- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.281
kahve molası bugün minikcim sende moladan sonra tam başla şekercim koaygelsin canımm
günaydın kızlar frezya ogluşunun iyi olmasına sevindim canım..bugunde benim çok sancım var özel günümdeyim sancıdan ölüyom rüyayı okula göndermek için kalktım rüya pc yi açmış anne lütfen hadi kkya girme yatma dio yavrum bende greyim dedim....
hoşgeldin canımmmŞenizŞenizmerhaba hanımlar
topiğn uykucusu geldikaydirigubbakcemile3yine en sona kaldım sanırım
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir gün diliyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
vallahi hayatım 3 4 tane nicki var...abuk subuk nickelr türkçede değil hep ingilizce... a birtanesi fb2000 galiba...ay zaten sorma her akşam otsulyorum yanına bakıyorum ne haltlar yiyor diyeeeeeeeeesırnaşık şey sırnaşık şey :lepi:
aman o metin 2 çok iğrenç bişey köpek koşturup duruyor ..ne zevk alıyorsa sırnaşık şey sırnaşık şey
hoş geldin canım kaydirigubbakcemile3 seninde günün güzel olur inşallah
hoş geldin hayatım...iyiyiz sağo canım sen nasılsınnnnn kaydirigubbakcemile3
sağolun hanımlar kahvede enfes görünüyo amahoş geldin mihrişşş gel kahveye buyur
hoşgeldin canımmmŞenizŞeniz
benim yerimede uyusaydınmirmirmirmirmirmirmirmir bugün çok erken kalktım
öğleden sonra uyurum demiştim ama doğum günü var oraya gitmem gerkiyor
benbakmadım ya hiç ama hemen sildim pc den ohh ben rahat kjız rahat pc rahatttşakkıdı
kolay gelsin canımmmerhaba hanımlar
Ev işiyle ugrasıyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Mola verdim kendimesizlere bakayım dedim
Nasılsınız keyifler nasıl?:uhm:
bizim evde de tam tersi ben oynuyorum okeyikaydirigubbakcemile3vallahi hayatım 3 4 tane nicki var...abuk subuk nickelr türkçede değil hep ingilizce... a birtanesi fb2000 galiba...ay zaten sorma her akşam otsulyorum yanına bakıyorum ne haltlar yiyor diyeeeeeeeeesırnaşık şey sırnaşık şey :lepi:
aman o metin 2 çok iğrenç bişey köpek koşturup duruyor ..ne zevk alıyorsa sırnaşık şey sırnaşık şey
ah canım ya mahfettiler sabah sabah beni buradaa yoğunluk ne kelimeesağolun hanımlar kahvede enfes görünüyo ama
rosemcim bugün çok yoğunsun sanırım sana kolay gelsin canım
ben bi kere sildim o yokken...akşam tekrar yüklemş..bi daha banasenmi sildin dedi...ne dicem yanlışlıkla sildim dedim delikafadulden
aman neyse benimki tam o alıntıdaki erkeklerden işteeeeeeeeeeeeeeeeenaniknanik naniknanik
ben bi kere sildim o yokken...akşam tekrar yüklemş..bi daha banasenmi sildin dedi...ne dicem yanlışlıkla sildim dedim delikafadulden
aman neyse benimki tam o alıntıdaki erkeklerden işteeeeeeeeeeeeeeeeenaniknanik naniknanik
ah canım ya mahfettiler sabah sabah beni buradaa yoğunluk ne kelimee
:roflol:sırnaşık şey:roflol:
sen üstesinden gelirsin canım
maşallahın varsendeki enerji bende olsa keşkea.s
yoook hayatım bu gün bişey kalmadı yediler sabah sabah benii:1no2:
bizim evde de tam tersi ben oynuyorum okeyikaydirigubbakcemile3
bu aralar ara verdim ama eşim alışkanlık yapacak diye endişelenmeye başladı
bende mola verdimyerimseniben
canım pc manyağı çok erkek var malesef.
birçok kadın bu durumdan şikayetçi.bende olsam asla dayanamazdım:mymeka:
bizim evdede pc yi eşimden çok ben kullanırım.o arada okey oynar sadecesırnaşık şey
allah yardımcım olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?