Melek bildiğim kaynanam gorumcelerim gibi oda şeytan cikti

iyi de siz inatla anlamak istemiyosunuz. Zaten ben size yazmadım başka bi üyeyle başka bi konu üzerine konuştuk dedim.

Üstelik de farkında olmadan eksik yazdı sanırım diye yazan da yine benim. Sizin gerçekten kafanız karışık. Ya da yeni üyesiniz daha siteyi, yazılanları, alıntılananları, kimin kimle konuştuğunu çözememişsiniz.

3 guncuk uyeyim daha o lafı diyeninde sen olduğunu bilmiyordum. Şive , pipi falan diyince yazdığım yanlış kelime üzerinden örnek veriyosun zanntm kusura bakma ozaman

konu sahibinin kafasi karismis iyice. Sorunlarından dolayı alıngan bi dönemde sanırım. Az önce bana da kızdı :))

Kesinlikle..
Bir de verdiği kısa cevaplara bakılırsa kendini ifade etme sorunu olduğu da belli. İşi daha zor kurtlar sofrasında..
Allah dirlik versin eşiyle ne diyeyim..

Valla bu eşinizin iyi davranan haliyse kötü davranan halini düşünemedim. Hakaret var şiddet desen var. Görümcelerinizle annesine bu kadar yüz vermezse (şiddet de uygulamazsa) sizin de aranız iyi olur. İş eşinizde bitiyor ama zor gibi. Şiddet uygulayan adam yola gelmez. Allah sabır versin zira boşanmam çekerim diyorsunuz. Daha çok çekersiniz. Gerçekler acıdır.

Kesinlikle..
Bir de verdiği kısa cevaplara bakılırsa kendini ifade etme sorunu olduğu da belli. İşi daha zor kurtlar sofrasında..
Allah dirlik versin eşiyle ne diyeyim..
Güldürdün beni ya kendimi ifade etmekten ziyade yanlış anladığım için uğraşmak istemedim ondan kısa yazdim yoksa çeneme çok sağlamimdir ama elin evinde sökmüyo malsf

Aileler araya girmediği sürece çok iyi anlasiyoz oda haklı olduğumun farkinda ama ailesine bir türlü arka cikmiyo sonrada ben tartışma cikariyon ağır konuşuyorum oda sinirlenip bütün sınırını benden cikartiyoalr olay bu çözemedikleri bı turlu

Bacım iş kocanda bitiyor. Kocan seni ezdirmeyip sana saygı gösterirse 10 tane kaynanan 100 tane görümcen de olsa kimse sana bir şey diyemez, yapamaz. Kocan sıkıntılı.

Bıktım artık bu konulardan.
Hep aynı şey.
Eşim aslında çok iyi biri
Şiddet gördüm
Beni kovdu
Ailesiyle iyi anlaşıyodum
Arkamdan konuştular
Eşim beni savunmadı ama çok iyi anlaşıyoruz
Ailemi üzmek istemiyorum boşanamam
Ve kapanış.

Allah aşkına ya. Boşanmayacaksan konu açma. Asla düzelmeyecek. Burda sana daha değişik bir yorum gelmeyecek.

Bacım iş kocanda bitiyor. Kocan seni ezdirmeyip sana saygı gösterirse 10 tane kaynanan 100 tane görümcen de olsa kimse sana bir şey diyemez, yapamaz. Kocan sıkıntılı.
Kesinlikle iş kocamda bitiyor . İşte neymiş ailesiyle kötü olmak istemiyormuş arada kaliyormus bahanesi bu

Kesinlikle iş kocamda bitiyor . İşte neymiş ailesiyle kötü olmak istemiyormuş arada kaliyormus bahanesi bu

Boşanmazsan ömür boyu çekersin. Cidden yani kendini kandırmanın alemi yok. Kocan giderek daha beter olur, bir gün çekemeyeceğin bir noktaya gelirsin ama artık yaşlanırsın boşanma sürecine girmeye ne takatin olur ne cesaretin. Kocan ölsün diye dua edersin. O yüzden ya boşan ya da olacakları bil şimdiden.

