Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Benim cadıda bugün cok beter ne dersem tersini yapıyo gereksiz zırlıyo:1no2::1no2: hic böyle yapmazdı annemlere sımardı simdi sürdüyo galiba

bak bu konuda katılıyorum büyükler şimartiyo sonuç ne oluyo bzler uğraşiyoruz kayın pederime diyorum o kadar bu kıza destek çikma diye yok cnm dinlemiyo gene dediğini yapiyo
ne oluyo sonra şimariyo istedi:roflol::roflol:ğini elde etmek için elinden geleni yapiyolar bu çadılar

ikisine ayrı ayrımıı ohh yaşadım kızzz

benim doğum temmuzda biri kız biri erkek canımm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm ayrı tabık aşk olsun kız
allah tamamına erdirsin sen ne fana kadınsın ya bak onca ay gizledin bizden helal sana :hooray::hooray::hooray:

kamilecim güle güle cnm

arkadaşlar hepinizi öptüm bende çikiyorum bime gitmem gerek
öpldünüz hatunlar muckk mucukkkkkkkkkkkkk
görüşene kadar kendinize iyi bakın.

madem kimsecikler yazmiyo bende cikamda su evi toplamaya devam edem gelinde accik yardim edin bana yaffffffffffff

hani bana hani bana öpücük delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

sevimli şey seniiiiii
Şeniza.s.Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz
hahh oldumu şimdiiii ohhhhhhhhhh sıkı sıkı sarıla sarılaa öptümmŞenizŞeniz

hımmm öğle molası verilmiş kimse kalmamışş
şekerler bende gezmeye gideceğim bir yakınımın bebeği olmuştu bebek bakmaya gideceğim
hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere kib öpüldünüzzzzz

güle güle git canım
Birgün böyle toplanıp rosemede giderizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞeniz
özletme minikimmm yaa

su sınavları atlatam bıktırana kadar gelırım seker ınsaallahhhhh

selam herkeslere hayirli cumalar ben geldim nasilsiniz görüsmeyeli

ıyıdır yafrum senden naber sekerrrrrrrrrrrr

madem kimsecikler yazmiyo bende cikamda su evi toplamaya devam edem gelinde accik yardim edin bana yaffffffffffff

kolay gelsın canım benım sanada kıb optum yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hani bana hani bana öpücük delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kıs anam kumayı gectın sende aaaaaaaa
opucuklerımıde kıskanır oldun napacam senle ben bılmıyom vallaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

sevimli şey seniiiiii
Şeniza.s.Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz
hahh oldumu şimdiiii ohhhhhhhhhh sıkı sıkı sarıla sarılaa öptümmŞenizŞeniz

anam ıyı opte benımkılere sırnasmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hımmmmmmmmm hadı bakalım gor gel bebegı seker
benım ıcınde kokla o guzel kokulu mınıgı
gorusmek uzere canım bende senı optum sekerrrrrrr

sekerler hava kapalı yagmur yagıyor ev karanlık kızlar ıyıce sıkıldılar uyutup bende yatayım dıyorum
hıc ders modunda degılım bu havalarda offfff offfffffffff
sımdı uyursam aksam calısırım dıye dusunuyorum
gorusmek uzere kıb herkesı mucukkkkkkkkkkkk
kolay gelsın hepınızee

olur koklarım minikcimmmm:ecrin_bebek:
güle güle git canım
Birgün böyle toplanıp rosemede giderizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım,gideriz tabi şimdiden bakınmaya başladım ikizlerimize neler alayım diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrrrrrrr
biz iremimle 37. hafatyı doldurdukkkkkkkkkkkkk
az kaldııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…