- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.001
iyi akşamlar,misafirlerim vardı bugün.sabah Müge Anlı'ya bakmaktan,öğleden sonrada misafirlerden geremedim siteye.yarında doktora gidicem saat 11 de.
lahanabebeğim siteye çok güzel sahip çıkmışsın cnm.herkez terk etsede sen bırakıp gitmemişsin.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne bilem bacım beni terkedin zanettim vurdum topiklere kendimi cok yalnız ve terkedilmis hisettim ama sen benden daha kötü olmussun bilsem hic yalnız bırakırmıydım seni buralarda
dur tırlatma kızkaydirigubbakcemile3
ben geldim işte ama biraz geciktim galibahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bugün pazar günümdü gittim geldim evi süpürdüm yemek yapıyodum birde topiğimize bakıyım dedimcokacimcoook
kimse yok sanırımşakkıdı
ayyy kaç gündür yoktum özledim sizleri siz özledinizmi beni hee deyiveren bakemmmmm
ooo kahvaltıya gidiyosun haaaa
artık benim içinde yiyip için kızlarrr
dr beni otla beslenmeye mahkum etti ameliyata kadarrr
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hepiniz benim için doya doya kahvaltılar edin pasta börekler yiyn
afiyet olsun topak topak yağ olsun hepiciğinizeee:roflol:
kızlar bugun tel geldi bize diyarbakırda 1 tane lojman boşalmış puanı en yüksek oloan girecekmiş perşembe günü belli olacak çok sebvindik inşallah bize çıkar dua edin bize............
kamilem gelmiş galiba hoşgeldin canım.nasılsın?
bugünde ben yalnız kaldım topikte:çok üzgünüm:bak birazdan gitcem sonra beni çook ararsınız :roflol:
11 de doktora gitcem,ordan anneme geçecem,sonrada okula gitcez öğretmene anneler günü hediyesini vermek için.
günaydın kızlar hayırlı cumalara.s.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar....
gunaydınlar guzel bır gun dılıyorum sekerlerrrrrrrr
lahanam sevvalcıgım ne oldu sekerler hastanede ısler nasıldı yafrularr??
sevvalcıgın yıne ıcındekı manyak fırlamıs bellıde:)))))
betulum yafrum hayırdır gecmıs olsun sen neden gıdıyorsun?acıl sıfalar dılıyorum bebekımmmmmm
kamılece bebekım gecmıs olsun canım benım
sana kac kere dıyom yalın ayak su topıklerde gezme dıye:)))))) tabı usutursun boyle feca ceryan yapmıstır :))))) msnde terlemıste olabılırsın:)))
anladın sen onu bebekkkkkk:)))
bu arada herkese hayırlı cumalar olsun ınsaallah yafrularrr
benımde dehset bogazlarım sıs konusamıyorum ama hala yazabılıyorum:)))))))))))))
sıcak bır cay ve kahvaltı sonrası bakacagım olmadı vıtamın alacagım yoksa gıdısat kotu sanırım.
kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah sekercıklerım gorusmek uzere sımdılık ben kacarrr
herkesı muckkkkk
meleklerımede guzel basarı dolu bır gun dılıyrum yafrularrr
Asalet Boyda değil Soyda olmalı.İncelik Belde değil Dilde Olmalı.Doğruluk Sözde değil Özde Olmalı.Güzellik Yüzde değil Yürekte Olmalı... Müsait Olunca Beni Severmisin? İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?- Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum.Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayıseviyordu. Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de evemisafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu. Mutfaktan tencere sesleri geliyordu. Koşarak yanına gitti: -Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalıbaktı:-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunumzaten. Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığındaanneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :-'Nasıl yorulmuş yavrucak. Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni..'diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi. Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böylekızgın kızgın konuşuyordu. —Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öylesöylüyor. —Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın. Yorgunluktan ölüyorum. Bu kelimeden nefret ediyordu.'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'.... —Anneciğim sen yorulma, diye... —Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunlarıbitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz. Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayımbilmem? Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiçbilmiyorlardı. Işıklar söndü birden.Annesi öfkeyle söylenmeye başladı. —Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla. Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında delitavşan masalını anlatışını. Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi ikiellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldıraraktavşan kafası yaptı. ''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farlarıduvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hürdolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntüminik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşçakanepeden aşağı sarktı. Sonra ışıklar geldi. Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerinikarnına doğru çekerek uykuya dalmıştı. Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurduiçini. Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu. Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı; — İşin bitince beni sever misin anne? dedi. Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı. ALINTIDIR........
