Melek bildiğim kaynanam gorumcelerim gibi oda şeytan cikti

Olay kısır döngüye girmiş, eşiniz ailem beni siler diye korkuyor, siz eşim beni siler diye korkuyorsunuz, eğer eşinizin sizi silmesinden korkmaya devam ederseniz bu düzen böyle gider, çünkü bir erkeğe resti çekmediğiniz sürece onun sıkıntısı olmadığı ve ailesinden gözü körleştiği için asla düzelmeyecektir.Eşiniz dört dörtlük gibi görünmüyor burada, doğanın bir gereği olarak kadın erkekten arkasında durmasını, sahip çıkmasını, güçlü bir birey olmasını bekler.Bu özellikleri barındırmayan bir erkek ne kadar iyi olursa olsun dört dörtlük olamaz.Restinizi çekmezseniz eşinizin gözü filan açılmaz, demekki ayrılık aşamasına kadar gelmek sonrasında arkanızdan gelip gelmeyeceğini görmek zorundasınız. Gelmiyorsa sizin kadar sevmiyordur zaten, koca bir ömür kocanın ailesine köle olarak geçmez.

6 kiz tek erkek evlat demek istemis bunu anlamamak bu kadar zor degil diymi.Bu kadar dusunmenize gerek yok
Hayir siz neden tartisma cikarmayi amacliyorsunuz? Konu sahibine bir soru yonelttim, öyleyse "ne dediğini biri açıklasın" vs. Diye yorum yapan bütün arkadaşlara tek tek "şunu şunu dedi niye anlamiyorsunuz" diye bağırın? Yorumum ne küfür ne aşağılama. Sizi bağlıyor mu?

Karısını döven, söven, saymayan , arkasında durmayan adam sevmiyordur.

Kimsede suç aramayın , suçlu kocanız ve onun iyi bir insan olduğunu düşünen sizsiniz.

tek erkek evladı diycekti de eksik mi yazdı acaba? Yok ya böyle bi zihniyet olacağı hele ki şu zamanda inanmak istemiyorum..

Ben bir kaç sene önce bir sokak röportajında duydum. Adamın birine "kaç çocuğunuz var?" diye sordu muhabir.
Cevap: kızlar hariç 4 erkek..
Şiveden de belli zaten hangi bölgeye ait olduğu. Şimdi detay vermeyeyim de üstüme çullanılmasın..
Pipi farkı diyoruz biz buna..

İnanılmaz ama kız çocuklarına doğduklarından evlendirdikleri zamana kadar kaşık düşmanı muamelesi hala yapılıyor..

Erkek susmak istiyorsa sussun tamam.

Ama karşıya susup, dönüp evdekine kan kusturuyorsa
Ona susmak değil , kolaya kaçmak denir.

Susuyorsun madem
Ya karının konuştuğuna da ses etme
Ya da evde de terör estirme
Milletin gazıyla emanetini ezme!

Bu lafı bana mı diyorsunuz ayrıca her yörenin şivesine saygım var . Benim sivesimi çok merak ediyorsaniz İstanbul'da yetiştim büyüdüm sivemde çok düzgün . Sinirden yazdığımdan olsa gerek gorumcelerimi de t9 hatası bilekabul etmiyor:)

pessss.. Yani diycek lafım yok.. Cahiliye kafası.. Bugün böyle düşünenlerin hepsi yarın kız evlatlarına muhtaç olcaklar..

Tek erkek çocuğu diycektim ama görümceleri bu saatten sonra insan sıfatıyla değerlendirmiyorum :)
Hepsi mi kotu? 6nin 6si da mi kotu? Onunla beraber kv de mi kotu? Herkes kotu ama esiniz melek mi? Siz cok mu harikasiniz? İnsan bir kisiyle de mi anlasamaz ben bunu merak ettim.

Siz olayları hiç iyi idrak edemiyorsunuz.
Evdekine aslan kesilip döverken, ailesine kedi olan koca kişisi sorunsuz dört dörtlük gibi tanımlanamaz. Eşinizi tanımladığınız kelimeler resmen havada kalmış..
Eşiniz adam değil. Net..

Malesef bunu anlamanız bir kaça senenize malolulcak gibi görünüyor..

Sizin şivenizi neden merak edeyim ki? Bunu da kendi problemleriniz gibi yanlış anlamışsınız..,
Ben alıntıladığım üyeye cevap yazdım bir anımla ilgili

pessss.. Yani diycek lafım yok.. Cahiliye kafası.. Bugün böyle düşünenlerin hepsi yarın kız evlatlarına muhtaç olcaklar..
evin tek oğlu yazacagima''tek çocuğu yazmışım okadar yazım hatası var bunami takıldıniz Allah aşkına

evin tek oğlu yazacagima''tek çocuğu yazmışım okadar yazım hatası var bunami takıldıniz Allah aşkına
iyi de ben size yazmadım ki bunu. esergry bi şey anlattı onun üzerine yazdım. Siz neden üstünüze alındınız?

Onca mesajımdan sonra buna takılmanız enteresan :))

Öyle zaten..
Şiveden kastettiğim bahsettiğim röportajla ilgiliydi adamın şivesiydi.
"Ben yanlış anlamışım" diyeceğinize sanki ben çevir kazı yapmışım gibi yazıp kaçıyorsunuz..
konu sahibinin kafasi karismis iyice. Sorunlarından dolayı alıngan bi dönemde sanırım. Az önce bana da kızdı :))

Bi önceki konuda görümceler , kv zihin engelli demiştim.
Şimdi ekleme yapıyorum kocanda zihin engelli.
Evde durma gir bi ise çalış kendine meşgale yarat kurslara git o zaman cagiramazlar seni kolay kolay.

konu sahibinin kafasi karismis iyice. Sorunlarından dolayı alıngan bi dönemde sanırım. Az önce bana da kızdı :))
Anlattıginiz orneklerde yazdığım yanlış kelimeyi yargiliyomus gibi olustu ama öyle birşey demek istemedim inan siz söyledikten sonra yazımı düzelttim daha fazlada uzatmayalım ama gerçekten gorumcelerimi su su saat sonra insan hesabından saymiyorum bu konu üzerinde tartisabilirz

Neden kizlariyla takilmak yerine sizle takilmak istiyor. bence art niyetliler. bence hepsi ortaligi karistirmak ve egolarini tatmin etmek istiyorlar. erkek kardesimiz biz naparsak yapalim bizi tutar. esinizi eli bos g*tü yaş birakinda görsün gününü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…