Bu ne hız kızresmen sesimi duydun gez tabi, eşin yokken çok sıkılıyorsun ya iyi gelir sana.
Valla bence bu sefer erkek canım. Ama doğru kızımda da çok uyuyordum
Sorma benim de çok sevdiğim bir arkadaşım ısrarla bize gelmek istiyordu. Nihayetinde cuma çağırdım geldiler. Hamile olduğumu söyledim. Meğer o da hamileymiş de ben üzülmeyeyim diye karnı belli olmadan gelmek istemiş. o yüzden ısrar ediyormuş.
Eğer hamile olmasaydım çoooook üzülürdüm çünkü o arkadaşımla önceki bebeklerimizin arasında 1 hafta vardı. Şimdi onun kızı 1 yaşında ben daha ilkini kucağıma alacağım.o da istemeden hamile kalmış. Kızı çok küçük daha. (Allah sağlık, uzun ömür versin kuzusuna..) ben de çok tuhaf oldum valla. Ama dedim ya senin gibi ben de bir kere daha şükrettim bebeğime...
ay yawrum aynı senaryoyu cumartesi yasadım. faceden bı arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım. kızda bana solemıomus uzulurum diee. cok sewındıkkk cumleten ıkımızde...
rabbım ıns bu sefer kucaklarımızı bos bırakmasınn be guselımm. en buyuk duammız.rabbım bubsefer bızlerıde kuzuları kucagında anneler eylesinnn
Amiin zelalcim inşallah bu sefer kucağımıza da sağlıcakla alırız. Ama hamile olmasaydım çok üzülürdüm gibi geliyor. Bir de bu bebek içindik çabaladık yaamaaaaan neyse...
Bu arada bir kilo almışımkarnım bi kazınıyor bi kazınıyor anlatamam!!! Ölüyorum açlıktan. Ben hiç bu kadar yemezdim mide bulantısı falan yok ama kilo almak istemiyordum yaaaa!!!
Zelalciğim bu arada sizin ikili yapıldı mı? Ben gereksiz görüyordum ama dr hem ikili hem dörtlü yapıcam diyor. Beni bi de 15 günde birçağırıyor. İnşallah tedbir amaçlıdır.
Benden haberler böyle canım. Allah'a emanet olun canım
Bir de melekyavrum merak ettim seni yaaa!! Naptın da böyle mapuslara düştün? Valla diğer sayfayı canlı tutan senmişsin be arkadaşım
burada havalar ısındı. ayıptır solemesı bıtımız kanlandı eve ugremıozpıknıkten bır saat once gordık eve
bıraz yoruldumm amma. almanyada gunes az gorulen sey nabarsın...
kıss uyuyosan kız mı gelcek acaba. kız uyutur derler ama hayırlısı saglıklısı olsun.
bugun kızımla aynı ayda ekım dogumlu ıkı bebekle bırlıkteydımmm. degısıkk oluo insan. aam cok sukur yıne bır bebegımleydimm. cok sukurr
zelalim valla ben kızımda hiç uyumuyordum.uyku vermiyordu bana.ama bu bebegimde uykuya meyilli oldum.
bence bu kişiden kişiye değişiyor galiba tatlım.
Gitme canım sen oralara, buralarda takıltedbir amaclıdır merak etme canım
cok kilo almamaya calıs canım dikkat et benim basımı kilo yaktı aman canım
off bu arada cenemi tutamıyorum polemikten ceza almısım aslında polemik yapmadım karsıdaki hemen kib lemiş beni
siyaset topği yaramıyor bana
Amiin canım. Ocak anaları da kese yuvarlak olursa kız, oval olursa erkek; yok kese sağdaysa bilmem ne solduysa bilmem ne diye teori geliştirmişler kendilerince..ya zaten cınsıyet ıcın bır suru hurafe teknık var. kımıs tutuo kımısnı tutmuo ama zaten tuzde elli sansımızın oldugunu dusunursek zaten cok sacma. illakı bırılerının kı bu hurfaeye uyacak. ınsanlarda kesınn tutuoo diycekler iste
aman amann saglıkla mıs kokusuyla, sesıyle odamı, yatagımı, evımı aydınlatsındaaa oglum demısım , kızım demısımmm puffff.
rabbım saglıklaaa sonlarına erdırsınnn ınss
dimi ya farkeder mi hiç yaya zaten cınsıyet ıcın bır suru hurafe teknık var. kımıs tutuo kımısnı tutmuo ama zaten tuzde elli sansımızın oldugunu dusunursek zaten cok sacma. illakı bırılerının kı bu hurfaeye uyacak. ınsanlarda kesınn tutuoo diycekler iste
aman amann saglıkla mıs kokusuyla, sesıyle odamı, yatagımı, evımı aydınlatsındaaa oglum demısım , kızım demısımmm puffff.
