Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar nerelerdesiniz:uhm:
benimde bütün işim duruyo
kalkıp eve bir el atayım tembellik yaptığım yetera.s sonrada yemek yapıcamcokacimcoook
size iyi sohbetlerkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Evet hazıranın sonu bızımde sırt bel aĞrılarımız baŞladı ŞıŞtık ıyıce Çok ŞÜkÜr bu zamana kadar gÜzel geÇtı sonuda ıyı olur ınŞallah cÜmle hamıŞlerle

hanımlar eşimin işten gelmesini bekliyordum o da servisten sanayide inmiş.bir arkadaşının arabasını tamire götürmüşler anladığım kadarıyla
bende şimdi onu bekliyorum .yemekleri soğutacak yine bu adam
böyle gecikince sinirleniyorum.umarım fazla bekletmez.çocuklarda acıktılar çünkü:jeyyar:

iyi akşamlar yemeğimizi yedik,betül derslerini yapıyo,kübra da yengesine gitti,birazdan gelir.eşimde tv izliyo fırsattan istifade bende sizlere bakmaya geldim.
kamilecim ben iyiim canım sen nasılsın?

iyi akşamlar yemeğimizi yedik,betül derslerini yapıyo,kübra da yengesine gitti,birazdan gelir.eşimde tv izliyo fırsattan istifade bende sizlere bakmaya geldim.
kamilecim ben iyiim canım sen nasılsın?

bende iyiyim canım,annenm geldi yeni onunla oturuyorum eşim çarşıya çıktı kızlarıda birazdan yatıracağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…