Melek Destesi olan var mı??

müsaitsen bir kart da benim için çekebilir misin?:126:

cANIM KARTın sana araştır diyor. Farklı seçenekleri ve yeni yolları denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak canım.
Diğer kartın güvendesin diyor. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman.
Evrenin sonsuz enerjileri arkadanda ve meleklerin tarafından korunuyorsun canım.
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa...

Merhaba canım. Rica etsem benim de ilişkim için bir kart seçer misin? Bir mesaja çok ihtiyacım var :)

Canım kartın affet diyor. Yüreğindeki ağırlığı bırak affetmenin hafifliğini ve huzrunu yaşa.
Affetmek içindeki zehri atmanı sağlar.
Sen affettikten sonra karşına güzel olayların, insnaların ve fırsatların çıktığını görüceksin.
Diğer kartın ise hayatına güzellik katmanı söylüyor.
Sen etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.

slm,rica etsem bi kartta benim için çekermisiniz bebek için..

Canım senin içinde güçlü bir sevgi var. Bu sevgi karanlığı aydınlatacak ve tüm sorunları çözücek güçte.
Ve kartın bir mucize bekle diyor. Bu konuda bir mucize olucak. Bunu bil ve inançla bekle canım.
Zamanı geldiğinde ışığı elinde tutuyor olucaksın diyor kartın.

Cnm benim seni çok seviyorum yükümün birazı gitti sayılır çok şükür bu sıkıntıyı atlattım.Daha doğrusu tam değil.Dün kaynım ve eltim geldi bize borcu vardı onu teslim etmeye geldiler.Bende parayı tamamlayamadım tabi üzgün bi haldeyken bi fikir geldi aklıma.Şimdi kaynımların verdiği paradan 2 milyar eksik 500 tl sini tamamladım kaynım ve eltimle ağız birliği yaptık kocama da kardeşiminin zor durumda olduğu için işyerine haciz geleceğini bunun içinde 2 milyar eksiğinide ben tamamladım dedim.Müşterisinden çek aldığını onuda 15 20 gün sonraya tahsil edileceğini o zaman bize ödeyeceğini söyledim.Kocam kızdı tabi ama sonra sakinleşti.Bu kadar yol açıldıktan sonra geriside gelir Allahın izniyle.Büyük bi yük kalktı üzerimden şimdilik.Gerçekten Rabbim ve meleklerim yardım etti.Bunuda ilk seninle paylaşmak istedim sana yürekten teşekkür etmek için canım benim Allah razı olsun senden hep içimi rahatlattın.

Bakalım sıradaki adımlarım neler sana zahmet olmazsa tabi cnm.

Rica ederim canım. Sevdindim gerçekten.
Canım kartın sana sessiz ol diyor. Zihnindeki kargaşayı durdur.
EYlemde VE BEYİNDE sessizlik...
Şimdi bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.
Diğer kartın ise özgürlük...
Tüm kısıtlamalarından özgür olduğunu fark et.
Tüm sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

benim içinde bir kart çekermisiniz

Canım senin kalbinde bir soru var cevabı EVET...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Ve bu iş senin için hayırlı olucak.
Evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
Diğer kartın yüreğindeki işi yap diyor. Yapmayı arzu ettiğin ne ise onu yap canım.
Bu sama mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.

rica etsem bana da bi kart çekebilir misiniz ilişkimle ilgili

Canım senin bir dileğin var o olucack en hayırlı ve en doğru zamanda.
Diğer kartın bir adım at diyor sana. İlişkinde bir konuda adım atman gerekiyor.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.

Canım benim yazdığımı beğenmişin ama unutmuşun sanırım :26:

Canım güzellik kartı çıktı sana. Çevreni ve ortamını güzelleştir ve bu güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
Diğer kartıında meleklerin sana yardım ediyorlar diyor. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

Teşekkür ederim canım...

Ben de bir kart alabilir miyim?

Canım dileğin ne ise o olucak. Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en doğru şekilde geliyor.
Diğer kartın önderlik et diyor sana. Önden git. Ne yapılması gerektğini sen biliyorsun.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.

Rica etsem benim içinde bir kart çekermisin?:)

Canım kartın sana affet diyor. Yüreğindeki ağrılığı bırak, affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa.
Ruhunu özgür bırak canım.
Diğer kartın bilgelik. Senin içinde o bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.

bir tanede ben rica edebilirmiyim

Kartın sana şükret diyor. Elinde güzelliklerin farkına varıp şükretmelisin. Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akıcak canım.
Diğer kartın ise güzellik... Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle canım.

Canım benim şu istediğim aşk bu dileğim yerine gelcek mi? o kişi ilee?

Canım kartın sana yüreğindekini söyle diyor. Bil ki kendini sevgiyle ifade ettğinde, karşındakinin yüreğindede sevginin pembe gülleri açar.
Kendini dürüste ve sevgiyle ifade etmelisin.
Canım kimle olucağını kartların söylemez ama ne olursa olsun senin en yüksek hayrına olucağı kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…