melek bebeklere kardess geliyorrr...ins

Zelalimmmm mesajinin dikkat et annesi yazdigin bölümü yüzümde tebessüme sebep oldu. Hala inanamiyorum. Allahim bu kez acilarini göstermesin inssss

ama oleee ıns. canım basta korkuyosun cok tedırgın oluosun ama sunu unutmamak lazım. yasadıklarımız bizim secimimiz degıldı. ne biz almasını istedık evladımızı bu kadar erken. ne de dıgerleri sectı evlatlarıyla koyun koyuna olmayı. ve ne de bu yeni umutlarımızı biz koyduk icimize. rabbım diledi ole oldu. ve yıne onun dedıgı olacak. bizde var gucumuzle dua edıp evlatlarımıza bu dünyada anne olmayı istiycez. ın kabul olucak

Íns canim benim.Rabbimden umudum tam.bu defa Allahin izniyle hersey güzel olacak.iyi düsünūyorum hep.

ayy bugun bi mıskınım sorma gıtsın... hıc bısey yapasım yok ama canımda sıkılıorr. nette yapılcak ,bakıncak,okuncak bıseyde kalmadı bulamıomm...ay bıde agzımın tadı bir gıdık kı sormayın. bal baklava yesem yıne aynı tat. allahtan bir gun ole bır gun duzgun.ona da sukur. ay burda havada yagmurlu.azcık gunes olsa cıkıp yururdum. neyse uyusammı ki ben:106:

az önce uyandım.midem öle kötüki. rengim benzim sapsarı zaten.
tansiyon sorunum olacak herhalde benim.doktorda öle söledi bakalım.
sıcaga hiç gelemiyorum.

Ben de bu topiğe gelmek istiyorum ama gelemiyorum henüüüzzz

buraya ole bakmak icin ziyaret eden asil katılımcılıga bır adım yaklasıo ıns ... aysenazım bak. ara ara ugradı. rabbım nasıp etti.
sende takıl canım iyi gelırız belkı ins
hem senı hem dıger kızlarıda sabırsızlıkla beklıoruzzzz

Son düzenleme:
az önce uyandım.midem öle kötüki. rengim benzim sapsarı zaten.
tansiyon sorunum olacak herhalde benim.doktorda öle söledi bakalım.
sıcaga hiç gelemiyorum.

canım benım azcık cekcen malesef mıdeyı yaa benımbulantılar bıkac gundur daha iyilesti ama agzımın hıc mı hıc tadı yok hala.
kokular sankı 3 kat bes kat halıyle gelıo. tazı gıbı oldumm:83:
ama artık 12 ye gırıcem ıns kısmetse .tamamen kalkar ,gecer die gozunun ıcıne bakıorum...

Son düzenleme:

İnşallah canım. Rabbim hamile olmayan bütün melekannelerine de nasip etsin inşallahhhhh...
Zelalciğim maşallah bu arada 12 olmuşsun ya!!!

İnşallah canım. Rabbim hamile olmayan bütün melekannelerine de nasip etsin inşallahhhhh...
Zelalciğim maşallah bu arada 12 olmuşsun ya!!!

aminnn canımm.ıns.. evet sımdılık ıbre 12 de...ıns 22 de 32 yıde gorurum. hep beraber goruruz.butun hamılelerımız. vakıtı geldıgınde de saglıklı evlatlarımızı alırız

Ben bu topici yeni fark ettim iyi mi..
Daha 3ayim var buraya giris yapabilmek icin..
Iyisallah sadece 3ay olur :))
Daha ilk yaziyi okudum agliyorum iyi mi.Allahim hepimizin kucagini saglikli evlatlarimizla doldursun.Meleklerimize kardes gelsin..

Ben bu topici yeni fark ettim iyi mi..
Daha 3ayim var buraya giris yapabilmek icin..
Iyisallah sadece 3ay olur :))
Daha ilk yaziyi okudum agliyorum iyi mi.Allahim hepimizin kucagini saglikli evlatlarimizla doldursun.Meleklerimize kardes gelsin..

hosgeldın... melek annecıklerı icin umut topıkı iste. ama solıyım adım atan bıkac vakte kalmaz aramıza katılıo cok sukur ben ole totemledım isin sakası. duamız ole zaten. ıns sende kısa zamanda burda bızımle olcaksın yeflımcım. madem uc ayın var. mesela ben 6. 7. aylarımdayken sende kaıtılıp ...mıdem bulanıo.canım bisey istemıo diye yazarsın artık:104:
rabbım hamılelerımıze saglıkla sonuna, mutluluga ulastırsın. bekleyenleri bir an evvel yeni umutlarına kavustursun ins

zelal bende tazı gibiyim

doktorda bulantı cok önemli azalırsa haber ver iyi ki dedi
eşim sabah bana kirli tshirt koklatıyor arada
karı koca manyaklastık
caktırmadan koklatıp ya bunu giysemmi diyor kokmusmu baksana diyor

dün balon şişircektim balon bile kokar mı
çöpü eşime atsın diye vericektim az daha kusuyordum eşim aldı elimden
agzımda tat yok

kilo aldınmı zelal bu arada

degısık versıyonlar melek aılelerının evinde...

canım cok sukur kılomda bı degısıklık yok. ama aksamları karnım 5 aylık gıbı sısıyo ne cabuk karnım cıktı dıorum. sabah kalkıorum ohhh mıss. ınmıs gobek ve tartılıotum aynı...gecen sefer ben 6. aya kadar sadece 6 altı kılo almıstım. olması gereken ıstenendi. ama tr gıdıp ailemın yanında yan gelıp yatıp bol bol yıyınce. son uc ayda 8 kılo aldım. toplamda 14,15 iile bitirmıstım. bakalım sımdı nasıl olcak. evlatlarımıza saglıcakla kavusalımda ıns

malsef benimde öle.köfte kokusunu hala unutamıyorum.nasıl tiksindim anlatamam.
kokular gitgide artıyor.

eşinin yaptıgına cok güldüm tatlım ya iimiş bu.

Merhaba arkadaslarr adetıme 1 gun var dun ve ondan oncekı gun test yaptım cıft cızgı.. Gece gece topıge gırdım sankı adet oldum sandım agrıyla uyandımm benımde ıkıncısı olucak ınsallah bu sekılde olan varmı aranızda cok korkuyorum bısey olucak dıye ınsallahh olmaz rabbım yardımcım olsunn ınsallahh

çok güldüm valla aferin eşine ne güzel düşünceler.

selam canımm. hosgledın. hayırlı ugurlu olsun cift cizgin ılk zamanlar adet sancıları, agrıları cok normal ara ara olup gecıo merak etme. doktora gıttıgınde de sorarsın ama. bende de oluodu ılk zamanlar daha sık. sımdı cok nadırlessede olması normal

Hosbulduk canım sukur agrım sımdı gectı gece cok agrıdı 1 saat uyuamadım.3 yasında bir oglum var onda aynı agrılar varmıydı bılmıyorum. Hayırlısı olsunn ınsallah hepımız ıcın

Hosbulduk canım sukur agrım sımdı gectı gece cok agrıdı 1 saat uyuamadım.3 yasında bir oglum var onda aynı agrılar varmıydı bılmıyorum. Hayırlısı olsunn ınsallah hepımız ıcın

hosgeldin canım.benimde kasık agrım cok.doktora sordugumda su an cok normal dedi.rahimde olusum oldugu için sanki kasık agrın varm ıs gibi hissedersin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…