- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.761
hanımlar kaç gündür üstümde bir ağırlık var nedense:uhm:
içimden hiç bir iş yapmak gelmiyo.hava temizlik yapmak için çok müsait ama ben günlük işlerimi bile kendimi zorlayarak yapıyorumbenneyaptımki
ne olacak benim bu halim bilmiyorum:tomato:
naz hanım ağlamakla meşgul,nasılda anlıyo buraya oturduğumu...:ecrin_bebek:talya hoşgeldin cnm bebişin nasıl öptüm
cnm geçmiş hiç okuma yoksa sabahlarsın :roflol::roflol::sm_cool:
hoşgeldin talya,iyidir canım sen nasılsın?
niye öyle diyosun hayatı, bak sizede getirdim boğazımdan geçmedi de.
hem belki pazar günü betülle istanbula gelebiliriz,sen çayları börekleri hazırla cokacimcoook
selam kızlar bugün bütün gün dışardaydım gezdimde gezdim:roflol:anca eve geldim neler yaptınız bakimmdelikafadulden
alkisalkisalkisaynen bende çok severim vitrinlere bakmayı olsun tatlım sende kızın biraz büyüsün beraber gezersiniz şekerim at arabasına çık gezmeye sabahtan akşama değil tabi:roflol::roflol:ne güzel ezmişsin,ohhh benim içinde gez ,çünki benim için bi süre hayal olacak sabahtan akşama gezmek...:çok üzgünüm:çokda severim böle boş boş gezip vitrin bakmayı offffff offfffffffffff...
evet cnm bende rüya okuldayken gezmeye çıkıom zaten o gelince zor oluyo............burda bugün hava çok güzel rüyacım
güneşli ve sıcak bir hava var:teytey::teytey:
tabi ben evde oturuyorum bir yere çıkmıyorum o ayrı tabi:çok üzgünüm:kızlarla hiç bir yere gidilmiyo gidince böyle oluyorum çünkükafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol: olsun be sen ıslak hava ıslakk
mihrişimmm naber canımmm ye:roflol:ni mi kalktınn :roflol:
selam nasilsiniz kizgardaslarim ne var ne yok cokkkkkkkkkkk sinirliyim cokkkkk
nedenide cok basit tasinacaz sitresten galiba offfffffffffff
iyi geceler canım evet pek sakin bu akşam topiğimizziyi akşamlar kızlar...ben geldim ama kimseler yok:1no2:bugün topiğimiz çok sakin kalmış:uhm:
iyi akşamlarr kolay gelsin minikcimmherkese ıyı aksamlar dılıyorum sekerlerrrrrr
kızları yatırdım evde bır sessızlık esımınde pcde ıslerı varmıs bende pcme gectım bıraz bakınayım sonra ders calısayım dıyorum.
herkese ıyı aksamlar dılıyorum sekerler gorusmek uzere ınsaallah hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkk
hihoyyyt iyidir tatlım ne olsun bakayım benim kızlar napıyo dedim tahayı uyttum eşimde dizi izliyo bende kk de takılıyorum sen nasılsın tatlımhihoyyytsewalcim,izabella,talyaım hoşgeldiniz naber şekerlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?