- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
iyi de siz inatla anlamak istemiyosunuz. Zaten ben size yazmadım başka bi üyeyle başka bi konu üzerine konuştuk dedim.Anlattıginiz orneklerde yazdığım yanlış kelimeyi yargiliyomus gibi olustu ama öyle birşey demek istemedim inan siz söyledikten sonra yazımı düzelttim daha fazlada uzatmayalım ama gerçekten gorumcelerimi su su saat sonra insan hesabından saymiyorum bu konu üzerinde tartisabilirz
3 guncuk uyeyim daha o lafı diyeninde sen olduğunu bilmiyordum. Şive , pipi falan diyince yazdığım yanlış kelime üzerinden örnek veriyosun zanntm kusura bakma ozamaniyi de siz inatla anlamak istemiyosunuz. Zaten ben size yazmadım başka bi üyeyle başka bi konu üzerine konuştuk dedim.
Üstelik de farkında olmadan eksik yazdı sanırım diye yazan da yine benim. Sizin gerçekten kafanız karışık. Ya da yeni üyesiniz daha siteyi, yazılanları, alıntılananları, kimin kimle konuştuğunu çözememişsiniz.
konu sahibinin kafasi karismis iyice. Sorunlarından dolayı alıngan bi dönemde sanırım. Az önce bana da kızdı :))
Güldürdün beni ya kendimi ifade etmekten ziyade yanlış anladığım için uğraşmak istemedim ondan kısa yazdim yoksa çeneme çok sağlamimdir ama elin evinde sökmüyo malsfKesinlikle..
Bir de verdiği kısa cevaplara bakılırsa kendini ifade etme sorunu olduğu da belli. İşi daha zor kurtlar sofrasında..
Allah dirlik versin eşiyle ne diyeyim..
Aileler araya girmediği sürece çok iyi anlasiyoz oda haklı olduğumun farkinda ama ailesine bir türlü arka cikmiyo sonrada ben tartışma cikariyon ağır konuşuyorum oda sinirlenip bütün sınırını benden cikartiyoalr olay bu çözemedikleri bı turluValla bu eşinizin iyi davranan haliyse kötü davranan halini düşünemedim. Görümcelerinizle annesine bu kadar yüz vermezse sizin de aranız iyi olur. İş eşinizde bitiyor ama zor gibi. Allah sabır versin zira boşanmam çekerim diyorsunuz. Daha çok çekersiniz. Gerçekler acıdır.
Aileler araya girmediği sürece çok iyi anlasiyoz oda haklı olduğumun farkinda ama ailesine bir türlü arka cikmiyo sonrada ben tartışma cikariyon ağır konuşuyorum oda sinirlenip bütün sınırını benden cikartiyoalr olay bu çözemedikleri bı turlu
Kesinlikle iş kocamda bitiyor . İşte neymiş ailesiyle kötü olmak istemiyormuş arada kaliyormus bahanesi buBacım iş kocanda bitiyor. Kocan seni ezdirmeyip sana saygı gösterirse 10 tane kaynanan 100 tane görümcen de olsa kimse sana bir şey diyemez, yapamaz. Kocan sıkıntılı.
Kesinlikle iş kocamda bitiyor . İşte neymiş ailesiyle kötü olmak istemiyormuş arada kaliyormus bahanesi bu
Nekadar güzel konustun canım hemen boşanma cesaretine hayran kaldım. Heralde evli değilsin sen . Ama hayat anlattigin gibi gitmiyor ben daha 10 aylık evliyim tamam bu süreçte çok şey yaşadım inan mantığımla hareket etsem kendimi zerre ezdirmem esiminde suratına bakmam çeker giderim ama ben kendimden çok ailemi düşünüyorum onunda aile skntilari var benimde bu halde oldgmu öğrenirse perişan olur. Eşime gelince ailesi müdahale etmediği sürece dört dörtlük bir erkek ama benm kaynanam gorumcelerim okadar melek yüzlü ki hele bize öz ailesi dolduruşa geliyor arkamda da durmayı başaramiyor ama arkadaşlarında dediği gibi zaman herşeyin ilacıdır biraz daha sabretmek istiyorum. Konu açmanın sebebi de insan etrafındakilere güvenip derdini skntimi anlatamuyorm burda en azında konuşurken rahatliyom bumu rahatsiz etti sizi ozaman sayfayı neden kullaniyosunuzBıktım artık bu konulardan.
