diye Bi naz bi kapris! Bana daral geldi valla. Dedim jinekologlar iyi tahammül ediyor sabahtan akşama kadar böylelerine.
Bizim hamile melekanneleri ölsün o zaman! Kanamaydı, sancıydı neler çektiniz şimdiden. Zaten kayıp korkumuz var!
Neyse yaaaa! Bak sinir oldum gece gece yok yere!!! yavrukuşuma yazık!!!!

tobegukumm hakkaten yasamayan bilmioo... neler neler... tabı kımse yasasın istemeyız ama azcıkta dusunceli olsa insanlar hıc fena olmaz...
neyseee salla biz zaten normal anneler degil melek anneleri olucaz ins..

ayyy bu arada buralar yanıooo almanya almanya olalı bu kadar sıcak oldu mu acep?
evden burnumu cıkarmıom ama yanıoomm. turkıyede ole galiba...rabbim yardımcımız olsun. cok gerekmedıkce cıkmayınn anacımm..

ya benimde istahım var aslında. ama bıraz denge ve dizginle halletmeye calısıorumm. klasık hamile menusune uyuyorum. canım tatlı falan cok cekıo ama kuru meyvelerle yada taze meyvelerle gecistirıom. ii oluo tavsiye ederım. karnım ogun arasında cok acıkırsada bır kase yogurtla iki grısını yıyomm tutuomm umugumuuu
ama kusummm kılo dedigin sikinlikte olabilirrr. hergun tuvalet ıhtıyacını karsılayabılıosan. sorun yok. degilse kayısı yee sekerım ac karnına. cunku ben cıkmadıgım gun 700, 800 gr fazla cıkıorumm. ama rahatlayınca eski kılomm geri gelıooo. tavsiye edrimm.

iki hafta sonra kontroll var bakalım ins o zamana kadar kılomu korurum. gecen sefer 4. ay kontrolumde 2 kilo almıstımm. gerci toplamda 15 kiloyduu ama daha az alsakk da bebekler alsa kılolarıı super olur duamızı tam edelimmm dimi

hem saglıklı sıhhatli bebeler hemde az kılo almıs anneleriii insss

dimi ya farkeder mi hiç ya
ahhh melek kızımı milyarlarca erkek evlada ddeğişmem
yavrum olsaydı şimdi bu sıcaklarda denize gidicektik
en büyük hayalimdi
deniz simiti kolluklar giydircem
bacakları kolları yumuk yumuk tombik tombik denizde suyla ıslancak
babasnın kucağında güvende olcak meleğim
babası göbegine oturtcaktı kızımı
bende denizde şaklabanlık yapıcaktım
erkek diye tutturan cok kadın var
sanki veliaht sehzade doğuruyorlar gibi
cahillik canım o cahillik
yeter ki sağlıklı olsun insallah bu sefer olucak kızlar insallah

vah vahhh ne üzüldüm
moralleri mi bozulmus
yazık ya
ben bir tane yorum yaptım ocak annelerine ilk sayfaya insallah yıl basında sağlıkla kucağımıza alalım diye baska da yorum yazmadım
içimden gelmedi
tobeguk benle senle zelalle hiçbir mi ordakiler
hepimiz ne korkular yasıyoruz içimizde
Allahım yardımcımız olsun insallah sonumuz güzel olsun insallah yılbasında bu sefer hayat cok güzel olsun bize

bende büyük tuvaletimi yapamassam sabah aynen 700-800gr fazla cıkıyorum
zelal bizim barsaklarda da ne birikim oluyormus yahu
kilo artısım yok henüz
sen kilo aldınmı canım
her sabah istifra ediyorm ama ben bu durumu seviyorum cünkü bebegim iyi diyorum
bu arada sanki hafta sonundan beri içimde bir kuş cırpmaya basladı teyzeleri
kızımı 13.haftada hisstmiştim

ooo mas. kızz.
ben ılk 16.haftamda hıssetmıstım kızımı ama bunda daha erken hıssettım galıba. bazen dıorum yok ya bana ole gelıo. sonra yıne bır kıpırtı. sankı hayırrr benım benımmm der gibi
haraketlerini hıssetmek cok gusel bir duygu. rabbım hıc eksiltmesin ins. hem karnımızda hem kucagımızda kıpırtılarını eksık etmesinnn

ya sorma ya bagırsaklarr ne bırıktırıoo. bıde gebelık halı daha farklı galiba.
normal zamanda bukadar sıslık rahatsızlık hıssettırmez ama gebelıktee feba oluooo.
bende de kılo aynıı sımdılık. bakalımm iste haftaya kontrole kadar nolcakkk.

hamileliğinde hiç kusmayan bir benmiyim acaba?
kusmamakta kötü arkadas.en azından kusan biraz rahatlıyor.
biz ögürmeyle yada bulantıyla kalıyoruz öylece.
Allahım birde bu kadar erken mide yanması...

