- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Hayır anneme ufaktan anlattım babamda annemde akrabalarimda sahip çıkar ama onları üzmek istemiyorum. Esimlede birbirimizi çok seviyoruz . O pislikler yüzünden yuvamida dağıtmak istemiyorum . Kocamda müsade ediyor. Napicagimi bilmiyorumBi terkedin de burnu sürtsün. Adam olmazsa da anacığıyla otursun oturabiliyosa..
Neden boşanamam dediniz? Aileniz mi istemiyor?
Benim eltim var ve kaç kardeş olduklarını sormuştum bana 6 demişti. Allah Allah daha çok görünüyorsunuz demiştim yok diyor 6 kardeşiz. Diyorum ki dur sayalım sadece erkekleri sayıyor. Düşün kendini bile saymıyor. Of ben orda iğrenmiştim ondan.
Var böyle insanlar, artık nasıl yetiştirilmişlerse kendilerini bile insandan saymıyorlar. Yazık!
Ben de buna takıldım açıkçası.Görümceler evlat degil mi?
Önceden seni çok özlüyorum kızım hergun gel diyodu bende birkaç gün sonra gidiyodum bende demekki beni birliğe alıştırmaya çalıştılar istediklerini fazlasıyla yerine getiremeyince kendini gösterdibu kaynananın neresi melek
siz bi süreliğine ayrı kalın bence. Eşiniz yokluğunuzu görsün bi anlasın kıymetinizi. O kör gözlerinin açılması lazım.. Bol bol da dua edin.. Kalpleri çeviren Allah tır.. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..Hayır anneme ufaktan anlattım babamda annemde akrabalarimda sahip çıkar ama onları üzmek istemiyorum. Esimlede birbirimizi çok seviyoruz . O pislikler yüzünden yuvamida dağıtmak istemiyorum . Kocamda müsade ediyor. Napicagimi bilmiyorum
Sağolun Allah razı olsun. Bende çok istiyorum bibsure gitmeyi fakat eşimin ailesi bu olaylardan sonra arkamdan giderse getirmeyiz demiş emin olun gidersem eğer asla dönüşüm olmaz bundan da korkuyorum ailemide üzmek istemiyorumsiz bi süreliğine ayrı kalın bence. Eşiniz yokluğunuzu görsün bi anlasın kıymetinizi. O kör gözlerinin açılması lazım.. Bol bol da dua edin.. Kalpleri çeviren Allah tır.. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..
bende duydum o lafları. Ama ben boşanmak için gitmiştim zaten. Eşim gittiğin gibi gel dedi bana. Ya adam olursun sonra gelir alırsın ya da bitti bu iş.. Ne dönmesi ben boşanmak için yola çıktım zaten demiştim.Sağolun Allah razı olsun. Bende çok istiyorum bibsure gitmeyi fakat eşimin ailesi bu olaylardan sonra arkamdan giderse getirmeyiz demiş emin olun gidersem eğer asla dönüşüm olmaz bundan da korkuyorum ailemide üzmek istemiyorum
Maalesef öyle ben de şok olmuştum :)
Nasıl ya..
Neler duyacağız daha yarabbi..
Sizin yaşadıklarını bu gidişle bende taşıyan gibi bı sure daha sabrediyom eşim ailesin yaptıklarını görünce belki bugün canına tak eder de ailesine karşı arkamda durur. Son çare 1 2 sene daha sabrediyom bakalım ondan sonra Sabri'min sonu neye dönüşecekbende duydum o lafları. Ama ben boşanmak için gitmiştim zaten. Eşim gittiğin gibi gel dedi bana. Ya adam olursun sonra gelir alırsın ya da bitti bu iş.. Ne dönmesi ben boşanmak için yola çıktım zaten demiştim.
2 hafta ayrı kaldık. Darmaduman perişan halde ailemden özürler dileyerek aldı beni. Yani ya oturup bıkana kadar mücadele ediceksiniz kabüllendirceksiniz kendinizi veya bırakıp gitceksiniz. Başka yol yok. Ben çok çabaladım. 6 yıl sabrettim. Huylarına gittikçe azıttılar en son eşim yokken dışarda üstüme saldırdılar. Eşim de ailesine kızdı ama tüm stresini ben çektim. En son eve barka gelmez olunca da terkettim. Her şey bi yere kadar.
Napıcağınıza siz karar verceksiniz.
inşallah yaşamazsınız.. Daha sakin şekilde atlatırsınız bu günleri inşallah.. Şu ortalığı karıştıranların ağzı dili büzüşsün konuşamasın. Eşinize de Allah akıl fikir versin. Akılsız gibi milletin lafıyla dolmasın. En büyük hata eşinizde. O adam gibi dursa kimse size bi şey diyemez de yapamaz da .Sizin yaşadıklarını bu gidişle bende taşıyan gibi bı sure daha sabrediyom eşim ailesin yaptıklarını görünce belki bugün canına tak eder de ailesine karşı arkamda durur. Son çare 1 2 sene daha sabrediyom bakalım ondan sonra Sabri'min sonu neye dönüşecek
Benim eltim var ve kaç kardeş olduklarını sormuştum bana 6 demişti. Allah Allah daha çok görünüyorsunuz demiştim yok diyor 6 kardeşiz. Diyorum ki dur sayalım sadece erkekleri sayıyor. Düşün kendini bile saymıyor. Of ben orda iğrenmiştim ondan.
Var böyle insanlar, artık nasıl yetiştirilmişlerse kendilerini bile insandan saymıyorlar. Yazık!
tek erkek evladı diycekti de eksik mi yazdı acaba? Yok ya böyle bi zihniyet olacağı hele ki şu zamanda inanmak istemiyorum..6 gorumce var ama esiniz ailenin tek evladi
Matematik terk
Elin insanı yapar zatsn kocam bu konuda arka çıksa kimse hiç biseyi yapamaz dediğin gibiinşallah yaşamazsınız.. Daha sakin şekilde atlatırsınız bu günleri inşallah.. Şu ortalığı karıştıranların ağzı dili büzüşsün konuşamasın. Eşinize de Allah akıl fikir versin. Akılsız gibi milletin lafıyla dolmasın. En büyük hata eşinizde. O adam gibi dursa kimse size bi şey diyemez de yapamaz da .
Tek erkek çocuğu diycektim ama görümceleri bu saatten sonra insan sıfatıyla değerlendirmiyorum :)tek erkek evladı diycekti de eksik mi yazdı acaba? Yok ya böyle bi zihniyet olacağı hele ki şu zamanda inanmak istemiyorum..
haftanın 3 günü onlara oğullarından kızlarından çok gidiyordum temizliğini hizmetlerini herşeyin yapıyorum ama yaranamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?