Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

offfffffffffffff poffffffffffffffff tofffffffffffffffff nekkaaaaaaa sıkıcı beeeee
ben yalnızım ben yalnızııııım yalnızımmm aahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh uleeeeeeeen ahhhhh yalnızıııııııım

tanrım bana bür akadaş bürde yetmez ükü arkadaş üküde yetmez üç arkadaş üçte yetmez bürsürü arkadaş topük arkedeşlerüm gelün yoksam tırlatcem az kaldu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

topikleri dolanıp dolanıp bişiyler yazıp yazıp gelom emmeeeeeee hala kümsecükler yoğğğğğğğ :1no2: :1no2: :1no2:

1 topük 2 topük 3 topük 10 topük 11 topük 30 topük 31 topük 32 topük 100 topük dolanıp gelom gelom emmeee halende kümsecükler yoğğğğğğğğğğğğ
dolane dolane beynüm dolandu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
benim kafa çok karuştu ben tırlattu arkedeşler düşünen adamın yanunda ziyaretime beklerüm süzü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayden bende gider :a015: :a015: :a015:

dur tırlatma kızkaydirigubbakcemile3
ben geldim işte ama biraz geciktim galibahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bugün pazar günümdü gittim geldim evi süpürdüm yemek yapıyodum birde topiğimize bakıyım dedimcokacimcoook
kimse yok sanırımşakkıdı

ne bilem bacım beni terkedin zanettim vurdum topiklere kendimi cok yalnız ve terkedilmis hisettim ama sen benden daha kötü olmussun bilsem hic yalnız bırakırmıydım seni buralarda

iyi akşamlar
dr den geldim ama öldüm
tekrardan tahliller,filmler.ve ekg çektirdim
yarın gidip kalp damar cerrahından ameliyatım için sorun teşkil eden bir rahatsızlığım olmadığına dair muayane olucam
onun sonucuda çıkınca ameliyat günü belirliycez doktorcuğumlaaa
şimdilik bu kadar görüşmek üzereeee

ben geldimmm
anneme gitmiştim az önce geldim
hemen sizlere koştum sewalcim haydi hayırlısı şekercim inş göz açıp kapayana geçecek canım,lahanacım hadi gözünaydın canımm

iyi akşamlar,misafirlerim vardı bugün.sabah Müge Anlı'ya bakmaktan,öğleden sonrada misafirlerden geremedim siteye.yarında doktora gidicem saat 11 de.
lahanabebeğim siteye çok güzel sahip çıkmışsın cnm.herkez terk etsede sen bırakıp gitmemişsin.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

allah yardımcın olsun canım.hayırlısıyla bunuda atlatacaksın :1hug:dualarım seninle :Saruboceq:

geçmiş olsun canıma.s. hayırdır kontrol için mi gideceksin

gecmis olsun canım insallah bir an önce atlatırsın

sükür kavusturana ya kac gündür giremedim dogru düzgün hele kursada basladim ya bitiriyo cok yoruyo beni birde üstüne hata veriyo yok bilmem bir üründen dolayi falan filan sinir etti elifim sagolsun hemen linki verdi acildi minigimde verdi ama ondakinda acilmamisti neyse ya gire bildim sonunda sabah bosum diyodum sizleyim derken yarin arkadaslara kahvaltiya gidecez galiba yeni belli oldu neyse cok yorgunum erkenden yatmak istiyorum yinede yarin gitmeden hata göstermezse ugramaya calisacam iyi aksamalar byeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım sağol teşekkür ederim
yarın bende hastanedeyim sen hangi hastaneye gidicen ben şevket yılmazda olucam aynı saatlerde...

aaaaaaaaaaa hayirdir canim neyin var
zahmet olmazsa mesaj yazi versen bana girebilirmiyim bilmiyorum
simdiden gecmis olsun herkeslere kendinize iyi bakin byeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…