- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.881
Çok teşekkür ederim canım ya bu tam da beklediğim gibi.. Yaa herkes için bakıyorsun ne kadar iyisin öyle :)
tuğçem benim için bir kart çekmeni rica edebilirmiyim
çok teşekkür ederim tatlım senden bu güzel sözleri işitmek çok hoşuma gidiyor içim rahatlıyor Allah razı olsun iyiki varsın canımCanım kartın halloldu diyor. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Meleklerinin elinde sihirli bir değnek var ve bu konuyu senin için hallettiler bile. Ama senin bunu fiziksel dünyada yaşaman biraz zamana alabilir.
Meleklerin bilmeni istiyorlarki, aslında şuanda herşey yoluna girmekte.
Şuanda yaşadıkların, hissettiklerin ne olursa olsun planın tamamen hayırlı şekilde işlediğini ve gelecekteki güzel gelişmelerin temelinin atıldığını bil.
Sana düşen içini rahat tutmak ve özündeki, derinlerdeki huzuru hissetmek.
tuğçecim bana bi kart çekebilirmisin
çok teşekkür ederim tatlım senden bu güzel sözleri işitmek çok hoşuma gidiyor içim rahatlıyor Allah razı olsun iyiki varsın canım
tugcem bende istiyorum buara çok ıhtıyacım var rica etsem benım ıcınde bır kart cekermısın
sıra çok mu bılmıyorum da ben de kart istiyorum, iş hayatım için:44:
merhabalarr :)bir kartta bana çekseniz çok sevinirim. teşekkürlerr =))
Şanslısın sıra bitti canım. :)
Canım iş içinde sorunların varsa yada olmasını istediğin birşeyler hallolucak. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Diğer kartın geçmişini şifalandır diyor. Geçmişinle barış, onu şifalandır canım.
Geçmişte yaşadığın kötü şeyler varsa iş hayatında unut ve ileriye bak. :)
evet sıra bendeymiş meger
teşekkürler canım
inşallah hallolur en kısa zamanda canım, biraz sıkıntı var da.
tuğçemmm, ben bi aşk kartı istiyorum... su an yine acı çekiyorum... ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemez oldum artık.. benim için mi çekersin,ikimiz adına öı çekersin, nasıl yyaparsın bilemiyorum.. tek bildiğim acı çektiğim ve gerçekten ayırlmayı düşündüğüm !
Üzüldüm canım.
Kartın geçmişini şifalandır diyor. Geçmişinle barış onu şifalandır. şUAnda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Ve gelicek güzel gelişmeleri sabırla bekle diyor kartın canım.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun.
Sabrının karşılığını alıcaksın.
Bu dönemde sessiz ol canım. zihnindeki kargaşayı durdur.
Eylemde ve zihinde sessizlik...
Bir süre susup bekleyerek meleklerine fırsat vermelisin canım.
Teşükkür ederim tuğçecim.. Evet kesinlikle ama kesinlikle sabrı öğreniyorum, sabrımı sınıyor kesinlikle !
Sessiz olmak öyle zor ki.. Zihnimdeki kargasayı durdurmak öyle zor ki..Ahh bi becerebilsem, ahh bi nasıl becereceğimi bilebilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?