Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hatce cnm çok geçmiş olsun neyın var arkadaşim

kamilecim sanada geçmiş olsun cnm dikkat et

musracım hoşgeldın arkadaşim

aşeğülcüm cnm emeğine sağlık .

lahana cım cnm ne oldu dr işin ..

ben psikiyatri ilacı kullanıyorum canım.ilacım bitti onun için gitcem hem dozajını yükseltecek doktor.önemki bi şey yok yani.sadece oynatmaya az kaldı :roflol::roflol::roflol:

ana gızz sende bizdensin desene gel bacım gel sende gel düşünen adamın yanıma bak çok şevkatli biri ben çok sevdüm kendüsünü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

herzaman bekleriz canım
bizlerde iyiyiz çok şükür gördüğün gibim dellenip duroz :roflol: :roflol: :roflol:
prenseslerimiz de iyiler çok şükür :1hug: Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersiniz :lepi: ben imreniyorum bu dellenmenize alkisalkisalkis

ben kaçtım siz iyi bi dellenin kaydirigubbakcemile3 akşama misafirim var hazırlıklara başlayım hafiften ..dünürüm gelecek hala ne yapacağım bilmiyorum...kafamçokkarıştı

birşeyim yok canımcım sıkıntıdanmış bu kez korkmayın dedi dr :1hug:

hadi sana kolay gelsin canımcım a.s
herzaman bekleriz özletme kendini emi şekercim öpüldün Şeniz Şeniz Şeniz

hepinize günaydın melek annelerim.
hayırlı cumalar diliyorum.hepinizi ve meleklerimi kocaman öpüyorum.
Şeniz Şeniz Şeniz
bakıyorum da herkes erkenci bugün.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

minik , kübra , kamilece, frezya teşekkür ederim canlar...hoşbuldum...ne güzel karşılandım bölee..hihoyyyt

ayy topiğin maşallahı var valla ben mesajımı yazıp gönderene kadar sayfa atlıyoralkisalkisalkis....allah muhabbetinizi bozmasın maşallah maşallah..

allahım hiç birimizin muhabbetini bozmasın inşallah şekercim :Saruboceq:

sagol canım benım ne demek seker
her zaman beklerız
alısırsın sekercıgım valla hep burası hem dıger topık hem feca ve msndeyım su anda
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bır kalkabılsemde kahvaltı yapsam ay
kızlarrrrrrrr ben kovun valla acımdan olecem suralarda ama bırakamıyom
kızartma yapacam dahaaaa

len deluler kankamı rahat bırakın beee
adamı bozacaksınız efendı efendı oturup dusunuyo napsın sızın gıbı delulerın arasında
aaaaaaaaaaaaaaaaa gelın ben ıdare ederım sızı burda
:)))))))

seninde çok işin varmış bu gün bea hade kahvaltını yapta gel bakem yoksa arkandan ağlar bak :roflol: :roflol: :roflol:

geliyom arkadaşım banada yer ayır oralardan.:roflol::roflol::roflol:

tamamdır gısgardaşım hemide engüzel yerden ayırtıyom haaaaa kaydirigubbakcemile3 :roflol:

len deluler kankamı rahat bırakın beee
adamı bozacaksınız efendı efendı oturup dusunuyo napsın sızın gıbı delulerın arasında
aaaaaaaaaaaaaaaaa gelın ben ıdare ederım sızı burda
:)))))))

gelom miniğim gelom aç kollarını baa koşam sarılam saaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amin canım,senide her zaman burda görmek isteriz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…