- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.681
günaydın miniğim.
vallahi bende oğluyla torununu bıraktım.
ordada yazmıştım benim kocamın tarafından kızıma bakıcak sadece babanesi var.allah için onun içinde canını verir.ama benim için ne yapar bilmem.yoksa kocamın tarafından kızıma kimse bakmaz.amcası ve halası var bakmazlar.
allah annemi,babamı ve abimi başımdan eksik etmesin.onlar zaten kimseye bırakmazlar şimdi bırakmadıkları gibi.
Hristiyan çocuğun birisi annesinden bisiklet istemiş. o da; sen çok yaramazsın,
günahında çok İsa'dan iste bisikleti demiş. çocukda oturup İsaya mektup yazmış beğenmemiş yırtmış
bir daha yazmış yırtmış, birdaha birdaha yazmış yine yırtmış. sonra kiliseye gitmiş. bunu gören anne sevinmiş
çocuğum akıllanıyor diye ama kiliseye giden çocuk sağına soluna bakmış kimsecikler yok.
meryem ana biblosunu alıp eve gelmiş. oturmuş başlamış tekrar mektup yazmaya:
İSA ANAN ELİMDE BİSİKLETİ İSTER GETİR İSTER GETİRME:)
Genç imam göreve geldiği köyde güzel bir kıza aşık olmuş ve kızı babasından istemiş.
fakat babası benim verilecek kızım yok demiş imama. imam tekrar istemiş, tekrar istemiş ama
faydasız adam kızını vermemiş. o akşam imam minareye çıkmış ezanını okumak için ve demiş ki;
'' BU EZAN BENDEN TÜM SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA GELSİN''
--------------------------------------------------------------------------------
İki deli yolda yürüyormuş
birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş
ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş.
birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş.
ikinci deli; ne oldu diye sormuş
birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede kanalizasyon suyu içtim demiş.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Hristiyan çocuğun birisi annesinden bisiklet istemiş. o da; sen çok yaramazsın,
günahında çok İsa'dan iste bisikleti demiş. çocukda oturup İsaya mektup yazmış beğenmemiş yırtmış
bir daha yazmış yırtmış, birdaha birdaha yazmış yine yırtmış. sonra kiliseye gitmiş. bunu gören anne sevinmiş
çocuğum akıllanıyor diye ama kiliseye giden çocuk sağına soluna bakmış kimsecikler yok.
Genç imam göreve geldiği köyde güzel bir kıza aşık olmuş ve kızı babasından istemiş.
fakat babası benim verilecek kızım yok demiş imama. imam tekrar istemiş, tekrar istemiş ama
faydasız adam kızını vermemiş. o akşam imam minareye çıkmış ezanını okumak için ve demiş ki;
--------------------------------------------------------------------------------
birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede kanalizasyon suyu içtim demiş.
allah korusun canım yaaa nerden cıktı sımdı bu konu aaaaaa
sabah sabah ıc karartıyonuz
allah korusun canım rabbım kımseyı anasız babasız bırakmasın kımse anneden ıyı bakamaz.
boyle seyler dusunmeyın anammm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
supermıs sekerr
sagolasın
maşallah meleğime oyunu bırakıp çok yaşada dermişşŞenizŞeniz
en güzel yaşları canımm asker disiplinine alışmış olunca tabi zor gelmiştir duble çizgi film neyse katlansın azık hayat telaşesi başlayınca istesede okadar izleyemez tadını çıkarsınkaydirigubbakcemile3benim cadılarda iyi anım okul ev arasında gidip geliyorlaraz kaldı artık tatile girmelerine asıl curcuna ozman başlayacak evde bol bol pc kavgası ederiz artık 3 cadı paylaşamayız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
öyle tabi hayatım kimse anneden daha iyi bakamazda.
allah herkese sağlık ve sıhhat nasip etsin hayatım.
evet güzel fikir teşekkürler canımmkaydirigubbakcemile5,bence annen kesin bozuluyordur geldide doğru düzgün yüzünü göremedim diyordura.saskerden geldı 2.gun bana geldı annemlere gıttık pazar gunu gelmedı kardesım evdekıler soruyor asker nerde dıye gelmedı dedım saka yaptım sandılar:roflol::roflol::roflol:
onceden burda oturuyorlardı annemlerde 5 sene once tasındılar kardesımın cocukluk arkadasları hep burda orda kımse yok canı sıkılıyor sureklı evde pc basında.
