Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

amaninnnnnn kahvem soğumuşşşşşş
ay ay ayyyy belinayımın ellerine sağlıkkkkk ohh mis misss saol şekerimm iana kimse bize kahve yapmadı bu haftaaa:1no2::1no2:

saol valla yaa

şştt bursalıı hadi gel sende iç kahve madem canın istemişşş yapsın belinay sanadaa:roflol::roflol:

afiyet şeker olsun kızlar bende diyorum yarım saattir niye kimse içmiyor kahveler soğudu beklerkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

afiyet şeker olsun kızlar bende diyorum yarım saattir niye kimse içmiyor kahveler soğudu beklerkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım tekrar.olsun soğukda güzeldi inanki.
canımm düşünmenyeter hayatımm iş hayatı işte bazen kahveyi göremeyiz bazende çaylarımız soğur alıştık artık bizsenağlama

öyle vallahi rosemmcim.
alıştık biz soğuk şeyler içmeye.
çalışırken insan herşeyi unutuyor dimi şekercim.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Herkese iyi aksamlar
Herkes haftasonu moduna girmiş galiba kimsecikler yok
Güzel bir haftasonu diliyorum
MİNİK cim sınavlarında basarılar topikce dualarımız seninle:1hug:

hanımlar işlerimi bitirdim sayılır gerçi ev işi hiç bitmez kaydirigubbakcemile3ama günlük işlerimi hallettim yanınıza geldim
kimse yok galiba nerdesinizbenneyaptımki

kamılem canım benım nıce senelere bebegım
bende senı tanıdıgım ıcın cok mutluyum yafrum
daha nıce senelere ınsaallah dostlugumuza.
sekerler bu arada sınava hazırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oglen son goz gezdırmelerımı yaptım sonra duamı ettım.yukarıyıda ayarladım:)))))))))
artıkın kım tutar benııııııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ıcım rahat ve kaygılı degılım bakalım ınsaallah guzelce halledıp bu seneyı bıtırecegım darısı dıger senelere ınsaallah.
kızlar uyandılar yemeklerını yedırıp onları parka cıkaracagım.
bu arada sıze dun ne oldu onu anlatayım.benım kucuk cadı varya adı naz olan:)))))))))))
dun dısarı cıktık salıncakta sallanırken tutturdu batta dıye.parkta arkadasa bıraktım bunları geldım battasını aldım.salıncakta sarıldı sutude elınde ohhhh.1.5 saat salıncakta battasına sarılı sutunu ıcerek oynayan cocukları ızledı.keyıf yaptı.ay mıllet gulmekten koptu bıtarafdanda nazar degecek dıyede aklım cıktı.bugun aksamda cıkarayım battasını otursun salıncagında.
cocuk sakınlıgı sukunetı sevıyor anam degısık bır tıp:)))))))))))))))
herkes kosturuyo bu batta sutu elınde salıncagı ısgal edıyoz saatlerce sallanıyor.allahtan parkın en kucugude ıdare edıyorlar:)))))))
yoksa kavga cıkardı.sızlerle paylasmak ıstedım kucuk cadımın dunku yaptıklarını.

selam kızlar ben geldim oğluşumu parka götürdüm geldim siz neler yaptınızalkisalkisalkis

selam kızlar ben geldim oğluşumu parka götürdüm geldim siz neler yaptınızalkisalkisalkis

hosgeldın canım benım
bızde ne yapalım oglen cıktık geldık uyudular sımdı yemek yıyıp yenıden cıkacagız artıkın babamız gelene kadar parklardayız:roflol::roflol::roflol:
gorusmek uzere canım kıb ben kactım

kaydirigubbakcemile3güle güle tatlım parkın keyfini çıkarın:roflol::roflol:

Herkese iyi aksamlar
Herkes haftasonu moduna girmiş galiba kimsecikler yok
Güzel bir haftasonu diliyorum
MİNİK cim sınavlarında basarılar topikce dualarımız seninle:1hug:

sagolasın canım benım tesekkur edıyorum
allah razı olsun cok cok opuyorum canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

miniğim teşekkürler pasta için ama begümün doğum günü 9 marttaydı yani geçti a.ssen başkasının doğum günüyle karıştırdın herhalde canım:uhm:

rıca ederım sekercıgımde kıss ben begumun dıye hatırlıyorum.gecen hatta sınav kacında dıye konusurken aa benımde kızımın yas gunu dedı ruyada benımde 31ı demıstı.
sen degılmıydın o:uhm::uhm::uhm:
ay canım benım valla sıyırdım ben.kıslar kımın yas gunu anam hafta sonu.sevvalcıgım kamılem bebekım sızlerlemı konustuk ay ben halısunasyonadamı basladımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
dıyomya sıze kesın okul bıtene kadar sıyırır dusunen adamın yanında masterı yaparım dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3güle güle tatlım parkın keyfini çıkarın:roflol::roflol:

ya ya ya nede cıkıyorya sorma anam
beynım kafam sısıyor cocuk seslerınden bagırıslardan karuların bıtmek bılmez laflarından:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende kıtabımı alıp nazın salıncagın yanına oturamda sallanam dıye dusunuyorum bazen:roflol::roflol::roflol:
nasıl olurkı?:roflol::roflol:

AY YEİM BEN ONU ayşegülcüm aferin kızıma bak kımseye vermemiş salıncağın ne yapsın
yavrum verire bdah binemez diye korkmuştur yavrum:roflol::roflol::roflol:
cnm sanad başarilar diliyorum b aralar pek görüşemez olduk cnm
bilyosun sbs derken kızmda erken kalkıyo sadece ce diyip kaçiyom kusuruma bakma seni ve meleklerini öptüm..:teselli::teselli:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

minkim sewalin meleğnin doğum günüydü canım 31 mayıs o demişti meleğimin doğum günü diyeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…