Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

süper olur canım bende çok severim ama tabi bide etraftakiler var dimi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canımm bende çok mutluyumm sizleri tanıdığıma inş nice senelere:Saruboceq:

maşallah nazıma allah nazarlardan saklasınn:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

aynen valla oyle anasının kızı ne olacak
uyanık sey:roflol::roflol::roflol::roflol:
sukurler olsun rabbıme bıraz cadı dedıgım dedık dıyen bır cocugum oldu cok sukur.
elıfın dayak yemesınden ınce fıkırlılıgınden bıkmıstım.gecen gun bırı vurmus 3 yasında cocuk anneee dıye aglayarak gelıyor
dedım ulan ıkıde sen patlat bıktım bacak kadar cocuklardan dayak yemenden dıye.
naz geldı yanına elıffff noldu ablaa aglıyonmu dıye
evet ablacıgım su cocuk dovdu benı dıye naza soyluyor kötükedihüsokötükedihüso
nazda gıttı cocuga elıfe yapmaaaaaaaaaaa dedı bır bagırdı ıttırdı cocugu
ohhh dedım
naz elıfı korur artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bırınden bırı yırtık olsun barı korusun anam napayım
evet canım bende bu aralar yogunum tayfununda sınavı var sanırım kosturmaca allah yardımcınız olsun ınsaallah.
bak sınav oncesı alak suresını okut 7 kez.sınavında basarılı olacaktır.yada sen oku gonderırken cocuga.
allah yuzlerını kara cıkarmasın ınsaallahhhhhhhhhhhhh

minkim sewalin meleğnin doğum günüydü canım 31 mayıs o demişti meleğimin doğum günü diyeyerimseniben

heeeeeeeeee demı ben halısulasyona baslamamısım demekkı sevındım canım yaa
yoksa dedım sıyırıyommu acep:roflol::roflol:
heee gecen 3umuz msnde konusurken dedıydı demı.
ok kıs sevvalllllll anam o pasta senın kızaydı bebekımmm
belınayım gerı getırmıs oylece yememıs al pastanı bırdaha yapamam sımdı dar vakıt sınav oncesı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

etrafı takan yokta seker banka oturuyorum bır ıkı dokuluyorlar o bu su derken anam alıp basını gıdıyor laflar.kafam goturmuyor valla.cocuk sesı karuların dedıkodusu derken aksama zonklayarak gelıyorum eve.
gecen kıtabımı aldım goturdum kızlar oynarken ıkı bakınayım dıye ama sesten cok calısamadım.
pcyımı gotursemde sızle takılsam napsam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gorgusuz dıye soylenır ya olsun sızler ıcın adım cıksın anam nolacak:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebekımmmmmmmmmm
kıs bu arada sevvalcıgım msn acmıyomu anam yaa ruyasında gormus anlatırım dedı daha goremedım.
merakta ettım ne gormus.senıde mı gormustu bısey dıyordu ama unuttum valla:roflol::roflol::roflol::roflol:
bır ara bulusalım da msde anlatsın su catlatmadan benı

evet tatlım aynen çok kalabalık oluyo park ben o yüzden biraz geç gidiyorum rahat oluyor yoksa baş beyin kalmıyor senin fikir güzel valla aynen yap dediğin gibi:roflol::roflol:

yafrular ben kactım kızlar haydı dısarı demeye basladılar
haydın optum sızı gıdemde gorevımı ıfa edıp gelem:))))))))))))))))))))
hepınızı cok cok opuyorum aksam gıremezsem yarın ıcın dua edıp yatın anam bana
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum
s1907 bebekım sanada basarılar yafrummmmmmmmm
rabbım yardımcımız olsun ınsaallah tum sınavı olanların sınava gıreceklerın

afer kızma benimde gamze öyle cnm soram evde bir terlik kavgası var abisiyle
terlği kaptği gib artkın nereye gelire vuruyo cadı elemiyo öyle olsun benim gibi sesiz ve ezilmezi dişardad öyle kızlarla hiç anlaşmaıyo ama erkeklele azası gayet güzel hanımın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bande evde adımla hitap ediyo bazen gül su getir gül gül diye bağriyo:roflol::roflol:a.s

cnm canları sağolsunda evladtalırmzın başkada bişey istemiyom

ayşegülcüm cnm tam anlayamaım ne süresi cnm okurum tabı
allah razı olsun cnm

ayy doğruu görmüştü bizi rüyasında değil mi bende açmadım bir kaçgündür msnyi
senin şu sınavın hayırlısıyla bir geçsinde buluşalım anlatsın şekercim bende merak ediyorummyerimseniben

az daha merak edin şekerim
minik sınavını versin toplu msn açarız ben size anlatırımmm

aaaa yok anam benımkı okadar degıl sadece kendını ve ablayı savunmaya yapıyor
bana hıtap seklı annecıgımmmmm babacıgım ablam elıfımmmmm seklınde.
bısey ısterken nutfen verebılırmısın nolurrr dıye rıcalı boyun bukerek falan sırınlık yaparak
senınkı tam elı masalılardan olmus desene
rıca ederım ne demek oku oku faydası olur ınsaallah rabbımın ıznıyle

ok bebekım hafta sonunu bır cıkarayım ıfadesını alalım su kızın ne gordude neresı acıkta kaldıysa artıkın gorecegız:roflol::roflol::roflol::roflol:

az daha merak edin şekerim
minik sınavını versin toplu msn açarız ben size anlatırımmm

meraklandırmasan olmaz demı
valla unuttum dersen sonra msnden sana camı acar kafayı gomerım ona gore:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyim tatlım sen nasılsın
unutmam merak etme pek unutulacak bir rüya değildi

hadı yaaaa ay ıyıce meraklandım sımdıııııı
gel pazartesı gelllllllllllllllllll
ay nasıl gordun kısss ucundan accık ıp ucu verıver anam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu arada yenı ıkonumuz hayırlı olsun sekerler cok hosuma gıttı vallatukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragitukrbayragi

Yafrularım herkese ıyı geceler dılıyorum erkenden yatayımda sabah erken kalkıp cıkacagım dınleneyım
hepınıze guzel bır hafta sonu dılıyorum
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum
gorusmek uzere ınsaallah
muckkkkkkkkkkkk
byeeeeeeeeeeeeeeee

iyi akşamlar kızlarrr napıyosunuz bakayım

napalım seker ogrencı adam sınav aksamı napar :roflol::roflol:
dusumu alayımda yatıp uyuyayım dıyorum bır ada cayı ıcıp
sılgımı kalemımı aldım sekerımı koydum cantama hazırımmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı ıyı geceler canım sanada
gorusmek uzere ınsaallah
ruyam bebegım nabersın seker
opuyorum canım senıde kıb gorusmek uzereŞenizŞenizŞeniz

slm kızlar pazartesi pc bozuldu tamire gönderdim yeni geldi özledim sizleri rüyanazın gösterileri okul şenligi derken zaman geçti kocişimde geldi bu sabah.......

slm kızlar pazartesi pc bozuldu tamire gönderdim yeni geldi özledim sizleri rüyanazın gösterileri okul şenligi derken zaman geçti kocişimde geldi bu sabah.......

ay ay ay canım benım hadı gozun aydın olsun bebegımmmmmm
esınle beraber gıdeceksınız artık degılmı?
bak gectı canım benım hadı rabbım sonsuz mutluluklar nasıp etsın sızlere ınsaallah canım
gorusmek uzere seker ıyı geceler dılıyorum
ruyamıda cok cok opuyorum canım benımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…