- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #21.981
sükür kavusturana ya kac gündür giremedim dogru düzgün hele kursada basladim ya bitiriyo cok yoruyo beni birde üstüne hata veriyo yok bilmem bir üründen dolayi falan filan sinir etti elifim sagolsun hemen linki verdi acildi minigimde verdi ama ondakinda acilmamisti neyse ya gire bildim sonunda sabah bosum diyodum sizleyim derken yarin arkadaslara kahvaltiya gidecez galiba yeni belli oldu neyse cok yorgunum erkenden yatmak istiyorum yinede yarin gitmeden hata göstermezse ugramaya calisacam iyi aksamalar byeeeeeeeeeeeeeeeeee
safra kesem taşdoluymuş tatlım ameliyat olcemmmmaaaaaaaaaaa hayirdir canim neyin var
zahmet olmazsa mesaj yazi versen bana girebilirmiyim bilmiyorum
simdiden gecmis olsun herkeslere kendinize iyi bakin byeeeeeee
ben devlet hastanesine gidicem canım.
sen ameliyatı şevket yılmaz'da mı olacaksın
aşkolsun şekercim niye yağolsun diyorsun yağ değil kas olsun ama demi odaha sağlıklıyerimsenibenooo kahvaltıya gidiyosun haaaa
artık benim içinde yiyip için kızlarrr
dr beni otla beslenmeye mahkum etti ameliyata kadarrr
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hepiniz benim için doya doya kahvaltılar edin pasta börekler yiyn
afiyet olsun topak topak yağ olsun hepiciğinizeee:roflol:
iyi geceler şekercim Şenizsükür kavusturana ya kac gündür giremedim dogru düzgün hele kursada basladim ya bitiriyo cok yoruyo beni birde üstüne hata veriyo yok bilmem bir üründen dolayi falan filan sinir etti elifim sagolsun hemen linki verdi acildi minigimde verdi ama ondakinda acilmamisti neyse ya gire bildim sonunda sabah bosum diyodum sizleyim derken yarin arkadaslara kahvaltiya gidecez galiba yeni belli oldu neyse cok yorgunum erkenden yatmak istiyorum yinede yarin gitmeden hata göstermezse ugramaya calisacam iyi aksamalar byeeeeeeeeeeeeeeeeee
özlemezmiyiz şekercim özledikŞeniz biraraya gelemez olduk densiz insanlar yüzündenkötükedihüsoayyy kaç gündür yoktum özledim sizleri siz özledinizmi beni hee deyiveren bakemmmmm
kızlar bugun tel geldi bize diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış puanı en yüksek oloan girecekmiş perşembe günü belli olacak çok sebvindik inşallah bize çıkar dua edin bize............
nabersiniz kızlar
keyifler nasıl bir bakıyım dedim
kızlar ne yapıyor diye
iyiyim tatlım benim
umarın sende iyisindir
annemi seyrediyorum
reklam girdi size bakıyım dedim kuzum
harbiden bu ne resmiyet
hoşbuldum tatlımŞenizgünaydın hayırlı cumalar canımmkamilem gelmiş galiba hoşgeldin canım.nasılsın?
bugünde ben yalnız kaldım topikte:çok üzgünüm:bak birazdan gitcem sonra beni çook ararsınız :roflol:
11 de doktora gitcem,ordan anneme geçecem,sonrada okula gitcez öğretmene anneler günü hediyesini vermek için.
hoşbuldum tatlımŞenizgünaydın hayırlı cumalar canımm
bugün biraz rahatsısım bende sanırım idrar yollarımı üşütmüşüm sancım var biraz
sen nasılsın canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?