- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #22.321
bende iyiyim canım,annenm geldi yeni onunla oturuyorum eşim çarşıya çıktı kızlarıda birazdan yatıracağımm
sağol canım az önce uğurladım annemi,kızlarda uyudular birazdan uyurken öperim canım,meleklerini ve seni öptüm canım iyi gecelerrŞenizŞenizŞenizgözün aydın canım iyi oturmalar size.selam söyle teyzeme.iyi uykular meleklerime de.öptüm canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım az önce uğurladım annemi,kızlarda uyudular birazdan uyurken öperim canım,meleklerini ve seni öptüm canım iyi gecelerrŞenizŞenizŞeniz
aaa bu gecede beni yalnız bıraktınız.:çok üzgünümyun oynadım,formları dolaştım,arada buraya uğradım ama kimseler yok:çok üzgünüm:
saol canım tşk ederim................Geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım.... Allahım hepimizin evlatlarını korusunkaydirigubbakcemile3
ahh canım benim çok saol tşk ederim inşallah belki bi gün aynı yerde oluruz..........mümkün olsada pcden verebilseydim belki birgün bu da mümkün olur kimbilir
tekerar geçmiş olsun canımm:1hug:
önemli degil minigim canım benim.........ruyacıgım canım benım gecmıs olsun sekercıgım kusura bakma gozden kacırmısım bebegım
kafa dagınık bır kac gundur
acıl sıfalar dılıyorum canım
rotus kamılece sekerlerrrrr gulun dıye yazdım kıssss bu kadar da yuklenmeyın enıstelerıme
eeee naparsınız bunlar boyle sekerlerrr ıdare etcez artıkınnn:)))))
rosemm allah kolaylık versın sanada relaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ooff hiç sorma canım ya felaket bişey..........rosemm hoşgeldin canım.
seninde anneler günün kutlu olsun şekercim.
rüyanazcım geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum.bende çok çekiyorum çünkü o dönemler.
geçmiş olsun rüyacım
kendine dikkat et
rüyanaz tayin mi çıktıııı lojmana mı geçtnnnn
kızlar eşim bugun lojmanı gezmiş çok güzelmiş inşallah olur......
inşallah olur canım...eğer lojman olursa diyarbakıra mı taşınacaksın rüyacım:uhm:
kaydirigubbakcemile2oh oh ne güzel tatlım bol bol hasret giderin size hayırlı ve güzel bir yolculuk diliyorum Şenizhanımlar 1 hafta kadar ben yokum.yarın annemin yanına gidiyorum kızlarımla.
hem annaannelerini özlemişler hasret giderirler hemde biraz değişiklik olur kızlara.kaç aydır annemle görüşemiyorduk.o yüzden bende kızlarda çok mutluyuz:1hug::teytey:
yarın belki fırsat bulup giremem diye geceden haber veriyim dedim
hepinizi kocaman öpüyoruma.s.a.s.a.s.
iyi geceler canlarım
kaydirigubbakcemile2oh oh ne güzel tatlım bol bol hasret giderin size hayırlı ve güzel bir yolculuk diliyorum Şeniz
kızlar eşim bugun lojmanı gezmiş çok güzelmiş inşallah olur......
hanımlar 1 hafta kadar ben yokum.yarın annemin yanına gidiyorum kızlarımla.
hem annaannelerini özlemişler hasret giderirler hemde biraz değişiklik olur kızlara.kaç aydır annemle görüşemiyorduk.o yüzden bende kızlarda çok mutluyuz:1hug::teytey:
iyi geceler canlarım
hanımlar 1 hafta kadar ben yokum.yarın annemin yanına gidiyorum kızlarımla.
iyi geceler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?