Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

delikafaduldendelikafadulden he valla gısgardaşım aslanlar gibim topiğimize sahip çıktım ama yalnuzluktanda tırlattım :roflol: :roflol: :roflol:

ne bilem bacım beni terkedin zanettim vurdum topiklere kendimi cok yalnız ve terkedilmis hisettim ama sen benden daha kötü olmussun bilsem hic yalnız bırakırmıydım seni buralarda

senağlama senağlama senağlama benü böle çaresiz benü böle derbeder benü böle yaban ellere biraktın :roflol: :roflol:

kafamçokkarıştı geç kaldın yafrimo ben düşünen adamın yanına gittim bile side oradan yazeyom :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy kaç gündür yoktum özledim sizleri siz özledinizmi beni hee deyiveren bakemmmmm

özledik şekercim valla zati kaçgündür adam gibim toplaşamıyoz sitedeki sorun yüzünden klava: sitemize uzanan eller kırılsın inşallah klava: klava: klava: klava:

:1shok: :1shok: :1shok: niye yağ olsun kız yanem hepümüzü tombalakmı yapcen be -tatlicadiarzu-

kızlar bugun tel geldi bize diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış puanı en yüksek oloan girecekmiş perşembe günü belli olacak çok sebvindik inşallah bize çıkar dua edin bize............

hadi canımcım hayırlısı olsun inşallah

geldim kübram geldim yalnızlığı çok iyi bilen ben yettim gari :teselli: a.s. Şeniz

günaydın arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq: allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq: zorda olanların yardımcısı olsun :Saruboceq:

gunaydınlar guzel bır gun dılıyorum sekerlerrrrrrrr
lahanam sevvalcıgım ne oldu sekerler hastanede ısler nasıldı yafrularr??
sevvalcıgın yıne ıcındekı manyak fırlamıs bellıde:)))))
betulum yafrum hayırdır gecmıs olsun sen neden gıdıyorsun?acıl sıfalar dılıyorum bebekımmmmmm
kamılece bebekım gecmıs olsun canım benım
sana kac kere dıyom yalın ayak su topıklerde gezme dıye:)))))) tabı usutursun boyle feca ceryan yapmıstır :))))) msnde terlemıste olabılırsın:)))
anladın sen onu bebekkkkkk:)))
bu arada herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah yafrularrr
benımde dehset bogazlarım sıs konusamıyorum ama hala yazabılıyorum:)))))))))))))
sıcak bır cay ve kahvaltı sonrası bakacagım olmadı vıtamın alacagım yoksa gıdısat kotu sanırım.
kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah sekercıklerım gorusmek uzere sımdılık ben kacarrr
herkesı muckkkkk
meleklerımede guzel basarı dolu bır gun dılıyrum yafrularrr

günaydın miniğim hoş geldin şekercim hastanede işler iyi gittide sorma buraya bir geldimki oda ne :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: incin top oynuyo bi janet geldi sonra ama oda benü bıraktı senağlama ve ben yalnız başıma dön dolaş dolaş dön böle oldum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı vede en sonunda benü düşünen adamın yanına getürdüler şimdi ben ona bakar o bana bakar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

miniğim emeğine sağlık canım.okurken bazen kendi yaptıklarımı okuyomuşum gibi oldum.bende iş yparken sinirli oluyorum ayağımın altında çocuk istemiyorum.onları üzüncede çok pişman oluyorum.

günaydın canımcım sanada hayırlı cumalar
çoktandır uğramıyosun şeker görüşmeyeli nasılsın

saol canım benim epeydir uğramıyorum evet sizlerin kurulmuş çok güzel bir dostluğu ve muhabbeti var ben muhabbetlere dahil olamadım..uğrarım bundan sonra yine inşallah..

sizlerde iyisiniz inşallah prenseslerinizde iyidir umarım...

sağlıcakla sevgiyle kalın..a.s.

minik paylaştığın hikaye çok güzel arkadaşım paylaşımın için teşekkürler..daha öncede okumuştum bunu ve yine çok duygulandım okuduğumda kübra arkadaşımında belirttiği gibi insan kendini bulabiliyor bu tür hikayelerde malesef...günün getirdiği telaşe iş güç sters istemeden de olsa çocuklarımızı ihmal ediyor ve sonrasında pişmanlığını yaşıyoruz..halbuki onlar bizim herşeyimiz..

