Melek bildiğim kaynanam gorumcelerim gibi oda şeytan cikti

Bi terkedin de burnu sürtsün. Adam olmazsa da anacığıyla otursun oturabiliyosa..

Neden boşanamam dediniz? Aileniz mi istemiyor?

Bi terkedin de burnu sürtsün. Adam olmazsa da anacığıyla otursun oturabiliyosa..

Neden boşanamam dediniz? Aileniz mi istemiyor?
Hayır anneme ufaktan anlattım babamda annemde akrabalarimda sahip çıkar ama onları üzmek istemiyorum. Esimlede birbirimizi çok seviyoruz . O pislikler yüzünden yuvamida dağıtmak istemiyorum . Kocamda müsade ediyor. Napicagimi bilmiyorum

Nasıl ya..
Neler duyacağız daha yarabbi..

siz bi süreliğine ayrı kalın bence. Eşiniz yokluğunuzu görsün bi anlasın kıymetinizi. O kör gözlerinin açılması lazım.. Bol bol da dua edin.. Kalpleri çeviren Allah tır.. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..

Sağolun Allah razı olsun. Bende çok istiyorum bibsure gitmeyi fakat eşimin ailesi bu olaylardan sonra arkamdan giderse getirmeyiz demiş emin olun gidersem eğer asla dönüşüm olmaz bundan da korkuyorum ailemide üzmek istemiyorum

bende duydum o lafları. Ama ben boşanmak için gitmiştim zaten. Eşim gittiğin gibi gel dedi bana. Ya adam olursun sonra gelir alırsın ya da bitti bu iş.. Ne dönmesi ben boşanmak için yola çıktım zaten demiştim.

2 hafta ayrı kaldık. Darmaduman perişan halde ailemden özürler dileyerek aldı beni. Yani ya oturup bıkana kadar mücadele ediceksiniz kabüllendirceksiniz kendinizi veya bırakıp gitceksiniz. Başka yol yok. Ben çok çabaladım. 6 yıl sabrettim. Huylarına gittikçe azıttılar en son eşim yokken dışarda üstüme saldırdılar. Eşim de ailesine kızdı ama tüm stresini ben çektim. En son eve barka gelmez olunca da terkettim. Her şey bi yere kadar.

Napıcağınıza siz karar verceksiniz.

Sizin yaşadıklarını bu gidişle bende taşıyan gibi bı sure daha sabrediyom eşim ailesin yaptıklarını görünce belki bugün canına tak eder de ailesine karşı arkamda durur. Son çare 1 2 sene daha sabrediyom bakalım ondan sonra Sabri'min sonu neye dönüşecek

Yine gelip gitme arama sorma mevzuları.bu tipler düşmüyor insanın yakasından bit gibi yapışıyor.midemi bulandırıyor.eşin arada kalmış ve ne yapacağını şaşırmış durumda.şiddeti görmezden geliyorsanız(ki gelinmemeli) asla taviz vermeyin gidip gelme konusunda.çünkü sen hergün de gitsen hatta orda kalsan bile kv olacak şahıs başka bişey bulur gibi geldi bana.

inşallah yaşamazsınız.. Daha sakin şekilde atlatırsınız bu günleri inşallah.. Şu ortalığı karıştıranların ağzı dili büzüşsün konuşamasın. Eşinize de Allah akıl fikir versin. Akılsız gibi milletin lafıyla dolmasın. En büyük hata eşinizde. O adam gibi dursa kimse size bi şey diyemez de yapamaz da .

İlk defa duyuyorum.

Elin insanı yapar zatsn kocam bu konuda arka çıksa kimse hiç biseyi yapamaz dediğin gibi

haftanın 3 günü onlara oğullarından kızlarından çok gidiyordum temizliğini hizmetlerini herşeyin yapıyorum ama yaranamadım

yaptığın için yaranamazsın zaten. Neden yapıyorsun ki? Yani kendinle derdin ne de kendini bu kadar degersizlestiriyorsun.

Yazdığınız okumadan neden açarsınız şu konuları anlamıyorum..
Arada alakasız kelimelere bağlaçlara anlam yükleyerek okumaya çalışırken konudan kopuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…