Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet canım bıtıyor 31ınde
hadı sanada kolay gelsın canım benım kocısınle kavusuyorsunuz sonunda sukurler olsun
nıce senelere bebegım sımdıde
gorusmek uzere ınsaallah

cok sukur canım ıyıyım ne olsun
ayy ayyy yerım ben o ılk annelıgını bebekımmmmm senın
nıce senelere olsun ınsaallah melegımede sımdıden

yap canım benim sen ne zaman toparlanmaya başlıyorsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sezenedemi oyuncak pc alsak kanarmı acep:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok artık daha nelerrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
hayatım benden bi tane senden de bitaen bu topiğe yetiyooo fazlasıonı kaldırmaz butopikkk çökerrr ben sana diyimm..

kızlar şevvalin açtığı kaynananıza ne bırakırsınıza ne yazdınız bide buradan yazın ben bakamam vaktim yokkk hadi ne yazdınızzz :jeyyar::jeyyar:...benim ne yazdığımı şevval yazsın size ben şu raporu toparlıyimma.s

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla hıc bıseyımı bırakmam seker ne bırakacam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

rosem hanım benim topiğime aynen şöyle yazmışşş

ben en sevdiğim arkadaşım şevvaldir onu sana bırakıyorum derdimm....

(e kaynanama daha büyük eziyet olmazdı haniii....de likafadulden)

klava:klava:klava:klava:klava:

ay canım benım kıyamam sana bakma sen o roseme canım
kıs rosem ne harcatıyon sevvalcıgımı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:klava:

gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
nasılsınız bakemmmm?
günaydın canımŞeniziyiyiz çok şükür sen nasılsın canım meleklerin nasıl naz neler yapıyor bizim evde kızlar sewalin ve senin küçüğe bayılıyorlarr keşke yakın olsa diyoruzz maşallah meleklerime allah nazarlardan saklasın sevgi nazarıda değer derler
maşallahımızı eksik etmeyelim değil mia.s

beni hatırlatacak hiç birşey bırakmam,kızlarımla eşimde dahil sağken bile aklına gelip gördükçe bedduayı eksik etmez öldükten sonra bari edemesinn ben ölmeden hafızasından beni silecek bişeyler olsa CADIARZU
allah gecinden versinn hepimize rabbim sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inş

sagol canım benım cok sukur ıyıyız canım
ay yerım ben onlarıııı keske olsaydık seker valla ne guzel olurdu
cam varsa msnde acarız seker musaıt oldugumuzda baksınlar bırbırlerıne:roflol::roflol:
ıyıler ne olsun dayının yanına sokuldular ıkısıde dvd keyfı yapıyorlar dayımızda ısyanda
ulen askerlıkde bu kadar ezıyet gormedım dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
ıcım dısım cızgı fılm oldu dıye.
naz cok fena oldu sorma canım ıyıce dıllendı ablamızla konusa konusa susturamıyoruz
bırde sırınlık yapıyor soytarılıkta bır numara
dun oynasıyoruz ısırdım mıncıkladım elıfe bagırıyor elıffffff yammmmm et(yardım et)dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
gecen gun de pakta yanımda oturan kadının bırı hapsırdı kaykaydan ındı geldı teyze çok yasaaaaaaaa dedı:roflol::roflol:
kadın sok oldu.o da sende gor dedı tamam dedı gerı kaymaya kaldıgı yerden devam etmeye gıttı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bır ıkı yasıtı var burda onlar daha kelımelerı duzgun konusamazken benım cadı cumleler kuruyor bırde sırınlık yapıyor nazara gelecek dıye korkuyorum valla
anası kılıklı şebek dıyor babasıda:roflol::roflol::roflol::roflol:
senınkılerde ıyılerdır ınsaallah meleklerımı bızım ıcın op annecıgı

günaydın miniğim.
vallahi bende oğluyla torununu bıraktım.
ordada yazmıştım benim kocamın tarafından kızıma bakıcak sadece babanesi var.allah için onun içinde canını verir.ama benim için ne yapar bilmem.yoksa kocamın tarafından kızıma kimse bakmaz.amcası ve halası var bakmazlar.
allah annemi,babamı ve abimi başımdan eksik etmesin.onlar zaten kimseye bırakmazlar şimdi bırakmadıkları gibi.

Hristiyan çocuğun birisi annesinden bisiklet istemiş. o da; sen çok yaramazsın,
günahında çok İsa'dan iste bisikleti demiş. çocukda oturup İsaya mektup yazmış beğenmemiş yırtmış
bir daha yazmış yırtmış, birdaha birdaha yazmış yine yırtmış. sonra kiliseye gitmiş. bunu gören anne sevinmiş
çocuğum akıllanıyor diye ama kiliseye giden çocuk sağına soluna bakmış kimsecikler yok.
meryem ana biblosunu alıp eve gelmiş. oturmuş başlamış tekrar mektup yazmaya:
İSA ANAN ELİMDE BİSİKLETİ İSTER GETİR İSTER GETİRME:)

Genç imam göreve geldiği köyde güzel bir kıza aşık olmuş ve kızı babasından istemiş.
fakat babası benim verilecek kızım yok demiş imama. imam tekrar istemiş, tekrar istemiş ama
faydasız adam kızını vermemiş. o akşam imam minareye çıkmış ezanını okumak için ve demiş ki;
'' BU EZAN BENDEN TÜM SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA GELSİN''

--------------------------------------------------------------------------------

İki deli yolda yürüyormuş
birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş
ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş.
birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş.
ikinci deli; ne oldu diye sormuş
birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede kanalizasyon suyu içtim demiş.

uymayın yavrum sizbu rosemm kimbilir kaynanası ne çekiyodur bu deli karıdannn
allah yakınlarına hacı sabrı versin bunun

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok anam yok uymuyom kımseye merak etme sen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ılahı kıs sende bosver canım aman adı ustunde kaynana ıste bosver
yasasın gelınlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:hooray::hooray::hooray::hooray::içelim::içelim::içelim::içelim:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:

maşallah meleğime oyunu bırakıp çok yaşada dermişşŞenizŞeniz
en güzel yaşları canımm asker disiplinine alışmış olunca tabi zor gelmiştir duble çizgi film neyse katlansın azık hayat telaşesi başlayınca istesede okadar izleyemez tadını çıkarsınkaydirigubbakcemile3benim cadılarda iyi anım okul ev arasında gidip geliyorlar az kaldı artık tatile girmelerine asıl curcuna ozman başlayacak evde bol bol pc kavgası ederiz artık 3 cadı paylaşamayız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…