Hep aynı şey.
Eşim aslında çok iyi biri
Şiddet gördüm
Beni kovdu
Ailesiyle iyi anlaşıyodum
Arkamdan konuştular
Eşim beni savunmadı ama çok iyi anlaşıyoruz
Ailemi üzmek istemiyorum boşanamam
Ve kapanış.
Allah aşkına ya. Boşanmayacaksan konu açma. Asla düzelmeyecek. Burda sana daha değişik bir yorum gelmeyecek.
ayrıldınız mıbende duydum o lafları. Ama ben boşanmak için gitmiştim zaten. Eşim gittiğin gibi gel dedi bana. Ya adam olursun sonra gelir alırsın ya da bitti bu iş.. Ne dönmesi ben boşanmak için yola çıktım zaten demiştim.
2 hafta ayrı kaldık. Darmaduman perişan halde ailemden özürler dileyerek aldı beni. Yani ya oturup bıkana kadar mücadele ediceksiniz kabüllendirceksiniz kendinizi veya bırakıp gitceksiniz. Başka yol yok. Ben çok çabaladım. 6 yıl sabrettim. Huylarına gittikçe azıttılar en son eşim yokken dışarda üstüme saldırdılar. Eşim de ailesine kızdı ama tüm stresini ben çektim. En son eve barka gelmez olunca da terkettim. Her şey bi yere kadar.
Napıcağınıza siz karar verceksiniz.
Doğru söylüyorsun hata tek taraflı olmaz tabi ama bazen karşındaki insanlar yaptığın iyiliği görmezden gelebiliyor onlar zaten bahane edecek konu bulamadılar hergun gelmiyor diye dert yakınıyorlar İnanki eşimin ailesine karsi saygisizligim olsaydı anonsla ilan ederlerdibi insana seytan diyebiliyorsunuz
bu kadar basit mi
siz cokmu meleksiniz
kendi hatalarini görmeli insan
hepmi kaynana görümce kötü oluyor
bende gelin hemde görümceyim.
Nekadar güzel konustun canım hemen boşanma cesaretine hayran kaldım. Heralde evli değilsin sen . Ama hayat anlattigin gibi gitmiyor ben daha 10 aylık evliyim tamam bu süreçte çok şey yaşadım inan mantığımla hareket etsem kendimi zerre ezdirmem esiminde suratına bakmam çeker giderim ama ben kendimden çok ailemi düşünüyorum onunda aile skntilari var benimde bu halde oldgmu öğrenirse perişan olur. Eşime gelince ailesi müdahale etmediği sürece dört dörtlük bir erkek ama benm kaynanam gorumcelerim okadar melek yüzlü ki hele bize öz ailesi dolduruşa geliyor arkamda da durmayı başaramiyor ama arkadaşlarında dediği gibi zaman herşeyin ilacıdır biraz daha sabretmek istiyorum. Konu açmanın sebebi de insan etrafındakilere güvenip derdini skntimi anlatamuyorm burda en azında konuşurken rahatliyom bumu rahatsiz etti sizi ozaman sayfayı neden kullaniyosunuz
Zaten esimde ailsne ben gidelim dememesem hiç gitmicek oda baskılarından sıkıldı ama gelemem gidemem derse saygısızlık olurmuş öyle düşünüyorESINIZ SIZE SIDDET UYGULUYOR!!! TEKRAR ANONS VERIYORUZ: ESINIZ SIZE SIDDET UYGULUYOR! bilmiyorum farkindamisiniz. Görümce kaynana vs fasa fiso. Size siddet uygulayan esiniz! Söyleyin bi daha size el kaldirsa, siddet uygulasa onu annesine geri postalayacaginizi. Sizi evinizden göndermek kimin haddine. Cok istiyorsa o gitsin! Ve yapicaginiz net belli: ya esiniz arkanizda durur ailesine sizin özel sinirlariniza saygi duymalarini söyler, veya ipler kopacak. Baska yapicak birsey yok. Esinizin ve kardeslerinin arasindaki muhabbet onlari baglar,sizi degil. Sizi kinse bir yere gitmeye zorlayamaz.