günaydın canımcım sanada hayırlı cumalar
çoktandır uğramıyosun şeker görüşmeyeli nasılsın
betulum yafrum hayırdır gecmıs olsun sen neden gıdıyorsun?acıl sıfalar dılıyorum bebekımmmmmm
sana kac kere dıyom yalın ayak su topıklerde gezme dıye:)))))) tabı usutursun boyle feca ceryan yapmıstır :))))) msnde terlemıste olabılırsın:)))
benımde dehset bogazlarım sıs konusamıyorum ama hala yazabılıyorum:)))))))))))))
sıcak bır cay ve kahvaltı sonrası bakacagım olmadı vıtamın alacagım yoksa gıdısat kotu sanırım.
kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah sekercıklerım gorusmek uzere sımdılık ben kacarrr
herkesı muckkkkk
günaydınnnnŞenizaminnnn :Saruboceq:canım duana yürekten katılıyorumgünaydın arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq: allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq: zorda olanların yardımcısı olsun :Saruboceq:
günaydın canım hayırlı cumalarrrŞenizgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar....
Asalet Boyda değil Soyda olmalı.İncelik Belde değil Dilde Olmalı.Doğruluk Sözde değil Özde Olmalı.Güzellik Yüzde değil Yürekte Olmalı... Müsait Olunca Beni Severmisin? İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?- Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum.Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayıseviyordu. Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de evemisafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu. Mutfaktan tencere sesleri geliyordu. Koşarak yanına gitti: -Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalıbaktı:-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunumzaten. Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığındaanneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :-'Nasıl yorulmuş yavrucak. Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni..'diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi. Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böylekızgın kızgın konuşuyordu. —Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öylesöylüyor. —Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın. Yorgunluktan ölüyorum. Bu kelimeden nefret ediyordu.'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'.... —Anneciğim sen yorulma, diye... —Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunlarıbitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz. Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayımbilmem? Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiçbilmiyorlardı. Işıklar söndü birden.Annesi öfkeyle söylenmeye başladı. —Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla. Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında delitavşan masalını anlatışını. Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi ikiellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldıraraktavşan kafası yaptı. ''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farlarıduvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hürdolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntüminik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşçakanepeden aşağı sarktı. Sonra ışıklar geldi. Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerinikarnına doğru çekerek uykuya dalmıştı. Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurduiçini. Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu. Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı; — İşin bitince beni sever misin anne? dedi. Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı. ALINTIDIR........
oomaşallah şekercim işler bitmiş benimde tek yemek kaldı yapılacakkaydirigubbakcemile5geçmiş olsun canım benim :1hug: ayaklarını sıcak tut,inş çabuk geçer.
bende iyiim kızlar uyuyo,eşimle kahvaltımı yaptım,ortalığıda topladım,k k da dolaşıyorum öylee
saol canım benim epeydir uğramıyorum evet sizlerin kurulmuş çok güzel bir dostluğu ve muhabbeti var ben muhabbetlere dahil olamadım..uğrarım bundan sonra yine inşallah..
sizlerde iyisiniz inşallah prenseslerinizde iyidir umarım...
sağlıcakla sevgiyle kalın..a.s.
günaydın miniğim hoş geldin şekercim hastanede işler iyi gittide sorma buraya bir geldimki oda ne :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: incin top oynuyo bi janet geldi sonra ama oda benü bıraktı senağlama ve ben yalnız başıma dön dolaş dolaş dön böle oldum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı vede en sonunda benü düşünen adamın yanına getürdüler şimdi ben ona bakar o bana bakar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
miniğim emeğine sağlık canım.okurken bazen kendi yaptıklarımı okuyomuşum gibi oldum.bende iş yparken sinirli oluyorum ayağımın altında çocuk istemiyorum.onları üzüncede çok pişman oluyorum.
geldim kübram geldim yalnızlığı çok iyi bilen ben yettim gari :teselli: a.s. Şeniz
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar....
günaydın arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq: allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq: zorda olanların yardımcısı olsun :Saruboceq:
herkesı muckkkkk
selam soyle canım benım kankama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
su ara zıyaretıne gelecemde sabredıyorum ıste ay sonu sınavları halledem 15 gun ozlem gıderecekmıs senınle deyıver benım ıcınde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
s
hoşgeldin valla sende olmasan ne olacak bu topiğin hali,:roflol:iyiki varsın :1hug:
QUOTE]
demü ama sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
miniğim paylaşımın için teşekürler canımcım çok duygulandım okurken senağlama
selam soyle canım benım kankama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
su ara zıyaretıne gelecemde sabredıyorum ıste ay sonu sınavları halledem 15 gun ozlem gıderecekmıs senınle deyıver benım ıcınde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rıca ederım sekercıgım ne demek
yapma sakın canım yaaa ıs dedıgın nedırkı
dunyada ıkı esya ıs guc ıcın kırmaya degermı cocukları
cok sukur her manyaklıgım var o yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne kırılanı ne dokulene nede pıslettıklerıne asla konusmam rahatlar o konuda
bugun varlar yarın yok buyuyup gıdecekler gelseler dıye bekleyecegız napacaz esyayı ozaman temızlıgı salla sekerrrrrrrrrrrra.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?