Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

allah korusun canım yaaa nerden cıktı sımdı bu konu aaaaaa
sabah sabah ıc karartıyonuz
allah korusun canım rabbım kımseyı anasız babasız bırakmasın kımse anneden ıyı bakamaz.
boyle seyler dusunmeyın anammm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
supermıs sekerr
sagolasın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

öyle tabi hayatım kimse anneden daha iyi bakamazda.
allah herkese sağlık ve sıhhat nasip etsin hayatım.

askerden geldı 2.gun bana geldı annemlere gıttık pazar gunu gelmedı kardesım evdekıler soruyor asker nerde dıye gelmedı dedım saka yaptım sandılar:roflol::roflol::roflol:
onceden burda oturuyorlardı annemlerde 5 sene once tasındılar kardesımın cocukluk arkadasları hep burda orda kımse yok canı sıkılıyor sureklı evde pc basında.
bana geldı 1 haftadır burda oturuyor cıkıyor gelıyor keyıf yapıyor rahatı yerınde gıtmeye hıc nıyetı yok sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anamda ses etmıyor ama bozuluyomu artık bılemem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı bakalım canım hayırlısıyla tatılı hakettıler artık bıtsınde accıkda dınlensınler gercı sana zararı olacak pc 3 e bolunecek ama
saatlı gırersınız artıkın seker 12/3=4saat kısı basına dusen vakıt.ıslerını halledersın onlar pcdeyken sonra sen gecersın saatlerını degerlendırırsınsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
nasıl fıkır amaaaaaaaCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

evet güzel fikir teşekkürler canımmkaydirigubbakcemile5,bence annen kesin bozuluyordur geldide doğru düzgün yüzünü göremedim diyordura.s
öyle tabi hayatım kimse anneden daha iyi bakamazda.
allah herkese sağlık ve sıhhat nasip etsin hayatım.
aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:canımm

tabi canım ya onunda arkadaşlarıyla gezmeye hakkı var.bırakın çocuk boşda gezmenin tadını çıkarsın.
iş hayatına atılınca garibim kimseyi göremez.oh iyi yapıyor.kolaymı çocuk askerlik bitirdi.

günaydın canım gene gec kalktın galiba nerdeyse öglen oldu sen gelene kadar
sorma cnm 3 den önce yatmıyorum sabahda 10 dan önce kalkamıyorum.............
gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
nasılsınız bakemmmm?
ben süperim valla kızımı okula göndercem birazdan kahvaltısını yaptırdım şimdi karşı komşumun kızıyla oynuyorlar..............

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysüper şeker...............

evet güzel fikir teşekkürler canımmkaydirigubbakcemile5,bence annen kesin bozuluyordur geldide doğru düzgün yüzünü göremedim diyordura.s

aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:canımm

cocukta haklı napsın arkadaslarını ozlemıs onlarla vakıt gecırıyor bende bıle oglen cıkıyor gece gelıyor yuzunu gormuyorum dogru durust
sanırım banada gelmemıs seker bu cocuk:roflol::roflol::roflol:

evet canım valla oyle.bırde tecıl falan ettırmemıstı hemen gıdıp gelecegım dıye 19u bıtırdı gıttı daha 20sınde canım dınlensın keyfını cıkarsın bıraz bakalım

ohhh ohhh allah ıyılık versın canım benım ınsaallah
oynasınlar bakalım sanada kolay gelsın canım

kamilece rosemm ebrüm nasılsınız arkadaşlar ya
oku oku bitmedi biraktım amam yazmişiniz yahu.

saol frezyam sabah mide bulantılarım oluyo hala ama az kaldı doğuma biliyosun temmuzda ikizlerim geliyo artık canımm...patikleri altınları hazırlayın artık

aa kızlarr acık işime bakim dedim gene hjakkımda doldurmuşsunuzz beee aa :roflol::roflol:

zaman onların hayatım gezsin tozsun eylensin.
ohhhhhhhh sefası olsun.

rosemm ebrüm bende bu cadıdan zor yazıyom
kızlar allah yardımcınız olsun

rosemm gerçek hamişsin? şak değil bak ona göre 5 biryerde getrecem cnm

rosemm ebrüm bende bu cadıdan zor yazıyom
kızlar allah yardımcınız olsun

rosemm gerçek hamişsin? şak değil bak ona göre 5 biryerde getrecem cnm

Benim cadıda bugün cok beter ne dersem tersini yapıyo gereksiz zırlıyo:1no2::1no2: hic böyle yapmazdı annemlere sımardı simdi sürdüyo galiba

merhab cnm iyiler çok şükür cnm gamze sadece çok huysuz her zamankı gibi cnm sen nasılsın çocuklar iyidir inşallah bitimi işlerin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…