Melek kaynanam sonunda beni çileden çıkardı...

Kişisel olarak tanımıyorsunuz bundan bahsettim lütfen sırf bana tepki göstermek için yorum yazmayın birazda konulara yorumsuz bakın.
Tepki göstermek için yazmıyorum bu 1
Neden sürekli bu insanları kaale alıyorsun? Madem umrunda değiller ne yaparsa yapsınlar onların sana cevap vermete hadleri yok o zaman neden bu kadar yara yaptın kendine? Bu da 2

Bu arada görümcenin abini araştırmasına bozulma.

İlla ki kötü niyetli olacak değil. Ben de pek çok arkadaşıma baktım. Çünkü kendisine sormak istemiyor öyle bir durumda, zaten canı burnunda diye.

Baktıklarıma da “aaaa öyle miymiş pis herif” demedim. Üzüldüm yani ihraç edilmelerine.

Benim fırsat kollandığım yok öyle olsa arabalarıyla ilgili birçok bildiğim şey var bunları yüzlerine vururum ben ilgilenmem böyle şeyleri araştıranlarıda haz etmem.

ayıp mı ki devlet sırrı gibi sakladın?
üstelik işe geri dönüşü olmuş.
bir ton insan bu şekil oldu.

Tepki göstermek için yazmıyorum bu 1
Neden sürekli bu insanları kaale alıyorsun? Madem umrunda değiller ne yaparsa yapsınlar onların sana cevap vermete hadleri yok o zaman neden bu kadar yara yaptın kendine? Bu da 2
Bugün kaçkez arabamıza geldi ne yapalım arabayı üstümüze mi kitleleyim böyle biri lüzumsuz konuşmayı seviyor ben yüzsüzlüğe katlanamam buda en alasını yapıyor

ayıp mı ki devlet sırrı gibi sakladın?
üstelik işe geri dönüşü olmuş.
bir ton insan bu şekil oldu.
Benim ailemden ve eşimin ailesinden de bir sürü kişi soruşturma yedi ama kimseyede tutup sorunca cemkirmedik :)
Hepsi de işlerinin başına döndüler.
Sanki devlet sırrı :)
Hiç duyulmayacakti.
Çok ilginç takıntılar var bunların maaile

allahım sen aklımı koru .nesi dert bunun

Görümcem kesinlikle iyi niyetli değil yeni yeni görüyorum ki annesi babası onun ağzıyla hareket ediyor

Birşey anlamadım ama ölenlere rahmet, geri de kalanlara ise sabırlar diliyorum. Ölüm çok korkunç. Ölümlü dünyada özellikle acılar taze iken bu tarz konuların ortamlarda konuşulmasını doğru bulmuyorum. Bir insanın acısını tazelemeye gerek yok.
Tekrar sabırlar.

Tanıdıklara ne olmuş acaba diye herkes bakar merak eder. Zor dönemdi çünkü bu. Hadi tereliye itiraf et kadın seni gıcık etsin diye pusuda bekliyorsun. Hatta onunla kavga etmekten gizli bir haz alıyorsun bence. Yakışır valla öyle devam et. Herkes halinden memnun baksana. Kv zorla kasınir tereliye kaşır. Bize de eksın oluyor. Valla seni sevmeye başladım cidden konuların çok heyecanlı ilerliyor

Ee yani bilinmemesi mi gerekiyordu ? Ogrenmis bi yerden sormus. Boyle en ufak seyi kafaya takiyorsan ohoo daha cok konu cikar. Konusursa konussun kv onemsiz olsaydi bu konuyu takmazdin sevmiyorsun ama onemli biri demek ki senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…