- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.559
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.841
teşekkür ederim tuğcecanımmm ilişkimle ilgili son bi kart daha istesem çok olmam deilmi arkadaşımmm
müsaitsen bir kart da benim için çekebilir misin?:126:
Merhaba canım. Rica etsem benim de ilişkim için bir kart seçer misin? Bir mesaja çok ihtiyacım var :)
slm,rica etsem bi kartta benim için çekermisiniz bebek için..
canım çok çok teşekkürler ama birde dileğim için demiştim görmemişsin sanırım zahmet olmazsa bakabilirmisin :26:
Cnm benim seni çok seviyorum yükümün birazı gitti sayılır çok şükür bu sıkıntıyı atlattım.Daha doğrusu tam değil.Dün kaynım ve eltim geldi bize borcu vardı onu teslim etmeye geldiler.Bende parayı tamamlayamadım tabi üzgün bi haldeyken bi fikir geldi aklıma.Şimdi kaynımların verdiği paradan 2 milyar eksik 500 tl sini tamamladım kaynım ve eltimle ağız birliği yaptık kocama da kardeşiminin zor durumda olduğu için işyerine haciz geleceğini bunun içinde 2 milyar eksiğinide ben tamamladım dedim.Müşterisinden çek aldığını onuda 15 20 gün sonraya tahsil edileceğini o zaman bize ödeyeceğini söyledim.Kocam kızdı tabi ama sonra sakinleşti.Bu kadar yol açıldıktan sonra geriside gelir Allahın izniyle.Büyük bi yük kalktı üzerimden şimdilik.Gerçekten Rabbim ve meleklerim yardım etti.Bunuda ilk seninle paylaşmak istedim sana yürekten teşekkür etmek için canım benim Allah razı olsun senden hep içimi rahatlattın.
Bakalım sıradaki adımlarım neler sana zahmet olmazsa tabi cnm.
benim içinde bir kart çekermisiniz
rica etsem bana da bi kart çekebilir misiniz ilişkimle ilgili
Canım benim yazdığımı beğenmişin ama unutmuşun sanırım :26:
Canım güzellik kartı çıktı sana. Çevreni ve ortamını güzelleştir ve bu güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
Diğer kartıında meleklerin sana yardım ediyorlar diyor. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Ben de bir kart alabilir miyim?
Rica etsem benim içinde bir kart çekermisin?:)
bir tanede ben rica edebilirmiyim
Canım benim şu istediğim aşk bu dileğim yerine gelcek mi? o kişi ilee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?