Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

İyi de zaten abin işe geri dönmüş
Neyin kavgasını ediyorsun
Kadın ölen kişinin durumuyla aynı olduğu için sormuş.
Onların arabalarıyla olan ilişkilerinide ben biliyorum orada ki akrabaları görüp böyle örnekler vermiyorum ama değil mi artık haddini bilmedikçe böyle cevaplar alacak .

Kayınbaba eşimin babası yani
Tamam ciddi yorumumu yapıyorum.
Evet bu sefer kayınvalidenin iyi niyetle sorduğunu bende zannetmiyorum evet yanlış yapmış o konuyu açarak .
Ama zaten karşılıklı olarak birbirinizi sevmediğiniz için böyle diyaloglar sık sık olur herkes birbirini hassas yerinden vurur .

İftira ile işten çıkarılmak nedir anlamadım. Bir de haberlere falan çıkacak kadar...

Fetöyü mü kastediyorsunuz iftira derken?
Haberlere falan çıkmadı video deyince çevirdi internette ismi vardı dedi.Evet fetöden bahsediyorum şükür aklandı işe döndü zaten.

Kayınvalideniz maşallah çabuk ayaklanmış. Türk dizisi gibi bir aile ortamınız var sular hiç durulmuyor
Sorma eşim varken penguen hızında yürüyüp karnını tutarken o yokken fıldır fıldır geziyor gayet iyi bunuda gördük bugün

Benim kimseyi hassas yerinden vurduğum yok oda vurduğu sürece cevabını alacak.

Haberlere falan çıkmadı video deyince çevirdi internette ismi vardı dedi.Evet fetöden bahsediyorum şükür aklandı işe döndü zaten.

İftira da sayılmaz ki bu. Pek çok kişi ihraç edildi, sonra bir kısmı aklandı işte.

Görümcenin kp de mi aynı konu? Allah rahmet eylesin.

Kv ile olan durumu neden bu kadar yadırgadın anlamadım. Zaten aranız bozuk. İkiniz de bir fırsat kolluyorsunuz sanırım birbirinizi dürtüklemek için. Bu kez sıra kv ye gelmiş demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…