- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.801
günaydın canım inş güzel bir hafta sonu geçiririz.
bugünleri biliyosun bizde de olayların biri bitiyo biri başlıyo.
sen nasılsın hayatım,çocuklar nasıl?öptüm sizi ŞenizŞenizŞeniz
İÇİn ferah tut cnm İnŞallah olmaz Öyle bİr Şey
o oldu bİttİ cnm kabakulak olmasınmı kubara
buĞÜn baŞak dr gÖtÜr balım
bence İhmle gelme z pazarertesİyİde beklem derİm gene kendİn bİlİrsİn ama
NASIL OLYIM CNM AYNI BİLYOSUN
DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
ŞU ANDA SADECE OĞLUMU DÜŞÜNÜYORUM ÇOK HEYCAN VAR AMA ONDA DESEN YOK SANKI SINAVA BEN GİRECEM
GİTTİKCE GÜNLER AZALIYO CNM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK
ALLAH BENİM OĞLUMA VE SINAVA GİREN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ZİYİN AÇİKLĞİ VERSİN İNŞALLAH...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydınnn güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiylee
betülcüm geçmiş olsun canımm inş öylesine bir ağrıdır acil şifalarr canımmm
minikcim allah zihin açıklığı versin inş güzel güzel geçecek sınavın canım
tinkimini ne güzel kendi okulunda girmesi kızının sınava başarılar canım niş istediğ gibi geçerde girmek istediği yere girebilirr allah yardımcısı olsun inş
rüyacım gözünaydın canımm
efsuncum geçmiş olsun canımm neyseki bişey olmamış sezenimize
frezyacım sen oğlunun yerinede heyacanlanıyorsundur belki oyüzden heyacanlanmıyor olmasın:))))))))) takıldım sadece canım heyacanlanmaması belkide kendinden emindir oyüzdendir inş başarıyla geçeek canım sınavdan sen gönlünü ferah tut
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummmmmm:))))))))))))
hadi bakalım hayırlı olsun canım ŞenizŞenizŞenizŞeniz
hg canım benim başarılar kızına inşallah herşey istedigi gibi olur tatlım çok öptüm.......
iyi geceler kızlar...........
günaydın hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum.meleklerim ve anneleri inş iyisinizdir
sabah uyandık kübra kulağım kaşınıyo,ağrıyo diyo,çok fazla değil ama,şimdi en ufak bir şeyden korkuyorum.
randevu almak için oturdum ps başına sabah sabah.K.B.B pazartesi gününe aldım randevu.(hem hastaneye gitmişken doktorumuzada uğrarıcaz.)eğer pazartesiye kadar ağrı fazlalaşırsa artık bi kere acilden de götürürüz.
bu arada yeni simgemiz çok güzel
turkbayragiturkbayragiturkbayragi EN BÜYÜK TÜRKİYE turkbayragiturkbayragiturkbayragi
cnm benim kızını bol şansı diliyorum
allah evlatlarımıza zıyın açklği versin inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan
merhabalar canım arkadaşlarım :1hug:
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür:Saruboceq:
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun a.s
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum Şeniz
en kısa zamanda görüşmek üzere
sana başarılar diliyorum canım.eminim üstesinden geleceksin sınavın miniğimsagol canım benım
et anam et bolca dua edın sabah 9da sınav uyanabılırsenız bırer dua ufleyın ayol hayrınıza su arkadasınızın
hepınızı cok cok optum ben kacar artıkın
ıyı geceler canım benım sanada
gorusmek uzere byeeeeeeeeeeee
gözünaydın rüyacım eşine kavuşmuşsunsaol cnm benim evet eşim geldi kavuştuk pazar akşamı rüyanazın gösterisi var ordan eşim ankaraya gidicek bende annemlere gidicem cuma annemlere gelcek ordan amasyaya döncez 1 hafta kalıp döncez diyarbakıra..........sanada çok başarılar fıstıgım benim...........
saol cnm tşk mederim evet baya yogundu......
amin canım inşallah bizde meleklerimizin o günlerini görürüz :Saruboceq:iyi geceler melek anneler nasılsınız
bugün mutluyum kızımın öss sınav yeri belli oldu
şansa bakınki kendi okulunda girecek öss ye
küçücüktü ne zaman büyüdüde lise bitti öss öğrencisi oldu senağlama
allahım hepinize göstersin :Saruboceq:inşallah kazanır yine sevincimi sizlerle
paylaşırım :Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi geceler melek anneler
miniğim canım benim
sana tel açacaktım başarılar dilemek için
ama apar topar çiftliğe gittik.
sezen engel atlarken attan düşmüş
nasıl çıktığımı bilmedim .
telimi yanıma almamışım .
allaha şükürr birşeyi yok olmamış.
daha yeni döndük hocası korkmasın diye
tekrar bindirdi engel atlattı.
ama yarın müsabakaya katılmıyor .
bileği biraz şiş hocası riske girmeyelim
2 hafta sonra olacak yarışmaya girersin dedi.
canım benim sana sınavda başarılar diliyorum .
dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum canımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kaynatman yeterli canım biraz kaynat eğer gözüne cıvık görünürse kavonoza doldurduktan sonra ağzına bir tülbent bağla ve güneslendir bir iki gün cok güzel olur
inşallah önemli bişeyi yoktur kızının canım içini ferah tutcanım şimdilik fazla değil ağrısı,zaten fazlalaşırsa beklemem pazartesiyi.
merhabalar canım arkadaşlarım :1hug:
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür:Saruboceq:
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun a.s
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum Şeniz
en kısa zamanda görüşmek üzere
efsunum sezene çok geçmiş olsun
miniğim sanada başarılar tatlım
kübrabetül geçmiş olsun
lahanam çokkkk çokk geçmiş olsun şükür kavuşturana
allahım bu topiğe noluyo böyleeeee allah nazarlardan saklasın ama herkese bişeyler olmaya başladıııı
canlarım ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sukur bugunkı sınavı hallettım darısı yarınkılere ınsaallah
guzel gectı bakalım basımın belası matdan umıdım yok ama allah buyuk bu kadar duaya bır guzellık yapar heralde:))))
hepınıze ayrı ayrı tesekkurler edıyorum
tınkımı bebegım canım benım kocaman kız olmus melegımızde össyemı gırermıs yerım ben onu yaaa
basarılar dılıyorum canım benım cok cok opuyorum ıkınızıde
efsunum bebegım ıyıdır ınsaallah sezenım cok gecmıs olsun canım benım
betulum canım arkadasım kubramada gecmıs olsun canım benım kotu dusunme seker yaaa bu ara havalar bır sıcak bır soguk kulakları soguk falan almıstır kotu dusunme canım benım
okudum sayfaları ama aklımda kalanlar bunlardı cok yorgun ve acım kızlar bıraz dınlenıp ac karnımı doyurayımda yarınkı derslere goz atayım dıyorum bırde.
s1907 bebegım nasılsın canım benım senın nasıl gectı sınavın?sorular kazıkdı demı gecen sınava gore.hayırlısı hakkımızda bakalım canım
herkesı cok cok opuyorum meleklerımı ve sızlerı cok sevıyorum kıb gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?