- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.861
Ablacim benim de ask ve egitimle ilgili iki dilegim var yurekten istedigim..bana kart cekebilir misin..
teşekkür ederimCanım senin bir dileğin var o olucack en hayırlı ve en doğru zamanda.
Diğer kartın bir adım at diyor sana. İlişkinde bir konuda adım atman gerekiyor.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Canım kartın iş için sabırla bekle diyor. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun. Sabrının karşılığını alıcaksın canım.
Diğer kartın meleklerinin sana yardım ettiğini söylüyor. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
tugcecann evet bir fırsat çıktı karşıma.
Ama sonucunun ne olacağından emin değilim.
Yakın gelecek için bir kart rica edebilir miyim?
Benim kartlarım da her zaman sorularına açık biliyorsun.
Bu arada bana çok fazla özel mesaj yağıyor tarot bakımıyla ilgili,
Ben bakabilecek durumda olduğum zaman konulara yazıyorum zaten,özel mesajla gelen fal isteklerini değerlendirmiyorum.
Herkese cevap da dönemiyorum çünkü çok fazla mesaj geliyor.
Bir de daha önce benzer sorularla ricada bulunup yorum isteyenler tekrar tekrar aynı soruları soruyorlar aynı soru ya da niyet için fal sadece bir kere bakılır arkadaşlar.
Fal bakan kişinin belirlediği bir süre oluyor genelde,bu bakan kişiden kişiye göre değişiyor.o süre içerisinde aynı sorular sorarsanız kartlardan verimli yanıtlar alamazsınız.
O yüzden tekrar tekrar aynı sorular için yorum yapmıyorum...
canım banada kart çekebilirmisin okul ile ilgili bi sorun var hem onun için hem de stres yaptıgım bi konu var onun için
tuğçecan işte sabır aşkta sabır ikisinde de aynı yada benzer kartlar çıktı heralde.sabır sabır nolucak benim sonum yaçok teşekkür ederim.
teşekkür ederim. bir de vaktin varsa, sevgilimin güvenilirliği ile alakalı bir kart çekebilir misin? O'na güvenebilir miyim yani güvenmeye devam etmeli miyim
canım bende kart istiyorum. Teşekkürler.
Canım kartın bir mucize bekle diyor sana. Bu konuda bir mucize olucak. Bunu bil ve inançla bekle.
Ve diğer konun için de güzellik kartı çıktı. Sen çevrene, ailene, evine güzellikler kattıkça bu güzellik senin hayatına da yansıyacak canım. sıkıntı yapma.
sen hep beni mutlu ediyorsun allahta seni mutlu etsin inşallah
cANIM KARTın sana araştır diyor. Farklı seçenekleri ve yeni yolları denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak canım.
Diğer kartın güvendesin diyor. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman.
Evrenin sonsuz enerjileri arkadanda ve meleklerin tarafından korunuyorsun canım.
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa...
Canım sana bereket kartı geldi. Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor. Kollarını aç ve al.
Diğer kartın ise sorun varsa senin en yüksek hayrına olucak şekilde hallolucak.
Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Canım kartın sana affet diyor. Yüreğindeki ağrılığı bırak, affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa.
Ruhunu özgür bırak canım.
Diğer kartın bilgelik. Senin içinde o bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
Canım kartın affet diyor. Yüreğindeki ağırlığı bırak affetmenin hafifliğini ve huzrunu yaşa.
Affetmek içindeki zehri atmanı sağlar.
Sen affettikten sonra karşına güzel olayların, insnaların ve fırsatların çıktığını görüceksin.
Diğer kartın ise hayatına güzellik katmanı söylüyor.
Sen etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?