Melek Destesi olan var mı??

Harika :)

Cok teşekkür ederim. Ben de bir taraftan inancımı pekiştirme gayretindeydim, eline sağlık.

Ayy canım benim ne kadar sevindim ve duygulandım anlatamam.
Mutlu olmana ve benim de yardımcı olabilmeme çok sevindim .
Işığını hiçbir zaman kaybetme canım. Unutma sen ışıksın. Ve ancak ışık vererek kendin olabilirsin.
Kartın geçmiş şifasına dikkat çekiyor.
Geçmişinle barış diyor kartın sana ve sende bunu yapmış gibi gözüküyorsun zaten. :)
Ve kartın sana bir mucize bekle diyor. Hayatında bir mucize olucak.
Bunu bil ve inançla bekle diyor kartın canım. Bana göre mucize başlamış bile hayatında. :)

Evet cnm benim nihayet ışığımı buldum meğer başından beri bu benim içimdeymişte haberim yokmuş işte gerçek farkındalığa ulaştım.Kartlardaki çıkan mesajları aynen uyguladım evren bi çok mesajlarla dolu.Ben düne kadar hüngür hüngür ağlıyodum.Affetmeyi öğrendim çünkü geçmişle yaşıyodum hep çok üzüldüm çok ağladım mutsuz oldum.Geçmişimi bıraktım ruhumu özgürleştirdim nasıl rahatladım anlatamam ben zaten pozitif güleryüzlü iyilikle doluyum beni sınırlandıran korkulardan endişelerden de kurtulunca işte o zaman değişime de adım attım cnm.farkettim ki ben huzuru iyilikle yardımla sevgiyle buluyorum o halde bu yolda yapmam gerekenleride yapıyorum.Geçenlerde bahsetmiştim bi iş vardı çok istediğim olmadı bi kapı kapandı ama Rabbim bana başka bi kapı gösterdi ben hayatın sırrını keşfettim gerçek güzellikleri farkettim mucize aslında içimdeymiş kendimi buldum ben çok güzel arkadaşım şimdi inanırmısın koşmak istiyorum ruhum bedenimden fırlayacak artık o noktaya ulaştım nasıl coşkuyla ve sevinçle doluyum cnm bu sevinci seninle paylaştım çünkü seninde katkıların vardı.Seninde yolun açık olsun güzel kalpli melek arkadaşım.

Allah hep yolunu açık etsin canım benim.
Bu senin tattığın duygu senin şuanda ilahi sevgi aşamasına geçtiğini gösteriyor.
Bu ilahi sevgiye ulaşabilmek için de derin bir karanlık ve boşluktan geçmesi gerekiyor herkesin.
Daha sonra bu karanlığın yerini bir kabulleniş, derin bir huzur ve sevgi alıyor.
Tıpkı senin yaşadığın gibi ve herşey derinleşiyor. Yüzeysel duygularin yerini daha derin bir huzur, sevgi ve maneviyat alıyor.
Bu noktaya ulaşabildiğine çok sevindim canım.
Bende güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Merhaba, rica etsem benim için de çekebilir misiniz?

Merhaba.
Canım kartın araştır diyor sana.
Hayatında bazı şeyler için tek seçenek olmadığını bilmelisin.
Önünde çok daha fazla seçenek var. Ve bu seçenekleri keşfetmelisin.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça hayatına daha büyük güzelliklerin akmasına izin veriyor olucaksın.
Ayrıca diğer kartın hafifle diyor sana.
Yaşamındaki yüklerden kurtulmalısın.
Bunu yaptığında, yenilikler ve güzellikler de hayatına giricek.

Canımmmm nasılsın iyisindir inşallah bi iki gündür göremedim seni:26:
Canım ben ve erkek arkadaşım adına kart çekmeni isteyebilir miyim Şimdiden teşekkür ediyorum canım kendine çok çok iyi bak önce allaha sonra meleklerine emanet ediyorum seni:)

o karamsarlık ve negatif enerji bana da yapışmış durumda başkalarının imreneceği bi hayatım var ama beni hep huzursuz eden bişey oluyo nedense kendime bakış açıma bağlyorum artık bu durumu. lioncum hepsinden kurtuldum demişsin ne yapmak gerektiğini biliyorum falan ay lütfen bende kurtulmak istiyorum çok rica etsem benim içinde bi kart çeker misiniz ??? özellikle önümde altı ay beklentilerim var endişelerim çok fazla lütfeeennnn....:26:

Canımm o kadar iyi geldi ki.. Bir hafiflesem. Çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için

Haftasonu dışarıdaydım canım ondan görememişsindir. :)
İyiyim canım çok şükür sen de iyisindir umarım.
cANIM sana yeni bir dünya gözüküyor.
Meleklerin bunun için çalışıyorlar. Güzellik, bolluk, sevgi ve ışık dolu bir dünya.
Bunu hak ettin.
Erkek arkadaşının zamanı bırakması ve zaman içinde düzelicek olayları var.
Şuanda bazı şeylerin oturması, olgunlaşması gerek.
Ve zaman içinde olaylar herkesin en yüksek hayrına olucak şekilde gelişicek.
Meleklerine zaman versin. Herşeyin zaman içinde düzeliceğini görücek.

Tugçe Can

Merhaba tatlım.Nasısın.

Bir kartta ben istiyorum müsaitsen.Kartlarına yolladım sorumu bakalım hangisi başkaldıracak:)

Çok teşekkürler canım benim aman iyi iyi öyle görememeye razıyız gez gez

Canım kartın sana şükret diyor.
Elindeki güzelliklerinfarkına varıp şükretmelisin.
Olmayanlara değil elinde olanlara odaklanmalısın.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.
Bak canım diğer kartın diyorki sen bir ışık işçisisin.
Senin amacın dokunduğun herkese ışık vermek.
Işığı dünyaya getirmek için buradasın.
Bunu yaparsan kendini iyi hissedersin canım. Yaşam amacını bulamadığın için böylesin bence.

banada aşk hayatımla ilgili bir kart çeker misin?

Canım kartın sessiz ol diyor sana.
Bazen susmak en iyi cevaptır.
Sessizlikte sana gelen hislere güven.
Şuanda plan yapma, harekete geçme zamanı değil.
Ve aşkta önderlik etmen gereken bir durum olabilir.
Önden git ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun diyor kartın canım.

çok sağol öyle yapalım bakalım meleklerime güveniyorum :)

Tugçe Can

Merhaba tatlım.Nasısın.

Bir kartta ben istiyorum müsaitsen.Kartlarına yolladım sorumu bakalım hangisi başkaldıracak:)

İiyiym sağol canım inşallah sende iyisindir. :)
Canım kartın ilk olarak meditasyon yap diyor. Seni rahatlatıcak şeylere yönelebilirsin.
Kaynağa bağlandıkça, içindeki güç dünyanı aydınlatacak.
Ve meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Sana bir kapı açılıyor ve sen bu kapının başında bekliyorsun.
Seni bekleyen saf ışık ve sevgi dolu bir gelecek.
Pırıl pırıl bereketler içinde bir dünya bu.
Sevginin dostlukların yer aldığı bir hayat...
Meleklerin senin için bu harikulade dünyayı yaratmakla meşguller.
İçini rahat tut ve meleklerine güvenerek onlara yardımcı ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…