Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam canlarım
kızlarla bıraz tv ye bakınayım dedık.fenerbahcelı eskı futbolcu sedatın esının röportajını dınledım.yıne herzamankı gıbı aglamaktan basıma agrılar gırdı((
kızları uyutup yatmayı dusunuyorum hıc ders modunda degılım anlayacagınız
herkesı cok cok opuyor guzel bır gun dılıyorum canlarım benım
sevgıyle hoscakalın gorusmek uzere

hayatım ben şu şehit olayından sonra haber seyretmiyorum artık.
çünkü inanılmaz bunalıma giriyorum.ağlamaktan hasta oluyorum.
onun için şu aralar tv ve haber seyretmiyorum hayatım.
senağlama senağlama senağlama

slmmm ben geldim eşimi ve kızları doyurdum birazdan kızlar okula gideceklerr
hava güneşliydi sabah ayşem şemsizyesiz gitmişti
çocukların çıkış saatine bir yağmur başladı aniden ıslandı yavrum
babası önüne almaya gelir sanmış gelmeyince bir kızgın geldi eve sormayın bende destekledim
babasına biraz stem etti

minikcim geçmiş olsun canım,metanetli ve vefalı kadınmış hep destekledi hiç yalnız bırakmadı eşini
allah yardımcısı olsun inş,bundan sonrası da zor onun için,rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin inş
haber izlemeye korkar olduk
allah yardımcımız olsun inş
janetcim iyi yolculuklar canımm,
mihribancım,ebrucum nasılsınız şekerlerr
bende topiğimizin adresini adres çubuğuna kaydettim oradan rahat girebiliyorum:)))))

selam kızlar nasılsınız? benim canım sıkkın biraz oğlum ateşlendi bugece sabahta biraz ateşi vardı ılık bir duş ve ateş düşürücü şurubunu verdim şimdi daha iyi neden oldu anlamadım:1no2::1no2:

iyi canım be ne olsun çalışıyoruz işt.
bende rahat girdim ve şu ana kadar hiç sorun yok.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım geçmiş olsun.
havalardandır hayatım.geçen benim kızımda ateşlendi biraz.ama allaha şükür çabuk atlattı hayatım.merak etme seninkide inşallah çabuk atlatır.

canım geçmiş olsun.
havalardandır hayatım.geçen benim kızımda ateşlendi biraz.ama allaha şükür çabuk atlattı hayatım.merak etme seninkide inşallah çabuk atlatır.[/QUOTE]
Şeniz sağol tatlım evet bende havalardandır diye düşünüyorum inş çıkmaz daha şu an normalhihoyyythihoyyyt

canım geçmiş olsun.
havalardandır hayatım.geçen benim kızımda ateşlendi biraz.ama allaha şükür çabuk atlattı hayatım.merak etme seninkide inşallah çabuk atlatır.
Şeniz sağol tatlım evet bende havalardandır diye düşünüyorum inş çıkmaz daha şu an normalhihoyyythihoyyyt[/QUOTE]

tşkür ederimmm cnmmm a.s.

sevalcım ve lahan cım canım ikinizde çok geçmiş olsun
güzel hberleriniiz bekliyorum
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ÖPTÜM İKİNİZİDE.

selam frezyacım.günaydın.vallahi nasıl olayım.kaç gündür görüşemedik özledim sizleri.
lahanacım sevvalcim ikinizinde hayırlı haberlerini bekliyorum canlarım benim.

canlarım çok teşekkür ederim hepinize benimki bu kez strese bağlıymış çok şükür her tahlili yaptık neyseki birşey yok

canımcım geçmiş olsun

kızlar kimsecikler giremiyo heralde :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kimsecikler yok ortalıkta yaaaaaaaaaa :1no2: senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…