Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gözün aydın canım iyi oturmalar size.selam söyle teyzeme.iyi uykular meleklerime de.öptüm canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım az önce uğurladım annemi,kızlarda uyudular birazdan uyurken öperim canım,meleklerini ve seni öptüm canım iyi gecelerrŞenizŞenizŞeniz

aaa bu gecede beni yalnız bıraktınız.:çok üzgünümyun oynadım,formları dolaştım,arada buraya uğradım ama kimseler yok:çok üzgünüm:

sağol canım az önce uğurladım annemi,kızlarda uyudular birazdan uyurken öperim canım,meleklerini ve seni öptüm canım iyi gecelerrŞenizŞenizŞeniz

iyi uykular meleklerine,benim büyük cadı uyudu küçüğünün pek niyeti yok.gündüz uyumuştu ama benim çok uykum geldi bende yatayım bari.iyi geceler allah rahatlık versin:1hug:

iyi geceler,benim çok uykum geldi mirmirmirmir
hepinize hayırlı geceler,allah rahatlık versin.inş sabah görüşürüz
kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım.... Allahım hepimizin evlatlarını korusunkaydirigubbakcemile3
saol canım tşk ederim................
mümkün olsada pcden verebilseydim belki birgün bu da mümkün olur kimbilir
tekerar geçmiş olsun canımm:1hug:
ahh canım benim çok saol tşk ederim inşallah belki bi gün aynı yerde oluruz..........
önemli degil minigim canım benim.........
rosemm hoşgeldin canım.
seninde anneler günün kutlu olsun şekercim.
rüyanazcım geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum.bende çok çekiyorum çünkü o dönemler.
ooff hiç sorma canım ya felaket bişey..........
geçmiş olsun rüyacım
kendine dikkat et

saol canım tşk ederim...
kızlar herkese tşk ettim öptüm herkesi komşularım falan gün boyunca bendelerdi iş yaptılar yemek hazırladılar çay yaptılar bana şimdi gönderdim daha iyiyim.....

hanımlar 1 hafta kadar ben yokum.yarın annemin yanına gidiyorum kızlarımla.
hem annaannelerini özlemişler hasret giderirler hemde biraz değişiklik olur kızlara.kaç aydır annemle görüşemiyorduk.o yüzden bende kızlarda çok mutluyuz:1hug::teytey:
yarın belki fırsat bulup giremem diye geceden haber veriyim dedim
hepinizi kocaman öpüyoruma.s.a.s.a.s.
iyi geceler canlarım

kaydirigubbakcemile2oh oh ne güzel tatlım bol bol hasret giderin size hayırlı ve güzel bir yolculuk diliyorum Şeniz

kızlar eşim bugun lojmanı gezmiş çok güzelmiş inşallah olur......

ruyacım allah gönlünüze göre versin,inşallah olur da,sizde hasretlikten kurtulursunuz.:1hug:

hayırlı yolculuklar canım.bol bol hasret giderin.hem sizede değişiklik olur.sanada kızlarada iyi gelecektir.bende çok çok öptüm canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım güle güle git gel
Bir hafat baba evinin keyfini cıkar
Sevgiler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…