Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hihoyyytcanım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk başarılar sana çok dua edicem bu akşam inşallah güzel geçer sınav hadi git yat iyicene bir dinlen çok öpüyorum seniŞenizŞeniz

slm kızlar pazartesi pc bozuldu tamire gönderdim yeni geldi özledim sizleri rüyanazın gösterileri okul şenligi derken zaman geçti kocişimde geldi bu sabah.......
hihoyyythoşgeldin şekerr evet bayağı özlettin kendini yoğun geçmiş bayağı senin için bu hafta:roflol::roflol:

hihoyyytcanım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk başarılar sana çok dua edicem bu akşam inşallah güzel geçer sınav hadi git yat iyicene bir dinlen çok öpüyorum seniŞenizŞeniz

sagol canım benım
et anam et bolca dua edın sabah 9da sınav uyanabılırsenız bırer dua ufleyın ayol hayrınıza su arkadasınızın
hepınızı cok cok optum ben kacar artıkın
ıyı geceler canım benım sanada
gorusmek uzere byeeeeeeeeeeee

saol cnm benim evet eşim geldi kavuştuk pazar akşamı rüyanazın gösterisi var ordan eşim ankaraya gidicek bende annemlere gidicem cuma annemlere gelcek ordan amasyaya döncez 1 hafta kalıp döncez diyarbakıra..........sanada çok başarılar fıstıgım benim...........
hihoyyythoşgeldin şekerr evet bayağı özlettin kendini yoğun geçmiş bayağı senin için bu hafta:roflol::roflol:

saol cnm tşk mederim evet baya yogundu......

sınavında başarılar canım,sana çok imreniyorum valla ne güzel hala eğitime devam,senin için dua edicem ,iyi geceler...:lepi:

bakıyım dedim kızlar ne yapıyor,biraz sohbet ediyim ama yine yoksunuz ben bi topiclerde geziyimde bilgim görgüm neyin artsın...
rüyanaz ne güzel isim,benim kızımında ismi naz oda benim kız gibi nazlı mı bakıyım...iyi yolculuklar ve rüyanaz hanımada gösterisinde başarılar....

saol cnm teşekkürler valla benim kızım çok nazlı tam adına çekmiş yani........

iyi geceler melek anneler nasılsınız
bugün mutluyum kızımın öss sınav yeri belli oldu
şansa bakınki kendi okulunda girecek öss ye
küçücüktü ne zaman büyüdüde lise bitti öss öğrencisi oldu senağlama
allahım hepinize göstersin :Saruboceq:inşallah kazanır yine sevincimi sizlerle
paylaşırım :Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi geceler melek anneler

hadi bakalım hayırlı olsun canım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

miniğim canım benim
sana tel açacaktım başarılar dilemek için
ama apar topar çiftliğe gittik.
sezen engel atlarken attan düşmüş
nasıl çıktığımı bilmedim .
telimi yanıma almamışım .
allaha şükürr birşeyi yok olmamış.
daha yeni döndük hocası korkmasın diye
tekrar bindirdi engel atlattı.
ama yarın müsabakaya katılmıyor .
bileği biraz şiş hocası riske girmeyelim
2 hafta sonra olacak yarışmaya girersin dedi.
canım benim sana sınavda başarılar diliyorum .
dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum canımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hg canım benim başarılar kızına inşallah herşey istedigi gibi olur tatlım çok öptüm.......
iyi geceler kızlar...........

günaydın hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum.meleklerim ve anneleri inş iyisinizdir
sabah uyandık kübra kulağım kaşınıyo,ağrıyo diyo,çok fazla değil ama,şimdi en ufak bir şeyden korkuyorum.
randevu almak için oturdum ps başına sabah sabah.K.B.B pazartesi gününe aldım randevu.(hem hastaneye gitmişken doktorumuzada uğrarıcaz.)eğer pazartesiye kadar ağrı fazlalaşırsa artık bi kere acilden de götürürüz.

bu arada yeni simgemiz çok güzel

turkbayragiturkbayragiturkbayragi EN BÜYÜK TÜRKİYE turkbayragiturkbayragiturkbayragi

cnm benim kızını bol şansı diliyorum
allah evlatlarımıza zıyın açklği versin inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan

günaydın betoşum nerdeydın ayol merak ettim
dün hep yazyım dedim araya bişyler girince unutu vermişim
balım kubram da çok geçmiş olsun
acıl şifalar diliyorum benim yerime çok öp

ruyacım hoşgeldin canım,eşinle kavuşmuşsunuz gözün aydın.
hadi bakalım yerleşin yeni evinize,sonra sık sık görüşürüz.
işlerini halledince bizi fazla ihmal etmezsin artık.

tinkimi hayırlısı olsun canım,ne güzel kızın kendi okulunda girecekmiş sınava.
allah zihin açıklığı versin.senin meleğine bütün sınava girecek olan öğrencile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bizim topiğimizin biricik öğrencisinede başarılar miniğim allah yardımcın olsun arkadaşım.dualarım seninle canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın betoşum nerdeydın ayol merak ettim
dün hep yazyım dedim araya bişyler girince unutu vermişim
balım kubram da çok geçmiş olsun
acıl şifalar diliyorum benim yerime çok öp

günaydın gülüm burdayım canım.dün öğleden sonra tekrar girerim dedim siteye ama misafirim geldi.akşamda çok uykum vardı hatta kayınvalideme misafir gelmiş onlara bi hoşgeldin dedim sonra eve indim uyumuşum.ilgin için sağol canım.
kübra içinde sağol canım inş fazlalaşmaz ağrısı.korkuyorum hastalığın tekrarlamasından.
şimdi uyudu yeniden uyansın öperim

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…