Nekadar güzel konustun canım hemen boşanma cesaretine hayran kaldım. Heralde evli değilsin sen . Ama hayat anlattigin gibi gitmiyor ben daha 10 aylık evliyim tamam bu süreçte çok şey yaşadım inan mantığımla hareket etsem kendimi zerre ezdirmem esiminde suratına bakmam çeker giderim ama ben kendimden çok ailemi düşünüyorum onunda aile skntilari var benimde bu halde oldgmu öğrenirse perişan olur. Eşime gelince ailesi müdahale etmediği sürece dört dörtlük bir erkek ama benm kaynanam gorumcelerim okadar melek yüzlü ki hele bize öz ailesi dolduruşa geliyor arkamda da durmayı başaramiyor ama arkadaşlarında dediği gibi zaman herşeyin ilacıdır biraz daha sabretmek istiyorum. Konu açmanın sebebi de insan etrafındakilere güvenip derdini skntimi anlatamuyorm burda en azında konuşurken rahatliyom bumu rahatsiz etti sizi ozaman sayfayı neden kullaniyosunuz

ayrıldınız mı

bi insana seytan diyebiliyorsunuz
bu kadar basit mi
siz cokmu meleksiniz
kendi hatalarini görmeli insan
hepmi kaynana görümce kötü oluyor
bende gelin hemde görümceyim.

bi insana seytan diyebiliyorsunuz
bu kadar basit mi
siz cokmu meleksiniz
kendi hatalarini görmeli insan
hepmi kaynana görümce kötü oluyor
bende gelin hemde görümceyim.
Doğru söylüyorsun hata tek taraflı olmaz tabi ama bazen karşındaki insanlar yaptığın iyiliği görmezden gelebiliyor onlar zaten bahane edecek konu bulamadılar hergun gelmiyor diye dert yakınıyorlar İnanki eşimin ailesine karsi saygisizligim olsaydı anonsla ilan ederlerdi

ESINIZ SIZE SIDDET UYGULUYOR!!! TEKRAR ANONS VERIYORUZ: ESINIZ SIZE SIDDET UYGULUYOR! bilmiyorum farkindamisiniz. Görümce kaynana vs fasa fiso. Size siddet uygulayan esiniz! Söyleyin bi daha size el kaldirsa, siddet uygulasa onu annesine geri postalayacaginizi. Sizi evinizden göndermek kimin haddine. Cok istiyorsa o gitsin! Ve yapicaginiz net belli: ya esiniz arkanizda durur ailesine sizin özel sinirlariniza saygi duymalarini söyler, veya ipler kopacak. Baska yapicak birsey yok. Esinizin ve kardeslerinin arasindaki muhabbet onlari baglar,sizi degil. Sizi kinse bir yere gitmeye zorlayamaz.

bak yanıldın işte 1,5 yıllık evliyim. boşanmak bana kolay geliyor evet çünkü kimse benden önemli değil. Boşanmak toplumun algıladığı gibi çok büyük bir mevzu olmamalı. Kimse senden de değerli değil. Sen eşinle iyi anlaştığını sanıyorsun çevresine suçu atıyorsun. İyi anlaşıyor olsaydın böyle bir konuyu açmazdın ki. Paylaşacağım kimse yok diyorsun demekki mutsuzsunki konu açıyorsun. Nasıl o zaman dört dörtlük oluyor bir düşünür müsün? Üstelik sana şiddet uygulamış bu zaten başlı başına yeter! Herkes kendi hayatından sorumludur ister ayrıl ister ayrılma. Ama sana tekrar söylüyorum eşinden bi cacık olmaz ve asla değişmez o adam. Eşini ilk sıraya almayan adam aile babası olamaz.

Zaten esimde ailsne ben gidelim dememesem hiç gitmicek oda baskılarından sıkıldı ama gelemem gidemem derse saygısızlık olurmuş öyle düşünüyor

Benim haklı olduğumu bildiği halde bana arka çıkmayıp ben ailesine hakaret ettim diye şiddet uygulayan birisi ama ondan bukadarini beklemiyordum beni sevdiginicin olayida yeni yasadgm için direk boşanma fikri inanın zor geliyor şuan çok çaresizim daha 10 aylık evliyim hemen boşanıp ayaklarının üzerinde duracak kadar güçlü bı kadın olabilirmiyim ailemi uzermiyim bunları düşünüyorum

Hanımlar tamam eşim adam olsa sahip çıkardı ama eşimin ailesi ve gorumcelerimde mutluluğumuzu çekemediklerinden böyle yapıyorlar onlara karşı okadar doluyum ki eşimle arami bozdulari için onları sevindirmek istemiyorum sırf onlara karşı bu aralar eşimle eskisinden mutlu olmaya caliscam. Belki Birgün esiminde aklı başına gelir eşimin ailesi de amaçlarına ulaşamamış olur sahada kudursunlar. Yanlış mı düşünüyorum bunu uygulasam

Kocan doldurusa cok geliyo kimin cenesi kuvvetli olursa o doldurur bi sekilde dogruyu yanlisi gormesini sagla aksi takdirde evliligin tehlikeye girecek gunah kecisi sen olacaksin gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…