rabbım saglıklaaa sonlarına erdırsınnn ınss
Gitme canım sen oralara, buralarda takılharbi yaramıyor oralar sana bak burda kardeş kardeş takılıyoruz
Ya kilo olayını ben de hiç istemiyordum. Hatta bir de Dr a artistlendim ben ilk 3 ay kilo almak istemiyorum diye
8. Hafta 1 kilo
ama arkadaşlar nasııııllllll bir karnım kazınıyor anlatamam size!
Koyun gibiyim, doyduğumu bilmiyorum
Neyse yürüyüşe bari başlayayım, biraz yavaşlatır kilo alımını belki
Sağ sağalım gelsin bebeklerimiz inşallah ya Rabbim...
Amiin canım. Ocak anaları da kese yuvarlak olursa kız, oval olursa erkek; yok kese sağdaysa bilmem ne solduysa bilmem ne diye teori geliştirmişler kendilerince..
Yani dönem dönem olabiliyor böyle hurafeler.
Bu arada zelalciğim Ocak analarına takılayım dedim de senin başına gelen şey başka birinin başına gelince bir daha uğramadım. Neymiş hanımların morali bozuluyormuş da da korkuyorlarmış da kimin ne hakkı varmış da!.... Zaten hamileyiz diye Bi naz bi kapris! Bana daral geldi valla. Dedim jinekologlar iyi tahammül ediyor sabahtan akşama kadar böylelerine.
Bizim hamile melekanneleri ölsün o zaman! Kanamaydı, sancıydı neler çektiniz şimdiden. Zaten kayıp korkumuz var!
Neyse yaaaa! Bak sinir oldum gece gece yok yere!!!yavrukuşuma yazık!!!!
tobegukumm hakkaten yasamayan bilmioo... neler neler... tabı kımse yasasın istemeyız ama azcıkta dusunceli olsa insanlar hıc fena olmaz...
neyseee salla biz zaten normal anneler degil melek anneleri olucaz ins..
ayyy bu arada buralar yanıoooalmanya almanya olalı bu kadar sıcak oldu mu acep?
evden burnumu cıkarmıom ama yanıoomm. turkıyede ole galiba...rabbim yardımcımız olsun. cok gerekmedıkce cıkmayınn anacımm..
ya benimde istahım var aslında. ama bıraz denge ve dizginle halletmeye calısıorumm. klasık hamile menusune uyuyorum. canım tatlı falan cok cekıo ama kuru meyvelerle yada taze meyvelerle gecistirıom. ii oluo tavsiye ederım. karnım ogun arasında cok acıkırsada bır kase yogurtla iki grısını yıyomm tutuomm umugumuuu
ama kusummm kılo dedigin sikinlikte olabilirrr. hergun tuvalet ıhtıyacını karsılayabılıosan. sorun yok. degilse kayısı yee sekerım ac karnına. cunku ben cıkmadıgım gun 700, 800 gr fazla cıkıorumm. ama rahatlayınca eski kılomm geri gelıooo. tavsiye edrimm.
iki hafta sonra kontroll var bakalım ins o zamana kadar kılomu korurum. gecen sefer 4. ay kontrolumde 2 kilo almıstımm. gerci toplamda 15 kiloyduu ama daha az alsakk da bebekler alsa kılolarıı super olurduamızı tam edelimmm dimi
hem saglıklı sıhhatli bebeler hemde az kılo almıs anneleriii insss
dimi ya farkeder mi hiç ya
ahhh melek kızımı milyarlarca erkek evlada ddeğişmem
yavrum olsaydı şimdi bu sıcaklarda denize gidicektik
en büyük hayalimdi
deniz simiti kolluklar giydircem
bacakları kolları yumuk yumuk tombik tombik denizde suyla ıslancak
babasnın kucağında güvende olcak meleğim
babası göbegine oturtcaktı kızımı
bende denizde şaklabanlık yapıcaktım
erkek diye tutturan cok kadın var
sanki veliaht sehzade doğuruyorlar gibi
cahillik canım o cahillik
yeter ki sağlıklı olsun insallah bu sefer olucak kızlar insallah
vah vahhh ne üzüldüm
moralleri mi bozulmus
yazık ya
ben bir tane yorum yaptım ocak annelerine ilk sayfaya insallah yıl basında sağlıkla kucağımıza alalım diye baska da yorum yazmadım
içimden gelmedi
tobeguk benle senle zelalle hiçbir mi ordakiler
hepimiz ne korkular yasıyoruz içimizde
Allahım yardımcımız olsun insallah sonumuz güzel olsun insallah yılbasında bu sefer hayat cok güzel olsun bize
bende büyük tuvaletimi yapamassam sabah aynen 700-800gr fazla cıkıyorum
zelal bizim barsaklarda da ne birikim oluyormus yahu
kilo artısım yok henüz
sen kilo aldınmı canım
her sabah istifra ediyorm ama ben bu durumu seviyorum cünkü bebegim iyi diyorum
bu arada sanki hafta sonundan beri içimde bir kuş cırpmaya basladı teyzeleri
kızımı 13.haftada hisstmiştim
hamileliğinde hiç kusmayan bir benmiyim acaba?
