- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
6 kiz tek erkek evlat demek istemis bunu anlamamak bu kadar zor degil diymi.Bu kadar dusunmenize gerek yok6 görümce var ama eşin ailenin tek evladıerkekleri mı sayıyorsunuz sadece evlattan?
Hayir siz neden tartisma cikarmayi amacliyorsunuz? Konu sahibine bir soru yonelttim, öyleyse "ne dediğini biri açıklasın" vs. Diye yorum yapan bütün arkadaşlara tek tek "şunu şunu dedi niye anlamiyorsunuz" diye bağırın? Yorumum ne küfür ne aşağılama. Sizi bağlıyor mu?6 kiz tek erkek evlat demek istemis bunu anlamamak bu kadar zor degil diymi.Bu kadar dusunmenize gerek yok
tek erkek evladı diycekti de eksik mi yazdı acaba? Yok ya böyle bi zihniyet olacağı hele ki şu zamanda inanmak istemiyorum..
Bu lafı bana mı diyorsunuz ayrıca her yörenin şivesine saygım var . Benim sivesimi çok merak ediyorsaniz İstanbul'da yetiştim büyüdüm sivemde çok düzgün . Sinirden yazdığımdan olsa gerek gorumcelerimi de t9 hatası bilekabul etmiyor:)Ben bir kaç sene önce bir sokak röportajında duydum. Adamın birine "kaç çocuğunuz var?" diye sordu muhabir.
Cevap: kızlar hariç 4 erkek..
Şiveden de belli zaten hangi bölgeye ait olduğu. Şimdi detay vermeyeyim de üstüme çullanılmasın..
Pipi farkı diyoruz biz buna..
İnanılmaz ama kız çocuklarına doğduklarından evlendirdikleri zamana kadar kaşık düşmanı muamelesi hala yapılıyor..
pessss.. Yani diycek lafım yok.. Cahiliye kafası.. Bugün böyle düşünenlerin hepsi yarın kız evlatlarına muhtaç olcaklar..Ben bir kaç sene önce bir sokak röportajında duydum. Adamın birine "kaç çocuğunuz var?" diye sordu muhabir.
Cevap: kızlar hariç 4 erkek..
Şiveden de belli zaten hangi bölgeye ait olduğu. Şimdi detay vermeyeyim de üstüme çullanılmasın..
Pipi farkı diyoruz biz buna..
İnanılmaz ama kız çocuklarına doğduklarından evlendirdikleri zamana kadar kaşık düşmanı muamelesi hala yapılıyor..
Hepsi mi kotu? 6nin 6si da mi kotu? Onunla beraber kv de mi kotu? Herkes kotu ama esiniz melek mi? Siz cok mu harikasiniz? İnsan bir kisiyle de mi anlasamaz ben bunu merak ettim.Tek erkek çocuğu diycektim ama görümceleri bu saatten sonra insan sıfatıyla değerlendirmiyorum :)
Bu lafı bana mı diyorsunuz ayrıca her yörenin şivesine saygım var . Benim sivesimi çok merak ediyorsaniz İstanbul'da yetiştim büyüdüm sivemde çok düzgün . Sinirden yazdığımdan olsa gerek gorumcelerimi de t9 hatası bilekabul etmiyor:)
evin tek oğlu yazacagima''tek çocuğu yazmışım okadar yazım hatası var bunami takıldıniz Allah aşkınapessss.. Yani diycek lafım yok.. Cahiliye kafası.. Bugün böyle düşünenlerin hepsi yarın kız evlatlarına muhtaç olcaklar..
Öyle olsun bakalımSizin şivenizi neden merak edeyim ki? Bunu da kendi problemleriniz gibi yanlış anlamışsınız..,
Ben alıntıladığım üyeye cevap yazdım bir anımla ilgili
iyi de ben size yazmadım ki bunu.evin tek oğlu yazacagima''tek çocuğu yazmışım okadar yazım hatası var bunami takıldıniz Allah aşkına
Öyle olsun bakalım
konu sahibinin kafasi karismis iyice. Sorunlarından dolayı alıngan bi dönemde sanırım. Az önce bana da kızdı :))Öyle zaten..
Şiveden kastettiğim bahsettiğim röportajla ilgiliydi adamın şivesiydi.
"Ben yanlış anlamışım" diyeceğinize sanki ben çevir kazı yapmışım gibi yazıp kaçıyorsunuz..
AynenÖyle zaten..
Şiveden kastettiğim bahsettiğim röportajla ilgiliydi adamın şivesiydi.
"Ben yanlış anlamışım" diyeceğinize sanki ben çevir kazı yapmışım gibi yazıp kaçıyorsunuz..
Anlattıginiz orneklerde yazdığım yanlış kelimeyi yargiliyomus gibi olustu ama öyle birşey demek istemedim inan siz söyledikten sonra yazımı düzelttim daha fazlada uzatmayalım ama gerçekten gorumcelerimi su su saat sonra insan hesabından saymiyorum bu konu üzerinde tartisabilirzkonu sahibinin kafasi karismis iyice. Sorunlarından dolayı alıngan bi dönemde sanırım. Az önce bana da kızdı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?