Melek Destesi olan var mı??

Ablacim benim de ask ve egitimle ilgili iki dilegim var yurekten istedigim..bana kart cekebilir misin..

Canım aik için kalbindeki sorunun cevabı evet...
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Evrenin sonsuz enerjisi senin arkanda.
Eğitim için ise;
Sana bilgelik kartı çıktı. İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor canım.

tugcecann evet bir fırsat çıktı karşıma.
Ama sonucunun ne olacağından emin değilim.
Yakın gelecek için bir kart rica edebilir miyim?
Benim kartlarım da her zaman sorularına açık biliyorsun.

Bu arada bana çok fazla özel mesaj yağıyor tarot bakımıyla ilgili,
Ben bakabilecek durumda olduğum zaman konulara yazıyorum zaten,özel mesajla gelen fal isteklerini değerlendirmiyorum.
Herkese cevap da dönemiyorum çünkü çok fazla mesaj geliyor.
Bir de daha önce benzer sorularla ricada bulunup yorum isteyenler tekrar tekrar aynı soruları soruyorlar aynı soru ya da niyet için fal sadece bir kere bakılır arkadaşlar.
Fal bakan kişinin belirlediği bir süre oluyor genelde,bu bakan kişiden kişiye göre değişiyor.o süre içerisinde aynı sorular sorarsanız kartlardan verimli yanıtlar alamazsınız.
O yüzden tekrar tekrar aynı sorular için yorum yapmıyorum...

canım banada kart çekebilirmisin okul ile ilgili bi sorun var hem onun için hem de stres yaptıgım bi konu var onun için

tuğçecan işte sabır aşkta sabır ikisinde de aynı yada benzer kartlar çıktı heralde.sabır sabır nolucak benim sonum ya çok teşekkür ederim.

teşekkür ederim. bir de vaktin varsa, sevgilimin güvenilirliği ile alakalı bir kart çekebilir misin? O'na güvenebilir miyim yani güvenmeye devam etmeli miyim

Canım kartında meleklerin sana yardım ediyoruz diyorlar. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Diğer kartın ise güç sende diyor. Gücünü eline almalısın. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
İçimizde Yaradan'ın verdiği herşeye kadir olan bir güç var.
Ve bu gücün yaşamındaki herşeyi dönüştürebileceğini ve dilediğin herşeyi kolayca gerçekleştirebileceğini bil diyor kartın.

canım banada kart çekebilirmisin okul ile ilgili bi sorun var hem onun için hem de stres yaptıgım bi konu var onun için

Canım kartın bir mucize bekle diyor sana. Bu konuda bir mucize olucak. Bunu bil ve inançla bekle.
Ve diğer konun için de güzellik kartı çıktı. Sen çevrene, ailene, evine güzellikler kattıkça bu güzellik senin hayatına da yansıyacak canım. sıkıntı yapma.

teşekkür ederim. bir de vaktin varsa, sevgilimin güvenilirliği ile alakalı bir kart çekebilir misin? O'na güvenebilir miyim yani güvenmeye devam etmeli miyim

Canım genel olarak çekebilirim. Bu durumla ilgili kartın dünyana ışık ver diyor. Dünyanı karartma.
Etrafındaki herşeye ve herkese ışık ver. Bil ki o ışık senin de dünyana da yansıyacak.
Canım olumsuz şeyler aklına getirme. Akışına bırak. Zaten kişi kendini belli eder.

canım bende kart istiyorum. Teşekkürler.

Canım kartın sana meditasyon yap diyor. bu seni rahatlatıcaktır. Ve içindeki güçü keşfetmeni sağlıyacak.
Diğer kartın bir adım at diyor. Ufak bir adım...
Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.

sen hep beni mutlu ediyorsun allahta seni mutlu etsin inşallah

Çok teşekkür ederim.

Cok teşekkür ederim tugcecan. İyi seyler duymak insanı mutlu ediyor.

Çok teşekkür ederim canım ya bu tam da beklediğim gibi.. Yaa herkes için bakıyorsun ne kadar iyisin öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…