Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...hepinize hayırlı cumalar....yemeğimi yapıyorum yemeğim pişince gezmeye gidicem gitmeden size bakıyım dedim...nasılsınız....

hoşgeldin böcükümm.......naber ne zaman taşınıcansenya yılan hikayesi gibi uzadı:mymeka:

sevimli şey seniiiiii
Şeniza.s.Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz
hahh oldumu şimdiiii ohhhhhhhhhh sıkı sıkı sarıla sarılaa öptümmŞenizŞeniz

hahhhhhhhhhh sincik oldu iste canim haftaya insallah ayin 1den itibaren tasinacaz ama evde oturan birkagcün önce verirse evi haftaya bugün yada yarinda olabiler yani
bunlarda benden sana Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.

simdide böylemi olduk aaaaaaaaa benim sizden baska kimim varki size takiliyorum iste melisam gelir simdik az oturdum mutfagi topluyodum bir nefes alam dedim hadin gelin kahve yapayim fincanlari kaldirdim ama agzini kapatmamaistim hadin sizin icin cikariverem gelin bakalim yamacima

gelelim yafri
sen gerçi küsmüş olabilirsin bana ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

dün akşam yagmur yagdı balkonlar batmış çamur yagmış resmen balkonları yıkadım duş alcam..sonra dışarı çıkçam grş kızlar.........

dipteyim sondayım
cinnet modundayım
ay ne kafiyeli hatunum ben ya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aaaaaa noldu şekerim sana hayırdır dök içini rahatla ..:1hug::teselli:
kim naptı bizim arkadaşımıza klava:

ebrummmmmmmmmmmmmmmm özledimmmm at bi öpücük bakim yaaaaa.s

Evliymiş gibi....

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.

Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir.

- Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der.

Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar:

- Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:

- Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar:

- Ben yine çoooook üşüyorum.

Adam yattığı yerden:

- Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz.

Genç kadın kıkırdar:

- Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır:

- Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al!

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol:sırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mersı bebekım sagolasın paylasımın ıcın tesekkur ederım

selam sekerlerrrrrr
naz uyuyor elıfde balkonda oyuncaklarıyla oynuyor bende sızlere bakayım bır dedım.ders calısıyordum mola verdımde

canım kolay gelsin
Bu havalarda ders calışmak kolay degildir bilirim ama biraz daha dayan az kaldı hayırlısıyla tüm derslerini verirsin insallah
Meleklerini ve seni öpüyorum canım:1hug:

aaaaaa noldu şekerim sana hayırdır dök içini rahatla ..:1hug::teselli:
kim naptı bizim arkadaşımıza klava:

ebrummmmmmmmmmmmmmmm özledimmmm at bi öpücük bakim yaaaaa.s
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
al şekercim bütün öpücükler sana feda olsun tatluuuuuuuuuuuuuuuum.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
harika ya........
selam sekerlerrrrrr
naz uyuyor elıfde balkonda oyuncaklarıyla oynuyor bende sızlere bakayım bır dedım.ders calısıyordum mola verdımde

pek kimse yok ama tatlum.bu aralar niye bu kadar sessiz bizim topiğimiz ya.

şekerim allah kolaylık versin yaa off ne zamandır ders ders iyi azim var sende ha tebrik ederim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

vallahi bu konuda miniğimi bende alkışlıyorum rosemim.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben çok fazla çalışamıyorum.gerçi pekde fırsatım olmuyor ya işte.
önceden akşam bakınıyordum.şimdi onada fırsatım olmuyor.
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

canım kolay gelsin
Bu havalarda ders calışmak kolay degildir bilirim ama biraz daha dayan az kaldı hayırlısıyla tüm derslerini verirsin insallah
Meleklerini ve seni öpüyorum canım:1hug:

sagolasın bebegım evet az kaldı bakalım ınsaallah haftaya pazar ozgurummmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sıyırmadan bır halledeydım bu seneyı gerısı allah kerım artık

havaların etkısındendır sekercıgım bır acıyor bır kapıyor acınca dısardalar kapayınca gelıyorlar topıge:roflol::roflol::roflol::roflol:
hele yazın kımsecıkler olmuyor gecen sene oyle olmustu bakalım bu sene ne olacak

şekerim allah kolaylık versin yaa off ne zamandır ders ders iyi azim var sende ha tebrik ederim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sagol canım valla azımmı basıma aldım bır bela sonunu getıremmı ne dersen de:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ama oyle bır alıstımkı bu yogunluga ve calısmaya bos buldugum her dakkayı degerlendırıyorum calısmadıgım zaman vıcdanen rahatsız oluyorum bu kezde
ıcım rahat olsun vıcdanen rahat olayım calısılıyor valla
kocısım ıcın anam onun destegı guvenı ıcın bu kadar kasıyorum ona mahcup olmayım dıye
sagolasın canım tesekkur edıyorum

bak yaaa kıs 1hafta kaldı bebekım ıkı goz at yaaa
okadar para yatırdık onlar barı bosa gıtmesın a.sa.sa.sa.s
ıhmal etme canım 1 hafta sıkıver dısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…