- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.721
selamlar kızlar...hepinize hayırlı cumalar....yemeğimi yapıyorum yemeğim pişince gezmeye gidicem gitmeden size bakıyım dedim...nasılsınız....
hoşgeldin böcükümm.......naber ne zaman taşınıcansenya yılan hikayesi gibi uzadı:mymeka:
sevimli şey seniiiiii
Şeniza.s.Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz
hahh oldumu şimdiiii ohhhhhhhhhh sıkı sıkı sarıla sarılaa öptümmŞenizŞeniz
su sınavları atlatam bıktırana kadar gelırım seker ınsaallahhhhh
ıyıdır yafrum senden naber sekerrrrrrrrrrrr
kolay gelsın canım benım sanada kıb optum yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıs anam kumayı gectın sende aaaaaaaa
opucuklerımıde kıskanır oldun napacam senle ben bılmıyom vallaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
anam ıyı opte benımkılere sırnasmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hımmmmmmmmm hadı bakalım gor gel bebegı seker
benım ıcınde kokla o guzel kokulu mınıgı
gorusmek uzere canım bende senı optum sekerrrrrrr
simdide böylemi olduk aaaaaaaaabenim sizden baska kimim varki size takiliyorum iste melisam gelir simdik az oturdum mutfagi topluyodum bir nefes alam dedim hadin gelin kahve yapayim fincanlari kaldirdim ama agzini kapatmamaistim hadin sizin icin cikariverem gelin bakalim yamacima
selamlar kızlar...hepinize hayırlı cumalar....yemeğimi yapıyorum yemeğim pişince gezmeye gidicem gitmeden size bakıyım dedim...nasılsınız....
nabersiniz kızlarŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
iyiyiz canım seni sormalı...
dipteyim sondayım
cinnet modundayım
ay ne kafiyeli hatunum ben ya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:roflol:sırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldenEvliymiş gibi....
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.
Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir.
- Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der.
Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar:
- Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:
- Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar:
- Ben yine çoooook üşüyorum.
Adam yattığı yerden:
- Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz.
Genç kadın kıkırdar:
- Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır:
- Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al!
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Evliymiş gibi....
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.
Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir.
Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar:
- Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:
- Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar:
Adam yattığı yerden:
- Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz.
Genç kadın kıkırdar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam sekerlerrrrrr
naz uyuyor elıfde balkonda oyuncaklarıyla oynuyor bende sızlere bakayım bır dedım.ders calısıyordum mola verdımde
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizaaaaaa noldu şekerim sana hayırdır dök içini rahatla ..:1hug::teselli:
kim naptı bizim arkadaşımızaklava:
ebrummmmmmmmmmmmmmmm özledimmmm at bi öpücük bakim yaaaaa.s
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Evliymiş gibi....
Adam yattığı yerden:
Genç kadın kıkırdar:
selam sekerlerrrrrr
naz uyuyor elıfde balkonda oyuncaklarıyla oynuyor bende sızlere bakayım bır dedım.ders calısıyordum mola verdımde
selam sekerlerrrrrr
şekerim allah kolaylık versin yaa off ne zamandır ders ders iyi azim var sende ha tebrik ederim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım kolay gelsin
Bu havalarda ders calışmak kolay degildir bilirim ama biraz daha dayan az kaldı hayırlısıyla tüm derslerini verirsin insallah
Meleklerini ve seni öpüyorum canım:1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
al şekercim bütün öpücükler sana feda olsun tatluuuuuuuuuuuuuuuum.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
harika ya........
pek kimse yok ama tatlum.bu aralar niye bu kadar sessiz bizim topiğimiz ya.
şekerim allah kolaylık versin yaa off ne zamandır ders ders iyi azim var sende ha tebrik ederim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
vallahi bu konuda miniğimi bende alkışlıyorum rosemim.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben çok fazla çalışamıyorum.gerçi pekde fırsatım olmuyor ya işte.
önceden akşam bakınıyordum.şimdi onada fırsatım olmuyor.
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?