- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.761
süper olur canım bende çok severim ama tabi bide etraftakiler var dimi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ya ya ya nede cıkıyorya sorma anam
beynım kafam sısıyor cocuk seslerınden bagırıslardan karuların bıtmek bılmez laflarından:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende kıtabımı alıp nazın salıncagın yanına oturamda sallanam dıye dusunuyorum bazen:roflol::roflol::roflol:
nasıl olurkı?:roflol::roflol:
sağol canımm bende çok mutluyumm sizleri tanıdığıma inş nice senelere:Saruboceq:kamılem canım benım nıce senelere bebegım
bende senı tanıdıgım ıcın cok mutluyum yafrum
daha nıce senelere ınsaallah dostlugumuza.
sekerler bu arada sınava hazırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oglen son goz gezdırmelerımı yaptım sonra duamı ettım.yukarıyıda ayarladım:)))))))))
artıkın kım tutar benııııııı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ıcım rahat ve kaygılı degılım bakalım ınsaallah guzelce halledıp bu seneyı bıtırecegım darısı dıger senelere ınsaallah.
kızlar uyandılar yemeklerını yedırıp onları parka cıkaracagım.
bu arada sıze dun ne oldu onu anlatayım.benım kucuk cadı varya adı naz olan:)))))))))))
dun dısarı cıktık salıncakta sallanırken tutturdu batta dıye.parkta arkadasa bıraktım bunları geldım battasını aldım.salıncakta sarıldı sutude elınde ohhhh.1.5 saat salıncakta battasına sarılı sutunu ıcerek oynayan cocukları ızledı.keyıf yaptı.ay mıllet gulmekten koptu bıtarafdanda nazar degecek dıyede aklım cıktı.bugun aksamda cıkarayım battasını otursun salıncagında.
cocuk sakınlıgı sukunetı sevıyor anam degısık bır tıp:)))))))))))))))
herkes kosturuyo bu batta sutu elınde salıncagı ısgal edıyoz saatlerce sallanıyor.allahtan parkın en kucugude ıdare edıyorlar:)))))))
yoksa kavga cıkardı.sızlerle paylasmak ıstedım kucuk cadımın dunku yaptıklarını.
slm canımm yorgunum biraz canım merdivenin oradaki halıflexleri filan yıkadım balkonlar merdevenleri yıka derken yorulmuşum baya yemeğide koyayım dinlenme moduna geçeceğim artık sen nasılsın canım:1hug:else izabelle kamilecim slm kızlar
AY YEİM BEN ONU ayşegülcüm aferin kızıma bak kımseye vermemiş salıncağın ne yapsın
yavrum verire bdah binemez diye korkmuştur yavrum:roflol::roflol::roflol:
cnm sanad başarilar diliyorum b aralar pek görüşemez olduk cnm
bilyosun sbs derken kızmda erken kalkıyo sadece ce diyip kaçiyom kusuruma bakma seni ve meleklerini öptüm..:teselli::teselli:ŞenizŞenizŞenizŞeniz
minkim sewalin meleğnin doğum günüydü canım 31 mayıs o demişti meleğimin doğum günü diyeyerimseniben
süper olur canım bende çok severim ama tabi bide etraftakiler var dimi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol canımm bende çok mutluyumm sizleri tanıdığıma inş nice senelere:Saruboceq:
maşallah nazıma allah nazarlardan saklasınn:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet tatlım aynen çok kalabalık oluyo park ben o yüzden biraz geç gidiyorum rahat oluyor yoksa baş beyin kalmıyor senin fikir güzel valla aynen yap dediğin gibi:roflol::roflol:ya ya ya nede cıkıyorya sorma anam
beynım kafam sısıyor cocuk seslerınden bagırıslardan karuların bıtmek bılmez laflarından:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende kıtabımı alıp nazın salıncagın yanına oturamda sallanam dıye dusunuyorum bazen:roflol::roflol::roflol:
nasıl olurkı?:roflol::roflol:
aynen valla oyle anasının kızı ne olacak
uyanık sey:roflol::roflol::roflol::roflol:
sukurler olsun rabbıme bıraz cadı dedıgım dedık dıyen bır cocugum oldu cok sukur.
elıfın dayak yemesınden ınce fıkırlılıgınden bıkmıstım.gecen gun bırı vurmus 3 yasında cocuk anneee dıye aglayarak gelıyor
dedım ulan ıkıde sen patlat bıktım bacak kadar cocuklardan dayak yemenden dıye.