bana geldı 1 haftadır burda oturuyor cıkıyor gelıyor keyıf yapıyor rahatı yerınde gıtmeye hıc nıyetı yok sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anamda ses etmıyor ama bozuluyomu artık bılemem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı bakalım canım hayırlısıyla tatılı hakettıler artık bıtsınde accıkda dınlensınler gercı sana zararı olacak pc 3 e bolunecek ama
saatlı gırersınız artıkın seker 12/3=4saat kısı basına dusen vakıt.ıslerını halledersın onlar pcdeyken sonra sen gecersın saatlerını degerlendırırsınsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
nasıl fıkır amaaaaaaaCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:canımmöyle tabi hayatım kimse anneden daha iyi bakamazda.
allah herkese sağlık ve sıhhat nasip etsin hayatım.
askerden geldı 2.gun bana geldı annemlere gıttık pazar gunu gelmedı kardesım evdekıler soruyor asker nerde dıye gelmedı dedım saka yaptım sandılar:roflol::roflol::roflol:
onceden burda oturuyorlardı annemlerde 5 sene once tasındılar kardesımın cocukluk arkadasları hep burda orda kımse yok canı sıkılıyor sureklı evde pc basında.
bana geldı 1 haftadır burda oturuyor cıkıyor gelıyor keyıf yapıyor rahatı yerınde gıtmeye hıc nıyetı yok sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anamda ses etmıyor ama bozuluyomu artık bılemem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı bakalım canım hayırlısıyla tatılı hakettıler artık bıtsınde accıkda dınlensınler gercı sana zararı olacak pc 3 e bolunecek ama
saatlı gırersınız artıkın seker 12/3=4saat kısı basına dusen vakıt.ıslerını halledersın onlar pcdeyken sonra sen gecersın saatlerını degerlendırırsınsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
nasıl fıkır amaaaaaaaCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
evet canım bıtıyor 31ınde
hadı sanada kolay gelsın canım benım kocısınle kavusuyorsunuz sonunda sukurler olsun
nıce senelere bebegım sımdıde
gorusmek uzere ınsaallah
cnm benim saol tşk ederim...............kavuşuyoz 7 gün sonra burda eim...hafta bu saatte beraberiz inşallah...........
cok sukur canım ıyıyım ne olsun
ayy ayyy yerım ben o ılk annelıgını bebekımmmmm senın
nıce senelere olsun ınsaallah melegımede sımdıden
yok artık daha nelerrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
sorma cnm 3 den önce yatmıyorum sabahda 10 dan önce kalkamıyorum.............günaydın canım gene gec kalktın galiba nerdeyse öglen oldu sen gelene kadar
ben süperim valla kızımı okula göndercem birazdan kahvaltısını yaptırdım şimdi karşı komşumun kızıyla oynuyorlar..............gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
nasılsınız bakemmmm?
Hristiyan çocuğun birisi annesinden bisiklet istemiş. o da; sen çok yaramazsın,
kamilece rosemm ebrüm nasılsınız arkadaşlar ya
oku oku bitmedi biraktım amam yazmişiniz yahu.
evet güzel fikir teşekkürler canımmkaydirigubbakcemile5,bence annen kesin bozuluyordur geldide doğru düzgün yüzünü göremedim diyordura.s
aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:canımm
tabi canım ya onunda arkadaşlarıyla gezmeye hakkı var.bırakın çocuk boşda gezmenin tadını çıkarsın.
iş hayatına atılınca garibim kimseyi göremez.oh iyi yapıyor.kolaymı çocuk askerlik bitirdi.
sorma cnm 3 den önce yatmıyorum sabahda 10 dan önce kalkamıyorum.............
ben süperim valla kızımı okula göndercem birazdan kahvaltısını yaptırdım şimdi karşı komşumun kızıyla oynuyorlar..............
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysüper şeker...............
kamilece rosemm ebrüm nasılsınız arkadaşlar ya
zaman onların hayatım gezsin tozsun eylensin.cocukta haklı napsın arkadaslarını ozlemıs onlarla vakıt gecırıyor bende bıle oglen cıkıyor gece gelıyor yuzunu gormuyorum dogru durust
sanırım banada gelmemıs seker bu cocuk:roflol::roflol::roflol:
evet canım valla oyle.bırde tecıl falan ettırmemıstı hemen gıdıp gelecegım dıye 19u bıtırdı gıttı daha 20sınde canım dınlensın keyfını cıkarsın bıraz bakalım
ohhh ohhh allah ıyılık versın canım benım ınsaallah
oynasınlar bakalım sanada kolay gelsın canım
teşekkürler canımŞenizkamilece yen avataran süper cnm hayrlı olsun
iyiyiz canım sen nasılsın,okurken şaşı olmamak eldeğil değilmi canımkaydirigubbakcemile3kamilece rosemm ebrüm nasılsınız arkadaşlar ya
rosemm ebrüm bende bu cadıdan zor yazıyom
kızlar allah yardımcınız olsun
rosemm gerçek hamişsin? şak değil bak ona göre 5 biryerde getrecem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?