Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sırnaşık şeysırnaşık şey güseldi...........

hayatım sıkmaya çalışıyorumda diyorum fırsatım oldukça.sorma benimde içim gidiyor o kadar paraya ama ne yaparsın işte.abim nikahı gelinimizin hastalığı birde nikahtan sonra hemen evi taşımam lazım.anlıycağın bir türlü oh diyemedim.artık bende senin gibi bütlere çalışırım herhalde canım.yoksa bu aralar çok zor oluyor çalışmak.
haydın kactım sekerlerrrrrrrrrr
naz uyanmadan accık daha bakınayım gorusmek uzere ınsaallah sekerlerrr
hepınızı muckkkkkkkkk
kıb cok cok opuyorum hepınızı
hadi canım sana kolay gelsin.bari sen ver dersleride birimizden yüzümüz gülsün canım.
Şeniz Şeniz Şeniz
:1hug: :1hug: :1hug:

aa biz ebrumla burdayız gelene hoşgeldin diycezz dimi ebrum 15 gün olmayız ama kalan burdayızz ee topiği beklemek lazımmmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

melek anneleri topiği terketmiş gidip madara edelim diyeni yolarız vallaa klava:klava:kötükedihüso
dimi ebrummmmmmm

banyo yaptım girmeden önce hava çok güseldi bi çıktım dışarı çıkayım diordum yagmur yagıyo........

burda bugün hava çok güzel rüyacım
güneşli ve sıcak bir hava var:teytey::teytey:
tabi ben evde oturuyorum bir yere çıkmıyorum o ayrı tabi:çok üzgünüm:kızlarla hiç bir yere gidilmiyo gidince böyle oluyorum çünkükafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

banyo yaptım girmeden önce hava çok güseldi bi çıktım dışarı çıkayım diordum yagmur yagıyo........
:roflol::roflol::roflol: olsun be sen ıslak hava ıslakk
merhaba hanımlar
ben geldim yine sona kaldım sanırımkaydirigubbakcemile3
keyifler nasıl bakalımsırnaşık şeysırnaşık şey

mihrişimmm naber canımmm ye:roflol:ni mi kalktınn :roflol:

hanımlar kaç gündür üstümde bir ağırlık var nedense:uhm:
içimden hiç bir iş yapmak gelmiyo.hava temizlik yapmak için çok müsait ama ben günlük işlerimi bile kendimi zorlayarak yapıyorumbenneyaptımki
ne olacak benim bu halim bilmiyorum:tomato:

hadi ordan tembelim demiyosunda üstümde ağırlık var diyosunn... tembel seniiiiiii:roflol::roflol:

ayy kızlar az önce geldim eve öldüm yorgunluktan.
sizlere bi bakayım dedim sonrada biraz uzanayım.çay yaptım kendime yorgunluğumu alsın diye.
size de getirdim buyrun afiyet olsun

kızlar ne haber...geçmişi bi okiyim dedim ama,baktım ki oku oku bitmez hiç başlamadım...
rosemm senin ikizler ne alemdesengözlerimebaksanab,benide keklemişsin ama ben yemem,bu yüzden kendime biralkisalkisalkis

kızlar ne haber...geçmişi bi okiyim dedim ama,baktım ki oku oku bitmez hiç başlamadım...
rosemm senin ikizler ne alemdesengözlerimebaksanab,benide keklemişsin ama ben yemem,bu yüzden kendime biralkisalkisalkis

hoşgeldin talya,iyidir canım sen nasılsın?

afyet olsun şekerim bak yanlız içiyon dostunu niye çağirmiyon

niye öyle diyosun hayatı, bak sizede getirdim boğazımdan geçmedi de.
hem belki pazar günü betülle istanbula gelebiliriz,sen çayları börekleri hazırla cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…