naz geldı yanına elıffff noldu ablaa aglıyonmu dıye
evet ablacıgım su cocuk dovdu benı dıye naza soyluyor kötükedihüsokötükedihüso
nazda gıttı cocuga elıfe yapmaaaaaaaaaaa dedı bır bagırdı ıttırdı cocugu
ohhh dedım
naz elıfı korur artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bırınden bırı yırtık olsun barı korusun anam napayım
evet canım bende bu aralar yogunum tayfununda sınavı var sanırım kosturmaca allah yardımcınız olsun ınsaallah.
bak sınav oncesı alak suresını okut 7 kez.sınavında basarılı olacaktır.yada sen oku gonderırken cocuga.
allah yuzlerını kara cıkarmasın ınsaallahhhhhhhhhhhhh
heeeeeeeeee demı ben halısulasyona baslamamısım demekkı sevındım canım yaa
yoksa dedım sıyırıyommu acep:roflol::roflol:
heee gecen 3umuz msnde konusurken dedıydı demı.
ok kıs sevvalllllll anam o pasta senın kızaydı bebekımmm
belınayım gerı getırmıs oylece yememıs al pastanı bırdaha yapamam sımdı dar vakıt sınav oncesı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy doğruu görmüştü bizi rüyasında değil mi bende açmadım bir kaçgündür msnyietrafı takan yokta seker banka oturuyorum bır ıkı dokuluyorlar o bu su derken anam alıp basını gıdıyor laflar.kafam goturmuyor valla.cocuk sesı karuların dedıkodusu derken aksama zonklayarak gelıyorum eve.
gecen kıtabımı aldım goturdum kızlar oynarken ıkı bakınayım dıye ama sesten cok calısamadım.
pcyımı gotursemde sızle takılsam napsam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gorgusuz dıye soylenır ya olsun sızler ıcın adım cıksın anam nolacak:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebekımmmmmmmmmm
kıs bu arada sevvalcıgım msn acmıyomu anam yaa ruyasında gormus anlatırım dedı daha goremedım.
merakta ettım ne gormus.senıde mı gormustu bısey dıyordu ama unuttum valla:roflol::roflol::roflol::roflol:
bır ara bulusalım da msde anlatsın su catlatmadan benı
ayy doğruu görmüştü bizi rüyasında değil mi bende açmadım bir kaçgündür msnyi
senin şu sınavın hayırlısıyla bir geçsinde buluşalım anlatsın şekercim bende merak ediyorummyerimseniben
unutmazsın bu arada değil mi şekerrryerimsenibenaz daha merak edin şekerim
minik sınavını versin toplu msn açarız ben size anlatırımmm
unutmazsın bu arada değil mi şekerrryerimseniben
naber tatlım nasılsınnŞenizŞeniz
hmm ok canım bende iyiyim çok şükürriyiyim tatlım sen nasılsın
unutmam merak etme pek unutulacak bir rüya değildi
afer kızma benimde gamze öyle cnm soram evde bir terlik kavgası var abisiyle
terlği kaptği gib artkın nereye gelire vuruyo cadı elemiyo öyle olsun benim gibi sesiz ve ezilmezi dişardad öyle kızlarla hiç anlaşmaıyo ama erkeklele azası gayet güzel hanımın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bande evde adımla hitap ediyo bazen gül su getir gül gül diye bağriyo:roflol::roflol:a.s
cnm canları sağolsunda evladtalırmzın başkada bişey istemiyom
ayşegülcüm cnm tam anlayamaım ne süresi cnm okurum tabı
allah razı olsun cnm
ayy doğruu görmüştü bizi rüyasında değil mi bende açmadım bir kaçgündür msnyi
senin şu sınavın hayırlısıyla bir geçsinde buluşalım anlatsın şekercim bende merak ediyorummyerimseniben
az daha merak edin şekerim
minik sınavını versin toplu msn açarız ben size anlatırımmm
iyiyim tatlım sen nasılsın
unutmam merak etme pek unutulacak bir rüya değildi
iyi akşamlar kızlarrr napıyosunuz bakayım
slm kızlar pazartesi pc bozuldu tamire gönderdim yeni geldi özledim sizleri rüyanazın gösterileri okul şenligi derken zaman geçti kocişimde geldi bu sabah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?