- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onların arabalarıyla olan ilişkilerinide ben biliyorum orada ki akrabaları görüp böyle örnekler vermiyorum ama değil mi artık haddini bilmedikçe böyle cevaplar alacak .İyi de zaten abin işe geri dönmüş
Neyin kavgasını ediyorsun
Kadın ölen kişinin durumuyla aynı olduğu için sormuş.
Kayınbaba eşimin babası yaniBu arada kaynata ne demek
Tamam ciddi yorumumu yapıyorum.Kayınbaba eşimin babası yani
Tereliyenin söylediği herşeye insanlar önyargıyla yaklaşmaya başladıBu arada kaynata ne demek
Haberlere falan çıkmadı video deyince çevirdi internette ismi vardı dedi.Evet fetöden bahsediyorum şükür aklandı işe döndü zaten.İftira ile işten çıkarılmak nedir anlamadım. Bir de haberlere falan çıkacak kadar...
Fetöyü mü kastediyorsunuz iftira derken?
Başbakan ya da cumhurbaşkanı mısın?Siz benim kim olduğumu bilmiyorsunuz ama kaynanam biliyor haddi değil.
Tereliyenin söylediği herşeye insanlar önyargıyla yaklaşmaya başladı
Ama normalde olan bir söz bu. “Kayın-ata”dan geliyor. Eskilerden yani
Sorma eşim varken penguen hızında yürüyüp karnını tutarken o yokken fıldır fıldır geziyor gayet iyi bunuda gördük bugünKayınvalideniz maşallah çabuk ayaklanmış. Türk dizisi gibi bir aile ortamınız var sular hiç durulmuyor
Benim kimseyi hassas yerinden vurduğum yok oda vurduğu sürece cevabını alacak.Tamam ciddi yorumumu yapıyorum.
Evet bu sefer kayınvalidenin iyi niyetle sorduğunu bende zannetmiyorum evet yanlış yapmış o konuyu açarak .
Ama zaten karşılıklı olarak birbirinizi sevmediğiniz için böyle diyaloglar sık sık olur herkes birbirini hassas yerinden vurur .
Kayınvalideniz maşallah çabuk ayaklanmış. Türk dizisi gibi bir aile ortamınız var sular hiç durulmuyor
Kişisel olarak tanımıyorsunuz bundan bahsettim lütfen sırf bana tepki göstermek için yorum yazmayın birazda konulara tarafsız bakın.Başbakan ya da cumhurbaşkanı mısın?
Öf.
Haddini bil diyince birşey söylemedi sustu mu yani ?Benim kimseyi hassas yerinden vurduğum yok oda vurduğu sürece cevabını alacak.
Tıp ilerledi mirimNe ara iyilestiyse kadın :)))
Film gibiler di mi ?
Haberlere falan çıkmadı video deyince çevirdi internette ismi vardı dedi.Evet fetöden bahsediyorum şükür aklandı işe döndü zaten.
Videoya al göster eşineSorma eşim varken penguen hızında yürüyüp karnını tutarken o yokken fıldır fıldır geziyor gayet iyi bunuda gördük bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?