Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ooo kahvaltıya gidiyosun haaaa
artık benim içinde yiyip için kızlarrr
dr beni otla beslenmeye mahkum etti ameliyata kadarrr
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hepiniz benim için doya doya kahvaltılar edin pasta börekler yiyn
afiyet olsun topak topak yağ olsun hepiciğinizeee:roflol:

aaaaaaaaaaa hayirdir canim neyin var
zahmet olmazsa mesaj yazi versen bana girebilirmiyim bilmiyorum
simdiden gecmis olsun herkeslere kendinize iyi bakin byeeeeeee
safra kesem taşdoluymuş tatlım ameliyat olcemmmm

ben devlet hastanesine gidicem canım.
sen ameliyatı şevket yılmaz'da mı olacaksın

evet kübrabetül ameliyatı orda olcam kısmetse

aşkolsun şekercim niye yağolsun diyorsun yağ değil kas olsun ama demi odaha sağlıklıyerimseniben
sen ameliyatını ol iyiyleşince istediğin pasta börek olsun şekercim yaparız senin için:1hug:
iyi geceler şekercim Şeniz

kızlar bugun tel geldi bize diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış puanı en yüksek oloan girecekmiş perşembe günü belli olacak çok sebvindik inşallah bize çıkar dua edin bize............

kızlar bugun tel geldi bize diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış puanı en yüksek oloan girecekmiş perşembe günü belli olacak çok sebvindik inşallah bize çıkar dua edin bize............

allah işinizi rast getirsin tatlımmm
allah gönlünüze göre versin herbişeyiii:Saruboceq::Saruboceq:

iyiyim tatlım benim
umarın sende iyisindir
annemi seyrediyorum
reklam girdi size bakıyım dedim kuzum
harbiden bu ne resmiyet

iyiyim tatlım benim
umarın sende iyisindir
annemi seyrediyorum
reklam girdi size bakıyım dedim kuzum
harbiden bu ne resmiyet

bende iyiyim sanırım ama hastaneye gidip geldimmi benim ayarım kaçıyo
içimddeki deli ortaya fırlayıveriyo bir anda
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın günaydın günaydın
herkeze hayırlı cumalar,
daha herkez uyuyo galiba :sm_confused:hadi kalkın üsküdarda sabah oldu.:roflol:

kamilem gelmiş galiba hoşgeldin canım.nasılsın?
bugünde ben yalnız kaldım topikte:çok üzgünüm:bak birazdan gitcem sonra beni çook ararsınız :roflol:
11 de doktora gitcem,ordan anneme geçecem,sonrada okula gitcez öğretmene anneler günü hediyesini vermek için.

Son düzenleme:
hoşbuldum tatlımŞenizgünaydın hayırlı cumalar canımm
bugün biraz rahatsısım bende sanırım idrar yollarımı üşütmüşüm sancım var biraz
sen nasılsın canım :1hug:

günaydın hayırlı cumalarrrr
bereketli,huzurlu,mutluluk,sağlık,sevgi ve güzel haberlerle dolu birgün geçirmemiz dileğiyle
a.s.a.s.a.s.a.s.

hoşbuldum tatlımŞenizgünaydın hayırlı cumalar canımm
bugün biraz rahatsısım bende sanırım idrar yollarımı üşütmüşüm sancım var biraz
sen nasılsın canım :1hug:

geçmiş olsun canım benim :1hug: ayaklarını sıcak tut,inş çabuk geçer.
bende iyiim kızlar uyuyo,eşimle kahvaltımı yaptım,ortalığıda topladım,k k da dolaşıyorum öylee

Asalet Boyda değil Soyda olmalı.ıncelik Belde değil Dilde Olmalı.Doğruluk Sözde değil Özde Olmalı.Güzellik Yüzde değil Yürekte Olmalı... Müsait Olunca Beni Severmisin? ıçeri girer girmez neşeyle bağırdı:-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?- Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum.Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayıseviyordu. Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de evemisafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu. Mutfaktan tencere sesleri geliyordu. Koşarak yanına gitti: -Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalıbaktı:-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunumzaten. Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığındaanneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :-'Nasıl yorulmuş yavrucak. Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni..'diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi. Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böylekızgın kızgın konuşuyordu. —Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öylesöylüyor. —Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın. Yorgunluktan ölüyorum. Bu kelimeden nefret ediyordu.'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'.... —Anneciğim sen yorulma, diye... —Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunlarıbitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz. Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayımbilmem? Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiçbilmiyorlardı. Işıklar söndü birden.Annesi öfkeyle söylenmeye başladı. —Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla. Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında delitavşan masalını anlatışını. Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi ikiellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldıraraktavşan kafası yaptı. ''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farlarıduvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hürdolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntüminik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşçakanepeden aşağı sarktı. Sonra ışıklar geldi. Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerinikarnına doğru çekerek uykuya dalmıştı. Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurduiçini. Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu. Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı; — ışin bitince beni sever misin anne? dedi. Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı. ALINTIDIR........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…