Melek Destesi olan var mı??

tuğçem bu arada ben kullanıcı adımı değiştirdim belki fark etmişsindir haber vereyim dedim

tuğçem benim için bir kart çekmeni rica edebilirmiyim

Canım kartın halloldu diyor. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Meleklerinin elinde sihirli bir değnek var ve bu konuyu senin için hallettiler bile. Ama senin bunu fiziksel dünyada yaşaman biraz zamana alabilir.
Meleklerin bilmeni istiyorlarki, aslında şuanda herşey yoluna girmekte.
Şuanda yaşadıkların, hissettiklerin ne olursa olsun planın tamamen hayırlı şekilde işlediğini ve gelecekteki güzel gelişmelerin temelinin atıldığını bil.
Sana düşen içini rahat tutmak ve özündeki, derinlerdeki huzuru hissetmek.

çok teşekkür ederim tatlım senden bu güzel sözleri işitmek çok hoşuma gidiyor içim rahatlıyor Allah razı olsun iyiki varsın canım

tuğçecim bana bi kart çekebilirmisin

Canım sana başarı kartı geldi. zirvede olucaksın ve herşey geride kalıcak.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın.
Diğer kartın ise özgürlük... Bir kuş kadar özgürsün aslında.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

tugcem bende istiyorum buara çok ıhtıyacım var rica etsem benım ıcınde bır kart cekermısın

Canım kartın sana güvendesin diyor. Sebn ve tüm sevdiklerin güvendesiniz şimdi ve herzaman...
Herşey olması gerektği gibi gelişiyor.
Meleklerin tayrafından korunuyorsun. Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
Diğer kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça, evren sana daha çok vericek canım.

sıra çok mu bılmıyorum da ben de kart istiyorum, iş hayatım için:44:

Şanslısın sıra bitti canım. :)
Canım iş içinde sorunların varsa yada olmasını istediğin birşeyler hallolucak. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Diğer kartın geçmişini şifalandır diyor. Geçmişinle barış, onu şifalandır canım.
Geçmişte yaşadığın kötü şeyler varsa iş hayatında unut ve ileriye bak. :)

merhabalarr :)bir kartta bana çekseniz çok sevinirim. teşekkürlerr =))

Canım sana gelen kart güzellik.
Etrafı güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.
Diğer kartın yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler yaşamına girecek canım.

evet sıra bendeymiş meger

teşekkürler canım

inşallah hallolur en kısa zamanda canım, biraz sıkıntı var da.

tuğçemmm, ben bi aşk kartı istiyorum... su an yine acı çekiyorum... ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemez oldum artık.. benim için mi çekersin,ikimiz adına öı çekersin, nasıl yyaparsın bilemiyorum.. tek bildiğim acı çektiğim ve gerçekten ayırlmayı düşündüğüm !

Üzüldüm canım.
Kartın geçmişini şifalandır diyor. Geçmişinle barış onu şifalandır. şUAnda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Ve gelicek güzel gelişmeleri sabırla bekle diyor kartın canım.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun.
Sabrının karşılığını alıcaksın.
Bu dönemde sessiz ol canım. zihnindeki kargaşayı durdur.
Eylemde ve zihinde sessizlik...
Bir süre susup bekleyerek meleklerine fırsat vermelisin canım.

Teşükkür ederim tuğçecim.. Evet kesinlikle ama kesinlikle sabrı öğreniyorum, sabrımı sınıyor kesinlikle !

Sessiz olmak öyle zor ki.. Zihnimdeki kargasayı durdurmak öyle zor ki..Ahh bi becerebilsem, ahh bi nasıl becereceğimi bilebilsem...

Dua ediceksin ve herşeyi oluruna bırakıcaksın.
Bu senin kocan değil demi? Sonuçta ölüm yok ucunda.
Bak sürekli bir ilişki mutsuz ediyorsa bil ki o doğru değildir.
O yüzden herşeyin hayırlısıni ver Allahım de. Senin için hayırlısı ne ise o olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…