hamileliğinde hiç kusmayan bir benmiyim acaba?
kusmamakta kötü arkadas.en azından kusan biraz rahatlıyor.
biz ögürmeyle yada bulantıyla kalıyoruz öylece.
Allahım birde bu kadar erken mide yanması...

canım ben daha hamile olduğumu bilmeden mide yanması cekiodum
ara vermişti aslında bugünde yanıo midem
benim kusmalarım 10.haftadan sonra basladı
sabah diş fırcalarken kusuyorum
sonra gün içinde bulantım olmuyor

malesef bu hamileliğimdede kusamıyorum ben.o zaman daha zor oluyor.
birde dün gene cok kötü oldum.birden bi ates basması ve kafam yerden kalkmıyordu tabiri caizse.
rengim hemen kireç gibi oldu.

Zelalim baska sayfalarda üzmüyorsun dimi kendini
:18::18:

yok yawrumm ya. agzımın payını aldım. ama can sıkıntısı okuyorumm arada
bursada doktor ve hastane isi icin arastırmalarım ve topık gezmelrım devam edıo...

aslında sezaryeni onerilen bir doktor, hastane var ve olumsuz yorum hıc okumadıum. dogum 4500tl
bır doktor var yıne sezaryeni onerilen ama olumsuz yorumlarda okudum. unutkanlıgı, bıraz daha az konustugu falan orada 2000 tl...

bir hastanede var ki onerilen ama hasatnede spesıfık olarak sezaryenı tavsiye edilen bir doktor yok ama ii doktor tavsiyesi var. o da 2000 tl..

sen olsan hangısını secersın hepsının yeni doganı var bu arada.
yani bazen aradakı ıkı kat sacma gelıo, o farkı cocuguma harcarım dıorum

ama sonrada sacmalama 2000 tl bısey degil diorum. bılemedım ama galiba 4000tl ve olumsuz yorum okumadıgım hastaneye daha yakınım. bakalımmm

Tabiki hiç olumsuz yorum duymadığına git canım

Tabiki hiç olumsuz yorum duymadığına git canım

bayaga eledım ne ysekı alternatıflerim azaldı. dedıgım gıbı bende o hastane ve doktora yakınım.
inaya da sormustum aslında o da o hastanede yapmıs dogumunu ama gereksiz pahalı buldugunu soledı. diger tavsiye edilen ama spesıfık bır sezaryen adı duymadıgım hastaneyı onerdı o da.
yani her kadın dogumcu tabıkı sezaryende yapabılıo ona suphe yok ama doktorun el becerisiyle cok alakalı bir durum bence

bir hayli pahalıymıs canım gercektende. :18: benim su an gittiğim hastanede 900 tl.
ben doktorumdan cok memnunum.kızımda 550 tlydi sezaryenim.
memnun kaldım her konuda ama o hastaneye gitmek istemiyorum.
hatırası cok acı kaldıramam zaten.

Son düzenleme:
kızlar bugün kontrole gittim
Allahım öldüm öldüm dirildim sanki
doktor baya bir süre konusmadan karnımdan bebege baktı
offf ne korktuk eşimle
cinsiyeti ögrenemedik
gecen sefer ögrenmiştik neyse kısmet
cok şükür suan iyi hersey
doktor kilo alısın fazla olmıcak dedi
ikinci 3ayda maximum 6 kg a izin veriyorum dedi
ilk 3 ay almadım yada yarım kilo aldım
folbiolü kesti elevit verdi
insallah fazla iştahım acılmazda ayda 1kg falan alırım
son aylar yatıs yapabiliriz dedi
pazar gecesi kandil kızlar aman bol bol dua edelim hem kendimize hem birbirimize
bu kandilleri birer fırsat olarak görelim
insallah insallah 2014de bebeklerimiz kucağımızda olur sağlıkla insallllaaahhhhhhhhhhhhh

cnmmm merhaba herseyın yolunda gıtmesıne cok cok sevındım
ınsalla hersey kontrol altında yolunda gıder cnm
gecen sana ozel msj yazmak ıstedım kutu doluydu
nasıl gıdıyo gebelik bulantı vb yasıyormusun
bebegun nasıldı ne kadarlık oldu annesı
ay bu arada ben elevıt kullandığım ay tam 7 kg almıştım dr rekor dedı
3 kere olctu ınanmadı
aman dıkkat dıyorummm

dılaynur
aysenaz
ve atladığım başka gebe arkadaşlarım varsa cok sevındım
rabbım kucagınızada nasıp etsın
uzun omurlu sağlıklı evlatlar olsun ınsalla herbırınızınkı
dualarım sızınle ve tum melek annelerı ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…