Melek Destesi olan var mı??

tugçecim merhabaa bana da bir kart çekebilirmisin bugun yeniden... aşk kartı ve sıkıntılar.. maddi durummm nasıl bir çıkmazın içindeyiz hiç bilmiyorummmm umutlarımm olacakmı... meleklerim bakalımmmmmm ne dicekler bana

Bende rica edebilir miyim genel hayatım için :)

Meraba tugcecan, yine ben

Benim yine evlenme krizim tuttu bu gece (amma koca meraklisiyim ben ya)

Nevresim takimi almistim onu bi serdim boyle yorgana gecirdim filan (hic usenmeden)

Oylee baktim ona ya uf yine evlenme krizim tuttu

Ben evlilik icin kart istiyorum ya

Ya da bana zamani 2 yil ileri alacak bi iksir bisi bulalim yaa

Ya da bi mucize olsun bu yaz evleneyim

Ay ben iyi degilim

Neyse kart cekebilir misin rica etsem? Simdiden tesekkur ederim..

Merhaba canım...
Canım şunu söyliyim senin bu dünyadaki amacın insanlara yardım etmek, dokunduğun herkese ışık vermek. Bunu yap canım. Çevrene verdiğin ışık senin de dünyanı aydınlatıcak.
Maddi durum için bereket kartı geldi. Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunucak canım. Kollarını aç ve al.
Ve hayatında bir değişim sürecindesin. Bu değişimi kucakla canım.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.

Bende rica edebilir miyim genel hayatım için :)

Canım senin biraz ortam değişikliği yapman lazım. Kartın sana doğaya dön diyor.
Doğada kendi özünü, kendi doğano bulucaksın.
Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...
Diğer kartın ise özgürlük...
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Meleklerin bunun için çalışıyorlar.
Bir kuş kadar özgürsün aslında.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

canım rica etsem benim içinde bakar mısın? bi çocukla konuşuyodum ama bu aralar konuşmuyoruz kendini geri çekti nedendir bilinmez..bişeyler olucak mı yoksa böyle biticek mi?

Ne bu evlenme merakı :) 20 yaşındasın sanırım daha.
Ama o yaşlardada bendede vardı. O yüzden normal canım. :)
Canım kartın sana içindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Diğer kartın meleklerin sana yardım ediyorlar canım.
Ve ilahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. O yüzden akışına bırak canım.
En doğru zamanda olucaktır.
Canım benden tavsiye;
Evlenmek için evlenme. Gerçekten analaşabildiğin, sevdiğin, ailesi sizin aileyle uyumlu, işi gücü olan biriyle bunu düşün derim ben.

canım rica etsem benim içinde bakar mısın? bi çocukla konuşuyodum ama bu aralar konuşmuyoruz kendini geri çekti nedendir bilinmez..bişeyler olucak mı yoksa böyle biticek mi?

Canım kartın hayat sana ne sunuyorsa sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça ve sevgiyle kabul ettikçe daha büyük güzellikler yaşamına girecek. Mesela çocuk aramadı sormadı diyelim bil ki bu senin iyiliğin için olmuyordur. Ve çok sorgulama.
Meleklerinin yardım ettiğibi düşün.. Gerçektende öyle.
Diğer kartında hafifle diyor.
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler yaşamına girecek canım.

yaştan heralde kanimiz deli akiyor

Gercekten anlasiyoruz ya o yonden sansliyim, cok cok seviyorum, aile de idare eder

İs guc yok tabi okuyoruz daha

Sagol canim ellerin dert gormesin

Mucize karti ciksaydi keske

İcimden basbakanla konusmak geciyodu babami arasaniz da izin verse diye

İcindeki bilgeyi dinle diyo bak bi bildigi var heralde

Son düzenleme:
yaştan heralde kanimiz deli akiyor

Gercekten anlasiyoruz ya o yonden sansliyim, cok cok seviyorum, aile de idare eder

İs guc yok tabi okuyoruz daha

Sagol canim ellerin dert gormesin

Mucize karti ciksaydi keske

Canım bir işlerinizi elinize alın o zaman evlenirsiniz zaten.
Hayırlısı olsun canım. :)

yine ben:))Bende isteyebilir miyim aşk konusu yine:)) ne yapmam gerekiyor şuan kararsızım..

Canım yolun açık gözüküyor bu konuda. Yolunda tümsekler çıkıyorsa bunlar öğrenmenin bir parçası.
O yüzden gülümseyerek yoluna devam et :)(
Diğer kartın güvendesin diyor. Herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Evrenin sonsuz enerjisi arkanda canım.

Çok teşekkür ederim canım şu sıralar fazla gelir oldum ama..İnşallah gülümseyerek devam ederim:))

Tuğçe, rica etsem benim içinde açabilir misin? :) Yeni buldum burayı bu arada. :))

Hoşgeldin canım :)
Kartın sana sabırla bekle diyor.
sen şuanda sabrı öğreniyorsun. Fakat sabrının karşılığını alıcaksın.
Canım geçmişini şifalandırmalı ve geçmişinle barışmalısın.
Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Ve sen bir ışık işçisisin. Amacın dokunduğu herkese ışık vermek, yardım etmek, dünyaya ışığı getirmek için buradasın bunu yap canım.
Sen bunu yaptıkça senin de dünyan aydınlanacak. Ve huzuru bulucaksın.

canımmm merhabaa benim icin ve sevdiğim icin aşkla ilgili kart cekermiisin canım

Canım kartın sana önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini biliyorsun.
Ayrıca çevrene, ortamına güzellikler kat. Bunu yaptığında senin de hayatın güzelleşicek.
Sevdiğin için;
Hayatın sunduklarını sevgiyle kabul etsin. Aldıkça, evren ona daha çok verecek.
Ve manevi yüklerinden kurtulsun. Herşeyi kendine dert etmesin. Bunu yaptığı zaman hayatına yenilikler ve güzellikler girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…