- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.141
çok çok ama çok teşekkür ederim
Sende iyiki varsın da gönlümüze düşmesi gerekene vasıta oluyorsun.
Emegine Sağlık.Tatlısın
Ayy sağol canım benim.
Sende beni mutlu ettin.
Evet rüyan olursa bana yazabilirsin. Rüya da yorumluyorum bazen.
O konudada bilgim vardır.
Herşey iyi olucak canım.
ay inanmıyorum gerçekten rüya yorumluyormusun
Allah'tan başka birşey isteseymişim keşke
ben istihare yapmak istiyorum ama rüyayı bir türlü yorumlayamıyorum benim için çok iyi olacak iyiki tanımışım seni
teşekkür ederim canımcım Allah razı olsun bugün istihare yapıcam ve inşallah sendende tabirini öğrenicem
ben de genel olarak hayatıma dair bir kart rica ediyorum...
Canım kartın doğaya dön diyor sana.
Belkide şu aralar bulunduğun ortamdan sıkıldın canım.
Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulucaksın.
Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...
Ayrıca sana hayatında güzellik gözüküyor.
Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle canım.
Ayrıca bir adım at diyor kartın. Ufak bir adım.
Yüreğinin yolunda atıcağın o adım sana tüm kapıları açıcak canım.
hoşbuldukk canım burdada buluştukkk
kalbin yolu birdir canım heryerde buluruz birbirimizi
sanada çok güzel yorumlar gelmiş tuğçemden inşallah gerçek olur
evet hede seni anlatıyor gerçekten değilmi hemde fal değilmişEvt cnm gerçekten 2 kartımdada güzel olumlu şeyler çıktıı.
senin kartında öyle cnmm
daha bi umutluyum şimdii.. bennn
inşş.. canım gerçek olurrrrrrr
Merhaba benim de rutami yorumlar misin cnm. Ben surekli rahmetli babacimi goruyorum. Hep kucagima almaya calisip hastane hastane dolasip dr. Lara yalvariyorum kurtarin kurtaramiyorlar ve ben o ilk gun ki aciyi rutalarinda tekrar tekrar yasiyorum.
2.rutam; babami ilk kaybettigim gunler caddedeyim ve onumden tankla askerler geciyor ben onlerine atliyorum (galiba sehit onlar) babami soruyorum nolur bana bisey diyin babam iyi mi rahat mi diyorum onlarda babanin adini soyadini ver bakalim dediler yazdirdim bende( uzun bi sure gece gunduz hep uyudum ruyamin devamini gorup haber alacagim diye ama devami gelmedi)
3.rutam; yine babami ilk kaybettigim hafta bir dagin tepesindeyiz babam belirfi birden onume babammm biye agladim sarildim o da bana sarildi ben cok agliyordum babam belimi elleriyle skti canim yandi o aciyoa sustum aglamadim kafami kaldirdim babama baktim babam kafasina basortu ortmus bana bakiyordu sinra yine dayanamadim sarildim aglamaya basladim babam ayni hareketi yind yapti ama hic konusmadi. Uyandigimda agliyordum ve gercekten bedenini hissettim kucagimda.
Bunlar 1,5 yildir aklimdan cikmayan hatirladikca agladigim uzucu tutalarim yorumlar misin biraz fazla oldu ama cok kotu oldum suan
Canımmm senden bi arkadaşım istiyo da ona çekebilir misin. Adı nur ilişkisi için isteyecektim ayrıldılar hatta zahmet olacak biliyorum ama erkek arkadaşı için de çekebilir misin:26: kusura bakma canım benim bugün çok oldum biliyorum ama bileydim sorma hakkımı ona kullanırdım
Ahh Tuğçe rüya yorumluyor musun gerçekten :)
Beni çok etkileyen 2 rüyam vardı gerçi göreli 1 aya yakın oldu ama manasını bilmek istiyorum.
İlk gördüğüm gelinlikli halimdi düğünüm vardı kuaförde saçım falan yapılıyordu yaz düğünü istiyordum ama kışın evlenecektim ve çok hızlı gelişiyordu hersey...
Ertesi gün gördüğümse . Ben yurtta kalıyorum erkek arkadaşım kaldığım yurda geliyor oda da bizimle kalıyor . Yatıyoruz yataklarımıza ve sonra deprem oluyor o birden uyanıyor ve bizi uyandırıyor kalkın deprem oluyor diye kalkıyoruz yataklardan çıkıyoruz dışarı asansöre binmek için bekliyoruz . Ve asansör geliyor biniyorum birileriyle ama sevgilim bindimi hatırlamıyorum. Annemde sanki içindeymiş gibi anımsıyorum. Asansör alışveriş merkezlerinde olanlar gibi açık camlı görüyorum etrafı büyük bir otel ve asansör haddinden fazla geniş. Aşağı çok hızlı iniyoruz çakılmaktan korkuyorum ve o korkuyu hissettim ben gerçekten. Sonra hızlıca aşağı vurduk ama asansöre ve bize hiç bişey olmadı duyulan bir demir sesiydi sadece . Asansörün olduğu yerde adamın biri üzerinde mavi birşey vardı sanırım ayakları sıkışmış çırpınıyor ona doğru bakıyorum ama sonra gülüyor yani bişey yok ama şaka gibi birşey yapıyor rol yapıyormuş yani tanımıyorum ama adamı. Sonra çıkıyoruz öyle uyandım. Ama uyandığım an o asansörün aşağı indiği anki korkuyu yaşadım.
merhaba tuğçe. benim aşk ve hayatım için 2 kart çeker misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?