bak yanıldın işte 1,5 yıllık evliyim. boşanmak bana kolay geliyor evet çünkü kimse benden önemli değil. Boşanmak toplumun algıladığı gibi çok büyük bir mevzu olmamalı. Kimse senden de değerli değil. Sen eşinle iyi anlaştığını sanıyorsun çevresine suçu atıyorsun. İyi anlaşıyor olsaydın böyle bir konuyu açmazdın ki. Paylaşacağım kimse yok diyorsun demekki mutsuzsunki konu açıyorsun. Nasıl o zaman dört dörtlük oluyor bir düşünür müsün? Üstelik sana şiddet uygulamış bu zaten başlı başına yeter! Herkes kendi hayatından sorumludur ister ayrıl ister ayrılma. Ama sana tekrar söylüyorum eşinden bi cacık olmaz ve asla değişmez o adam. Eşini ilk sıraya almayan adam aile babası olamaz.
Selamün aleyküm hanımlar bugün cuma inşallah ettiğiniz dualar kabul olur hayırlı insanlarla karşılaşırsınız. Daha öncede anlatmıştım ben eşimle ve ailesiyle çok güzel anlaşıyoruz6 tane görümcem var eşim ailenin tek erkek evladi. Evlendigimi günden beri gorumcelerim mutluluğumuzu çekemeyip onları daha sık aramiyoz gelmiyoz konusunu ailesine yansizttlar ama herdefasinda onları el üstünde tuttum su yaşadigim son olaylardan sonra suratlarıni dahi görmek istemiyorum çünkü ailesine hepsi ağlamış kardeşimiz evlendikten sonra değişti . Eşine daha çok ilgi gösteriyor diye. Eşimin ailesiyle de gidip gelene sikntmz var benim 2 günde gitmem onlara dert oluyor bu olay yüzünden eşimi devre dışı bıraktılar çünkü eşim bugüne kadar hiç arkamda durmadi ailesiyle arası kötü olmasın diye . Bu sorunlar evliligne yaşadı eşimle tartıştık sonra geri barıştık baktım yine değişmemiş ablalarima tavır alması gerektiği yerde ablalarini arayıp onların dolduruşa geldi . Onlar yuzunden bana şiddet uyguladı. Onların yanında hakaret etti görumceme her gelisinixde ortalığı karistiriyonuz ne istiyorsunuz yuvamız dan dedim diye. Sonra bu beni evden kovdu 1 saat sonra pişmanım piskolojm bozuldu arada kalıyor benide anla diye ağladı . Ben hiç bişey demedim sabah gitmedim işten akşama kadar bana güzel güzel mesajlardan yazdı duzelcekmi diye akşam eve gelme saatinde annesiyle gitti direk kaynanam tekrardan doldurmuş karın evde tek durmasin hicmi canı sklmiyo öğlenden değilde , sabahtan gelsin kahvaltıya ya ben geliyim ya o cagirsin hergun . Haftada 2 sefer pazara gidek kafa dağıtalim hergun gezelim hiç peşine takılmış karından bu konuda şikayetçiyim demiş Allah görüyoruz ben onlar aman kırılmasına aman üzülmesin diye haftanın 3 günü onlara oğullarından kızlarından çok gidiyordum temizliğini hizmetlerini herşeyin yapıyorum ama yaranamadım. Benim kocamla aramız dört dörtlük ama şu saatten sonra o da gözümde yok annensne giki bile çıkmadı benim karım geliyo bunun için mi sorun yaratıyoruz diye. Bende ailesi hakkında ağır konuştum bunun için mi yuvamız da huzurunuzd bozuyolarsada yarın anneni arayıp kinuscam ddm ozaman defolur diyo . Eşimin ailesinin yanına gittikten sonra daha değişti valizimi tooladim ailem üzülmesin diye onlarada anlatamıyorum çok çaresizim boşanamam da napicagimi şaşırdım fikir verin arkadaşlar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?