Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam nasilsiniz kizgardaslarim ne var ne yok cokkkkkkkkkkk sinirliyim cokkkkk
nedenide cok basit tasinacaz sitresten galiba offfffffffffff

anlıyorum canım seni.bazen bendede oluyo.mirmirmirmir
eve misafir çağır,o zaman arı gibi işler halloluyo.:roflol:

selam kızlar bugün bütün gün dışardaydım gezdimde gezdim:roflol:anca eve geldim neler yaptınız bakimmdelikafadulden

talya hoşgeldin cnm bebişin nasıl öptüm
cnm geçmiş hiç okuma yoksa sabahlarsın :roflol::roflol::sm_cool:
naz hanım ağlamakla meşgul,nasılda anlıyo buraya oturduğumu...:ecrin_bebek:

iyiyim allaha şükür canım ya,çay hala sıcaksa benimki limonlu olsun..

selam kızlar bugün bütün gün dışardaydım gezdimde gezdim:roflol:anca eve geldim neler yaptınız bakimmdelikafadulden

ne güzel ezmişsin,ohhh benim içinde gez ,çünki benim için bi süre hayal olacak sabahtan akşama gezmek...:çok üzgünüm:çokda severim böle boş boş gezip vitrin bakmayı offffff offfffffffffff...

ne güzel ezmişsin,ohhh benim içinde gez ,çünki benim için bi süre hayal olacak sabahtan akşama gezmek...:çok üzgünüm:çokda severim böle boş boş gezip vitrin bakmayı offffff offfffffffffff...
alkisalkisalkisaynen bende çok severim vitrinlere bakmayı olsun tatlım sende kızın biraz büyüsün beraber gezersiniz şekerim at arabasına çık gezmeye sabahtan akşama değil tabi:roflol::roflol:

evet cnm bende rüya okuldayken gezmeye çıkıom zaten o gelince zor oluyo............
:roflol::roflol::roflol: olsun be sen ıslak hava ıslakk

mihrişimmm naber canımmm ye:roflol:ni mi kalktınn :roflol:

valla iyi olurdu ama ben kurulanmıştım yeniden ıslanmöaya hiç niyetim yok balım rüyanazımda gelsdi çıkmam artık arakadaşları aradım onlar gelcek son 15 gün ya her akşam gelirler artuk bana.......kaydirigubbakcemile2

herkese ıyı aksamlar dılıyorum sekerlerrrrrr
kızları yatırdım evde bır sessızlık esımınde pcde ıslerı varmıs bende pcme gectım bıraz bakınayım sonra ders calısayım dıyorum.
herkese ıyı aksamlar dılıyorum sekerler gorusmek uzere ınsaallah hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkk

iyi akşamlar kızlar...ben geldim ama kimseler yok:1no2:bugün topiğimiz çok sakin kalmış:uhm:
iyi geceler canım evet pek sakin bu akşam topiğimizz
iyi akşamlarr kolay gelsin minikcimm

kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar bayanlar nasılsınız bende geldim haydin bakim muhabbete:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…