kusmamakta kötü arkadas.en azından kusan biraz rahatlıyor.
biz ögürmeyle yada bulantıyla kalıyoruz öylece.
Allahım birde bu kadar erken mide yanması...
canım ben daha hamile olduğumu bilmeden mide yanması cekiodum
ara vermişti aslında bugünde yanıo midem
benim kusmalarım 10.haftadan sonra basladı
sabah diş fırcalarken kusuyorum
sonra gün içinde bulantım olmuyor
Zelalim baska sayfalarda üzmüyorsun dimi kendini
:18::18:
yok yawrumm ya. agzımın payını aldım. ama can sıkıntısı okuyorumm arada
bursada doktor ve hastane isi icin arastırmalarım ve topık gezmelrım devam edıo...
aslında sezaryeni onerilen bir doktor, hastane var ve olumsuz yorum hıc okumadıum. dogum 4500tl
bır doktor var yıne sezaryeni onerilen ama olumsuz yorumlarda okudum. unutkanlıgı, bıraz daha az konustugu falan orada 2000 tl...
bir hastanede var ki onerilen ama hasatnede spesıfık olarak sezaryenı tavsiye edilen bir doktor yok ama ii doktor tavsiyesi var. o da 2000 tl..
sen olsan hangısını secersınhepsının yeni doganı var bu arada.
yani bazen aradakı ıkı kat sacma gelıo, o farkı cocuguma harcarım dıorum
ama sonrada sacmalama 2000 tl bısey degil diorum. bılemedım ama galiba 4000tl ve olumsuz yorum okumadıgım hastaneye daha yakınım. bakalımmm
Tabiki hiç olumsuz yorum duymadığına git canım
yok yawrumm ya. agzımın payını aldım. ama can sıkıntısı okuyorumm arada
bursada doktor ve hastane isi icin arastırmalarım ve topık gezmelrım devam edıo...
aslında sezaryeni onerilen bir doktor, hastane var ve olumsuz yorum hıc okumadıum. dogum 4500tl
bır doktor var yıne sezaryeni onerilen ama olumsuz yorumlarda okudum. unutkanlıgı, bıraz daha az konustugu falan orada 2000 tl...
bir hastanede var ki onerilen ama hasatnede spesıfık olarak sezaryenı tavsiye edilen bir doktor yok ama ii doktor tavsiyesi var. o da 2000 tl..
sen olsan hangısını secersınhepsının yeni doganı var bu arada.
yani bazen aradakı ıkı kat sacma gelıo, o farkı cocuguma harcarım dıorum
ama sonrada sacmalama 2000 tl bısey degil diorum. bılemedım ama galiba 4000tl ve olumsuz yorum okumadıgım hastaneye daha yakınım. bakalımmm
kızlar bugün kontrole gittim
Allahım öldüm öldüm dirildim sanki
doktor baya bir süre konusmadan karnımdan bebege baktı
offf ne korktuk eşimle
cinsiyeti ögrenemedik
gecen sefer ögrenmiştik neyse kısmet
cok şükür suan iyi hersey
doktor kilo alısın fazla olmıcak dedi
ikinci 3ayda maximum 6 kg a izin veriyorum dedi
ilk 3 ay almadım yada yarım kilo aldım
folbiolü kesti elevit verdi
insallah fazla iştahım acılmazda ayda 1kg falan alırım
son aylar yatıs yapabiliriz dedi
pazar gecesi kandil kızlar aman bol bol dua edelim hem kendimize hem birbirimize
bu kandilleri birer fırsat olarak görelim
insallah insallah 2014de bebeklerimiz kucağımızda olur sağlıkla insallllaaahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?