- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.921
hoşbulduk canımhoş geldin canım.
vallahi şu anda bende sorun yok gibi görünüyor.
hoşbulduk canım
şanslı azınlıktasın ebrucum.ben goegle dan giremiyorum.
msndeki adresin üstüne tıklayıp giriyorum:1rolleyes:
selam canlarım
kızlarla bıraz tv ye bakınayım dedık.fenerbahcelı eskı futbolcu sedatın esının röportajını dınledım.yıne herzamankı gıbı aglamaktan basıma agrılar gırdı((
kızları uyutup yatmayı dusunuyorum hıc ders modunda degılım anlayacagınız
herkesı cok cok opuyor guzel bır gun dılıyorum canlarım benım
sevgıyle hoscakalın gorusmek uzere
geçmiş olsun canım acil şifalarrrr:1hug:selam kızlar nasılsınız? benim canım sıkkın biraz oğlum ateşlendi bugece sabahta biraz ateşi vardı ılık bir duş ve ateş düşürücü şurubunu verdim şimdi daha iyi neden oldu anlamadım:1no2::1no2:
iyi canım be ne olsun çalışıyoruz işt.slmmm ben geldim eşimi ve kızları doyurdum birazdan kızlar okula gideceklerr
hava güneşliydi sabah ayşem şemsizyesiz gitmişti
çocukların çıkış saatine bir yağmur başladı aniden ıslandı yavrum
babası önüne almaya gelir sanmış gelmeyince bir kızgın geldi eve sormayın bende destekledim
babasına biraz stem etti
minikcim geçmiş olsun canım,metanetli ve vefalı kadınmış hep destekledi hiç yalnız bırakmadı eşini
allah yardımcısı olsun inş,bundan sonrası da zor onun için,rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin inş
haber izlemeye korkar olduk
allah yardımcımız olsun inş
janetcim iyi yolculuklar canımm,
mihribancım,ebrucum nasılsınız şekerlerr
bende topiğimizin adresini adres çubuğuna kaydettim oradan rahat girebiliyorum:)))))
selam kızlar nasılsınız? benim canım sıkkın biraz oğlum ateşlendi bugece sabahta biraz ateşi vardı ılık bir duş ve ateş düşürücü şurubunu verdim şimdi daha iyi neden oldu anlamadım:1no2::1no2:
canımcım ellerine sağlık hepside çok şeker görünüyo kaydirigubbakcemile3
nedemek efendim benim için bir zevkti :roflol:
ah miniğim ah cehalet kadar kötü birşey olamaz :çok üzgünüm:
bende ağla ağla senağlamasenağlama senağlama çok kötü oldum eşim artık bana haber izletmiyo
hadi hayırlısı canımcım öpüyorum seni Şeniz
günaydın frezyam nasılsın canımcım a.s. :1hug: Şeniz
Şeniz sağol tatlım evet bende havalardandır diye düşünüyorum inş çıkmaz daha şu an normalhihoyyythihoyyyt[/QUOTE]canım geçmiş olsun.
havalardandır hayatım.geçen benim kızımda ateşlendi biraz.ama allaha şükür çabuk atlattı hayatım.merak etme seninkide inşallah çabuk atlatır.
selam kızlar nasılsınız? benim canım sıkkın biraz oğlum ateşlendi bugece sabahta biraz ateşi vardı ılık bir duş ve ateş düşürücü şurubunu verdim şimdi daha iyi neden oldu anlamadım:1no2::1no2:
selam kızlar nasılsınız? Benim canım sıkkın biraz oğlum ateşlendi bugece sabahta biraz ateşi vardı ılık bir duş ve ateş düşürücü şurubunu verdim şimdi daha iyi neden oldu anlamadım:1no2::1no2:
benneyaptımkisağol tatlımgeçmiş olsun canım
benneyaptımkiçok sağol canımgeçmiş olsun canımm acil şifalar
sevalcım ve lahan cım canım ikinizde çok geçmiş olsun
güzel hberleriniiz bekliyorum
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ÖPTÜM İKİNİZİDE.
selam frezyacım.günaydın.vallahi nasıl olayım.kaç gündür görüşemedik özledim sizleri.
lahanacım sevvalcim ikinizinde hayırlı haberlerini bekliyorum canlarım benim.
günaydınlarrrr şekerlerrrrr
hepinize ve meleklerimize kocaman öpücüklerrrrrrr
sewalcım,lahanacım iyi haberlerinizi bekliyoruz şekerlerrr
arkadaşlar bu sabah güneşle uyandım çokkkk mutlu oldum özleşimmm
büyük kızımın biraz karnı ağrıyordu onu sabah göndermedim şimdi iyi çok şükür
öğleden sonra okula gidecek
güneşi görünce hemen işlerim halledip sizlerle daha rahat olayım diye işlere sarıldım
işlerim bitti şükürrr
bu arada börek bile yaptım bu hızla :)))))))))))))))))))))))
şimdi öğle yemeğine kadar sizlerle olmaya geldimmm
eee nasılsınız şekerlerrr
meleklerim nasıll
şevvalcim lahanabebek geçmiş olsun canlarım
iyi haberlerinizi bekliyoruz
kamilecim maşallah kız bütün işlerini bitirdin üstüne birde börekmi yaptın
bu topiğin hanımları hamarat ya ben dışında tabi.ben birtek kahvaltı yaptım sonrada kendimi buraya attım
ben kac gündür giremiyorum canım ev topla is yap acı cehre derken hayırdır neyin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?