Melek Destesi olan var mı??

Halamı girmedim kapıdan içeri:)

Çok teşekkür ederim tugçecan.Yüreğine sağlık.Süper moral veriyorsun.İnşallah herkes için pırıl pırıl bereket dolu yaşamlar olsun.

Kaynaga bağlanalım.Farkına varmadan kesiyoruz bağlantıyı.Soruma tam cevap oldu.Sağolasın CancanTuğçe
Sevgiler.

Birşey değil canım :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

ilişkimin geleceği için bakar mısınız.. :)

Canım senin karşına bir fırsat çıkıcak.
Kartın buna cesaret ve coşkuyla atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Ayrıca kartın sana karanlığı bırak ve ışığa git diyor.
Kabusunu yaratma.
Olmulu düşün ve kalbini ferah tut canım.
Hayatınada bu şekilde güzel şeyler çekiceksin geleceğin için.

inşallah sağolun:)

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için... yazdıkların bile kendimi iyi hissettirdi inan ve ayrıca son cümlene şiddetle katılıyorum bende öyle hissediyorum yaşam amacımı netleştiremiyorum arada kaldığım durumlar var ne yapabilirim bilemiyorum yani... kendime hayrım yok ama gerçekten de etrafımdaki insanlar için daha seferberim.... bi de canım açık bi soru sormak istiyorum aksiliklerden dolayı yaza kalan iki operasyonum (ameliyat)var ve sonuçlarından endişeliyim bu na rağmen olucam bununla ilgili bişeyler de söylebilir misin bana ???

Birşey değil canım...
Bende senin gibiydim insanlara ışık verdikçe o ışık senin de dünyana yansıyor.
Geçmiş olsun canım...
Canım ameliyat için kartın güvendesin diyor.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz. Şimdi ve herzaman...
Yaradan'ın gücü seninle ve o sınırsız güç seni koruyor.
Sen korunduğunu bilerek adım at, nefes al ve yaşa diyor meleklerin.

canım arkadaşım benim ALLAH razı olsun beni çok mutlu ettin gerçekten
ben tam 9 senedir eşimdeki sorundan dolayı çocuğum olmayacağı için tedavi olmadım
daha sonra maddi sıkıntılar giedi araya ve hep olumsuzluklar yaşadım
geçmişte yaşadığım sıktılar ve olumsuzluklar beni gerçekten çok yaraladı
inan tedavi olmaktanda korkuyorum her ay erteleiyorum tedaviyi hep olumsuz şeyler duymaktan
hep doktorların olmaz demelerinden kaçtım senelerce daha sonra eşimle aramda sorun çıkar diye tedaviye başlamaktan da kaçtım
haklısın çok korkuyorum geçmişten ve yaşadığım olaylardan tekrar sıkıntı yaşamak istemiyorum
sana çok teşekkür ederim belki fala inanmak değilde olumlu şeyler duymak beni mutlu etti
tedavime daha olumlu bakıcam belki gerçekten dediğin gibi artık geçmişi unutup mutluluktan uçma zamanım gelmiştir

Canım bu fal değil zaten. Meleklerinden yardım istiyoruz Allah'ın izniyle.
O nedenle için rahat olsun. :)
Ve o kadar inanılmaycak şeyler oluyorki kartlarla ilgili.Ben bazen şok oluyorum. Ben çok araştırdım bunları kartı bakan kişinin temiz kalpli olması da önemli tabi.
Olumlu şekilde bak tedavine. Allah gönlüne göre versin canım.

Temiz kalpli=Tugçecan

İyiki varsın:)

Cnm benim herşey düşüncede başlıyo aslında o olumsuzlukları kendi kendine yaratıyorsun.Bende öyleydim evde canım hiçbişey yapmak istemiyo elim kolum kalkmıyodu.Allahtan yardım istedim dualara sarıldım hep.Sürekli araştırma içindeydim derken zincirleme birbirini takip etti.Kendi düşüncelerimin hatalarımın farkına vardım.Farkındalığım arttıkçada düşüncelerimi değiştirmeye başladım.Sürekli şükrederek daha güzel şeyler olacağına inandım.Sana nacizane tavsiyem kişisel kitapları oku ben çok okudum.Özelliklede Muhammed BozdağIn kitapları beni çok değiştirdi kendisinede e.mail gönderdim teşekkür ettim sağolsun cevabınıda yazmış iyi dileklerde bulundu.Herşey düşüncede başlar adlı kitaplar var muhakkak faydasını göreceksin cnm.İnancını asla kaybetme sana doğruyu gösterecektir.

evet canım ben sonraki açıklamandan anladım ama mesajı yazmıştım ne güzel fal olmaması beni daha çok mutlu etti.
evet canım haklısın aslında bakan kişinin kalbinin temiz olması bencede çok önemli sende bence tam seçilmiş birisisin
herkese zaman ayırıyorsun ve kırmadan güzel bir şekilde bıkmadan usanmadan cevap veriyorsun
bazı kişiler 1,2 defadan sonra cevap vermemeye yada karşılık beklemeye başlıyorlar
bence hep böyle kal melekler gibi duru temiz ve yardımsever
rüya tabirinde bile nasıl yorumlanırsa o olur denir ya kalbi temiz kişiye yorumlatın derler çok doğru aslında
tamam canım olumlu olucam ve inşallah sonucuda olumlu olacak Allah'ın izniyle

Allah razı olsun cnm.Aynen anlattığın gibiyim çok şükür sonunda aydınlık yolunda ilerliyorum ışığımı buldum.Sabrımın mükafatını alıyorum çünkü çok sabrettim inancımı ve umudumu kaybetmedim hiçbi zaman.

İSTEMENİN ESRARI

Herkesin hayatınta muhteşem kapılar açar.Tebrikler.

Ben Muhammed hocayı 11 yıl önce okumuştum.Herkese tavsiye ederim.En dipte olduğunda kitap gelir ve seni bulur.Dibe vuracaksınki ışığın kıymetini bilesin değilmi Lioncum.

Seviyorum Seni.

çok çok ama çok teşekkür ederim

Ayy sağol canım benim.
Sende beni mutlu ettin.
Evet rüyan olursa bana yazabilirsin. Rüya da yorumluyorum bazen.
O konudada bilgim vardır.
Herşey iyi olucak canım.

Amin canım sendende razı olsun Allah.
Evet sabrının sonucunu alıyorsun çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…