günaydın canımŞenizanladımmm şekercim
gemiş olsun sabada minikcim dikkat etde ilerlemesina.s.acil şifalarr:1hug:
günaydın arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq: allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq: zorda olanların yardımcısı olsun :Saruboceq:
günaydınnnnŞenizaminnnn :Saruboceq:canım duana yürekten katılıyorum
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar....
günaydın canım hayırlı cumalarrrŞeniz

bu hikaye çok etkiledi beni yasenağlamasenağlamasenağlama
allah hiçbir çocugu bu duruma düşürmesin inş:Saruboceq:
geçmiş olsun canım benim :1hug: ayaklarını sıcak tut,inş çabuk geçer.
bende iyiim kızlar uyuyo,eşimle kahvaltımı yaptım,ortalığıda topladım,k k da dolaşıyorum öylee
oomaşallah şekercim işler bitmiş benimde tek yemek kaldı yapılacakkaydirigubbakcemile5
ayağından çorabı ve terliği hiç çıkarmayanlardanım ama yinede buldu beni
olacakla öleceğe çare yok derya öyle bişey oldu inş ilerlemez

herzaman bekleriz canım
bizlerde iyiyiz çok şükür gördüğün gibim dellenip duroz :roflol: :roflol: :roflol:
prenseslerimiz de iyiler çok şükür :1hug: Şeniz

selam soyle canım benım kankama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
su ara zıyaretıne gelecemde sabredıyorum ıste ay sonu sınavları halledem 15 gun ozlem gıderecekmıs senınle deyıver benım ıcınde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

miniğim emeğine sağlık canım.okurken bazen kendi yaptıklarımı okuyomuşum gibi oldum.bende iş yparken sinirli oluyorum ayağımın altında çocuk istemiyorum.onları üzüncede çok pişman oluyorum.

rıca ederım sekercıgım ne demek
yapma sakın canım yaaa ıs dedıgın nedırkı
dunyada ıkı esya ıs guc ıcın kırmaya degermı cocukları
cok sukur her manyaklıgım var o yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne kırılanı ne dokulene nede pıslettıklerıne asla konusmam rahatlar o konuda
bugun varlar yarın yok buyuyup gıdecekler gelseler dıye bekleyecegız napacaz esyayı ozaman temızlıgı salla sekerrrrrrrrrrrra.sa.sa.s

geldim kübram geldim yalnızlığı çok iyi bilen ben yettim gari :teselli: a.s. Şeniz

hoşgeldin valla sende olmasan ne olacak bu topiğin hali,:roflol:iyiki varsın :1hug:

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar....

günaydın canım,sanada hayırlı cumalar

günaydın arkadaşım,hayırlı cumalar.amin canım,rabbim kabul eylesin inş dualarımızı:Saruboceq:

günaydın canım hoşgeldin,geçmiş olsun arkadaşım.aman iyi bak kendine,iyice yakalamadan ilaçlarını al canım.
ben psikiyatri ilacı kullanıyorum canım.ilacım bitti onun için gitcem hem dozajını yükseltecek doktor.önemki bi şey yok yani.sadece oynatmaya az kaldı :roflol::roflol::roflol:

musran seker gunaydın sanada
gel seker sende sık sık.bız hemen duzen kuruverırız demı sekerlerrrrrrrr
senıde gormek ısterız sekerrrrrrr
kamılecem yafrum benıde sekercıgım dun esım gondermıs bu maılıde aksam okudunmu dıye sordu ama bas agrısından pcyı acmadım ogleden sonra dedım.sabah ılk ısım okumak ve sızlerle paylasmak oldu
bende ıcım burularak okudum vallahı canım

olur sölerim oda senü sordu nezaman gelcek diyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin valla sende olmasan ne olacak bu topiğin hali,:roflol:iyiki varsın :1hug:
QUOTE]

demü ama sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

teşekkürlerr arkadaşlarrr hepinizea.s.a.s.a.s.
yazdğım cevaplar gitmedi yine sorun var galiba yada ben beceremedimkaydirigubbakcemile3
bugün sakarlığımda üstümdekaydirigubbakcemile3
minikcim geçmiş olsun canım dikkat etkendine ilerlemesin şekercim
lahanacım,musran günaydın şekerlerr
betülcüm maşallah şekercim işlerin çoğunu halletmişsin

miniğim paylaşımın için teşekürler canımcım çok duygulandım okurken senağlama

rıca ederım bebekım ne demek sekercıgım
sabah sabah bıraz duygulandırdım ozur dılerım ama
bugun bu yazıyı okuyup varsa hatalarımız bugun den baslayıp degıselım ıstedım
meleklerımızı daha mutlu etmek babındaaaa

yok canım o kadar değil,kırdıklarına döktüklerine bi şey bende demem ama ben iş yaparken ayak altında oldularmı istemeden de olsa kırıyorum işte.ama vurmam kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…