- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.161
kızlar eşimi gönderdim geldim çok zoruma gitti ya alışmıştım şimdi ev bomboş geldi valla eve girince daha kötü oldum rüyanazda uyudu.....
allah kavuştursun tatlım umarım her şey istediğiniz gibi olura.s.kızlar eşimi gönderdim geldim çok zoruma gitti ya alışmıştım şimdi ev bomboş geldi valla eve girince daha kötü oldum rüyanazda uyudu.....
güle güle kavuş bitanem:1hug:,evet çok zor gelecek canım size ama bak azkaldı şekercimm az daha sabıryerimsenibenkızlar eşimi gönderdim geldim çok zoruma gitti ya alışmıştım şimdi ev bomboş geldi valla eve girince daha kötü oldum rüyanazda uyudu.....
teşekkürler canımcım seninde kutlu olsun canımŞeniza.s.a.s.a.s.
seni,nde olsun canımmŞeniz e biraz sabretmen lazım ozaman şekercimyerimsenibenselam kızlarrrrrrr ay ben çok merak ediyorum acaba eşim oğluşumun yerine bana ne aldıhihoyyythihoyyyt yarına kadar çatlarım ayol bennnnnn oda inat eder bu akşamdan vermezz hepinizin anneler günü kutlu olsun canlarımmmmmmŞenizŞeniz
teşekkürler sewalcım bende çok severim bu şiiriŞenizŞeniza.s.a.s.ANACIĞIM
—Anneme ve bütün annelere—
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Kaç geceler bana ninni söylerdi
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen
Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi.
Uzun kış geceleri masal masaldı
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı.
Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi
Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi.
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı.
Bilirim yine kalbinde yerim anacığım
Selam sana Anneler Günü İstanbul’dan
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan
Vefalı ellerinden öperim anacığım.
Ümit Yaşar Oğuzcan
teşekkürler canımmŞeniza.s.en güzeli kendi elleriyle yaptıkları oluyor değil mi şekercim:1hug::1hug:miniğim kamilecim hediyelerinizi peşin peşin almışsınız canlarım güle güle kullanın
banada yarın alıcaklar hediyemi kızlarla ve eşimle beraber gidip alıcazkaydirigubbakcemile3eşim izin almış yarın evde önce çarşıya sonrada pikniğe gidecez
inşallah yarın hava güzel olurda planlarımız suya düşmez
ha bu arada büyük kızımda bana hediyesini verdi aslında.benim için resim yapmış anne kız resmi.:asigim::asigim::1hug::1hug:
kızlar eşimi gönderdim geldim çok zoruma gitti ya alışmıştım şimdi ev bomboş geldi valla eve girince daha kötü oldum rüyanazda uyudu.....
saol canım amin.........tatlım allah kavuştursun tez zaman eşineeee
a.s.a.s.a.s.
amin canım saol..........allah kavuştursun tatlım umarım her şey istediğiniz gibi olura.s.
güle güle kavuş bitanem:1hug:,evet çok zor gelecek canım size ama bak azkaldı şekercimm az daha sabıryerimseniben
evet az kaldı canım tşk ederim......
teşekkürler canımŞeniz seninde kutlu olsun tatlıma.s.a.s.
teşekkürler canımcım seninde kutlu olsun canımŞeniza.s.a.s.a.s.
seni,nde olsun canımmŞeniz e biraz sabretmen lazım ozaman şekercimyerimseniben
teşekkürler sewalcım bende çok severim bu şiiriŞenizŞeniza.s.a.s.
teşekkürler canımmŞeniza.s.en güzeli kendi elleriyle yaptıkları oluyor değil mi şekercim:1hug::1hug:
allah kavuştursun canım benim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?