Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yalnız ikimiz varız janetim a.s
neyse topiğimizi bekliyelim barem yabancılar gelmesin demü ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zaten hepsi stres kaynaklı değilmi bir cok rahatsızlığımızın ben tam secim günüydü acilde aldım solğu serum filan miğren atağıymıs dotor tek sebebi stres dedi ilaclarımın yanında birde mazejik verdi en güzel o kesiyor ağrıyı aklında bulunsun

evet bendede var majezik en iyisi o zati ama ağrı çok azdığı zaman o bile etki etmiyo

evet insallah yarın aksam cıkıyorum yola
üc ay oldu nerdeyse memlekete gitmeyli cok özledim

canım sen nereliydin adana yazıyo ama :uhm:

başının arka kısmında boynuna yakın bir yerdemi ağrı

yok şekercim benim başımın tepesi ağırır gözüme vurur ağrısı beynim zonklar resmen ama öle böle bir ağrı değil yani

antebliyim canım ama gidemiyince gidemiyorsun iste ceyhandayım ben anteble arası iki saat sürüyor

miğren cok benziyor anlatığın benimkide öyleydi banada doktor yakın zamanda sinirlerim bozuldumu büyük bir stres yasadınmı diye sordu hemen allahtan cok uzun sürmüyor üc gün filan cektim öyle bir ağrıya sürekli insan dayanamaz
cok gecmis olsun canım

teşekkür ederim canımcım sanada geçmiş olsun :1hug:
demek annenleri görcen gitmişken biraz kalırsın heralde dimi şeker
sana şimdiden iyi yolculuklar Şeniz

kapatmazlar canım böyle büyük bir siteyi kapatmazlar bence gücleri yetmez buna

inşallah canım ya inşallah kapatamazlar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ama ama nire gettin beni niçin terk ettin senağlama senağlama senağlama
ben şimdi nedem başımı nerelere vuram oyyyyyyyyyyyyyy oyy :roflol:

bende tek başıma koştoram şuralarda barem :dance: :dance: :dance:
hem ortalığı kolaçan edem hemide kilo verirem bare :roflol: :roflol: :roflol:
beni görende bu deli ne koşup duruyo dicek ama napem topic arkadaşlarım gitti dellendim derim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…