Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın bugünün ilk günaydını benden olsun.
herkeze sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum
günaydın canımmŞenizŞeniz
iyi yolculuklar bol bol hasret giderip gelin canımm,hayırlı yolculuklar şekercimm:1hug:

evet canım mecburen gidicez eşimden ayrı olmak çok zor gelio ama amasyadan ayrılmayı hiç istemiyorum..
rüyacım inş isteğin gibi olur canım:1hug:

gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
sayfaların hıc bırını okuyamadım herkesler ıyıdır ınsaallah
gunlerdır uzerımde bır kırgınlık vardı.gece boyunca terledım dus aldım defalarca terledım bıraz daha ıyıyım sımdı ama bogazlarım sıs ve acıyor.
ama gunun en guzel haberını sızlerle paylasayım canlarım benımmm bugun kardescıgımın askerlıgı bıttı allahın ıznıyle ve aksam evıne gelıyorr
cok sukur rabbıme:coookkkkkk mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sımdılık kacıyorum canlarım benım bır suru camasır yıkanacak kahvaltı sonrası ıslerım var bıraz
gorusmek uzere sımdılık byeeee
herkesler ıyıdır ınsaallah hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımı ve sızlerı cok sevıyorum

ayy arkadaşlar dün ayşe derya nın öğretmeniyle karşılaştım biraz sohbet ettik
benim kızlar yolda uyalanıp derse geç giriyorlarmış bahane olarak ta ayşe bazen annem pc başından kalkmadı ondan geciktim diyormuşş:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
oysa onları hazırlamadan oturmam bile ama işte sormayın öğretmene bile şikayet edilmişimm:roflol::roflol::roflol:bakalım daha neler görceğiz bu cadılardan:1no2:

aboooooooooo görüyormusun şu cadıları demek öğretmene şikayet edilmişsin haa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay çok güldüm be :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

miniğim gözünüz aydın canım benim a.s.

geçmiş olsun canım:1hug:yinede dikkat etde ilerlemesin
gözünaydın canım ne güzel bir mutluluk değil mikaydirigubbakcemile5kardeşimin döndüğü günü hatırladım birdenyerimseniben
günaydın canlar kaydirigubbakcemile2
hepinize sağlıklı vede huzurlu bir gün diliyorum Şeniz Şeniz Şeniz
günaydın canımmŞenizŞenizŞeniz

günaydın canlar kaydirigubbakcemile2
hepinize sağlıklı vede huzurlu bir gün diliyorum Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın canım hepimiz için güzel bir gün olsun inş.

hadi canım gözünüz aydın.hasret giderin kardeşciğinle.bizdende selam söyle.
kardeşin kısa dönem mi yapmıştı askerliğini.
büyük bir ihtimalle benim kardeşimde ağustosta gidecek galibe.mayısta tecilini kaldırcak.benim kardeşimde hayırlısıyla gidip gelir inş.

bak sen yaramaza bide annesini şikayet ha.:roflol::roflol::roflol:bu cadıların yapmayacakları yok valla.:roflol:

şimdi bende gülüyorum ama duyunca şok olmuştum:1shok:hakarete uğramış hissettim kendimi hiçbirşey için çocuklarımı ihmal etmedim şimdiye kadar sabahları babaları götürecek artıkkaydirigubbakcemile oda çok güldü akşam:jeyyar::jeyyar:

öyle şekercim bakalım neler göreceğizzzz bu cadılardanCADIARZU

benimde buna benzer bir hikayem var şekerim bu yüzden çok gülüyom demekkü bu kızçeler hep büleler
benim kızçemde birinci dönemde bir yazılısından 75 almış notları sürekli yüksek olduğu içinde öğretmeni deniz neden bu kez kötü geçti çalışmadınmı demiş benimkiside annem kadınlar kulübüne takıldığı için beni çalıştırmadı bu yüzden kötü geçti demiş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok en komiğiyse ne bilyonuzmu öğretmeni bana soruyo kadınlar kulübü neki nasıl birşey napıyonuz orada die :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…