melekyawrm ya az once gayri ihtiyari bir anda mustafa ceceli ' sewgılım' sarkısı calıverdı. butun hucrelerim, beyn,im uyusmus
halde dinledim. bu sefer kardesınin de benle oldugunu bılmek guseldi ama ...o meleklerin yeride bir baska, bir ayrı kalacak hep
mustafa ceceli dinleyemiyorum canım cok zor hala
ahhh ahhh
sensiz olmaz sarkısında meleğim nasıl tekme atardı teyzesi bi bilsen
o bizim sarkımızdı
sizinde sarkınızdı dimi sevgilim
meleklerimiz nurlar içinde yatsın
evet canım ya... amın ııns. zaten onlaren gusel yerdeler ama bız hasretız. burnun diregı sızlamak ne demekmıs.
ozlemek, hasret neymıs ...simdiye kadar yasadıklarım neymıs. heyy bee
neyse ...ıns rabbım meleklerımızın hasretını dındırelım die yeni emanetlerini verdi bize. ins sonuna kadar gıdıp mutlu baslangıclara adım atarız bu sfer
aynen acı neymiş, dert neymiş, burnunda tütmek neymiş, köpek gibi sevmek neymiş ahhh bee ahhh
bugün evde braz dans edeyim dedim.actım hareketli müzikleri.
sonra kızım gözümün önüne geldi. içim burkuldu gene.
nasıl bir duygudur bu
slm arkadaşlarlar bende2.5 ay önce kızımı kaybettim 5.5 aylıktıadetim bu ay 1 hafta geçmişti az önce test yaptım pozitif ama ben çok karışığım korku sevinç hüzün meleğim hiç aklımdan çıkmıyor bide bu ay 2 hafta falan antidepresan kullanmıştım.sizce bişey olurmu.
herkese merhabalar
bilen bilir MELEK ANNESİ olmak ne demek. bende 6 ay once bu zor ama bir okadar lutuflu sıfata eristim. gunler nasıl gecer evlat hasretiyle diye topıkte kader arkadaslarımızla cokk konusmusuzdur. korunma suremız gecsın bir an evvel yeniden anne adayı olabilelim diye cok teselli vermısızdır birbirimize...
bu topık hamıle oldugunu ogrendiginde göz yaslarını heyecandan degil,önce meleği icin akıtan,sonra ne yaparım da dokuz ay gecer diye dort donen, aldıgı her nefesi tedirgin veren hamile annelerin topıgidir. ama umutlarını kesmeyen, vereninde alanında Rabbi oldugunu israk etmis. evladına ' benim' diye bilme cüretkarlıgını gostermeden sadece emanet diyen hamile annelerin topigidir.
Rabbim bu topikte 9 aylarını gecirecek bütün anne adaylarının hayallerini,dualarını kabul edip en kolaylastırılmıs haliyle bizleri bu dünyada da anne ve baba eylesin ins...
CENNETİM hoşgeldin canım insallah bu toopik biz melek annelerine uğurlu gelir insallahhhhh
aysenaz buraya yumruk havaya
zelal senin avatarını yesinler
öyle kocaman olsun karnın insallah
Araniza geldim canlar.esimin tel yaziyorum. Aysenazimin. Kardesi geliyor
cok sukur canım. hosgeldın sefa geldın. ıns bır bır gelıp, katılıp bu topıke bır bır de evlatlarımza kavuscaz rabbımn ıznıylee.
cok sewındım gercekten...
Ins canimin ici.hala saskinim.bu ay beklemiyordymum.esimde cok sasirdi.bu arada fena üsüttüm bugün.kasiklarim fena.midem fena.benzim sarardi
ılk ogrendıgım sıralarda benımde benzım sapsarıydı. halsızdım... bırde ustune usutme dıkkat et artık annesirabbım hepımızı maddi manevi hastalıklardan korusun, verdıgı emanetleri muhafaza eylesin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?