Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıÇın ferah tut cnm ınŞallah olmaz Öyle bır Şey
o oldu bıttı cnm kabakulak olmasınmı kubara
buĞÜn baŞak dr gÖtÜr balım
bence ıhmle gelme z pazarertesıyıde beklem derım gene kendın bılırsın ama

günaydın canım inş güzel bir hafta sonu geçiririz.
bugünleri biliyosun bizde de olayların biri bitiyo biri başlıyo.
sen nasılsın hayatım,çocuklar nasıl?öptüm sizi ŞenizŞenizŞeniz

NASIL OLYIM CNM AYNI BİLYOSUN
DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
ŞU ANDA SADECE OĞLUMU DÜŞÜNÜYORUM ÇOK HEYCAN VAR AMA ONDA DESEN YOK SANKI SINAVA BEN GİRECEM
GİTTİKCE GÜNLER AZALIYO CNM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK
ALLAH BENİM OĞLUMA VE SINAVA GİREN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ZİYİN AÇİKLĞİ VERSİN İNŞALLAH...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım şimdilik fazla değil ağrısı,zaten fazlalaşırsa beklemem pazartesiyi.

günaydınnn güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiylee
betülcüm geçmiş olsun canımm inş öylesine bir ağrıdır acil şifalarr canımmm
minikcim allah zihin açıklığı versin inş güzel güzel geçecek sınavın canım
tinkimini ne güzel kendi okulunda girmesi kızının sınava başarılar canım niş istediğ gibi geçerde girmek istediği yere girebilirr allah yardımcısı olsun inş
rüyacım gözünaydın canımm
efsuncum geçmiş olsun canımm neyseki bişey olmamış sezenimize
frezyacım sen oğlunun yerinede heyacanlanıyorsundur belki oyüzden heyacanlanmıyor olmasın:))))))))) takıldım sadece canım heyacanlanmaması belkide kendinden emindir oyüzdendir inş başarıyla geçeek canım sınavdan sen gönlünü ferah tut
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummmmmm:))))))))))))

allah yardımcın olsun canım,senin işinde zor ama inş düzelir bugünlerde gelir geçer.
tayfunumada allah zihin açıklığı versin.inş güzel sonuçlar alır.ahh ne yapacaz bu çocukların ders çalışma konusunu.
dün benide bütül sinir etti.geçenlerde sınav olcaklardı.kızım çalış,ben biliyorum anne,kızım çalış ben biliyorum.eee sınav oldular 70 almış hanım.bende kızdım.70 almasına değilde çalışmamış olmasına.çalışmış olsaydı çok güzel puanlar alcak ama hırs,hedef hiç bi şey yok benim kızımda.hadi bu sene 3. sınıftı seneye başka dersler,başka öğretmenler gircek.

günaydın hoşgeldin canım,sağol hayatım inş endişelenecek bir durum yoktur.şu an için zaten önemli bi şey yokta,hastalığından sonra en ufak bir şeyde korkuyorum.hastalığın tekrar etmesinden
sen nasılsın canım,kızlar uyandımı öptüm siziŞenizŞenizŞeniz

hadi bakalım hayırlı olsun canım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sağol canım benim

hg canım benim başarılar kızına inşallah herşey istedigi gibi olur tatlım çok öptüm.......
iyi geceler kızlar...........

sağol canım inşallah

çok geçmiş olsun canım

minik kuşumuza bende başarılar diliyorum

cnm benim kızını bol şansı diliyorum
allah evlatlarımıza zıyın açklği versin inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan

amin canım cümlemizin yavrusuna :Saruboceq::Saruboceq:

kahvaltıya oturmadan sizlere bakmaya geldim
öptüm melek anneler ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

merhabalar canım arkadaşlarım :1hug:
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür:Saruboceq:
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun a.s
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum Şeniz
en kısa zamanda görüşmek üzere

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug: hoşgeldin canım benim.çok geçmiş olsun hayatım.nasıl geçti ameliyatın inş şimdi iyisindir.bizde seni çookk özledik canım.aman yorma kendini arada bize ben iyiim deyip haber ver bu bize yeter.iyleştikten sonra bol bol hasret gideririz .ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın melek anneleri hepinize günaydın
aranızda çilek reçeli yapmayı bilen varsa bana accuk akıl versin çileği akşamdan şekerledim şimdi naıyım
bana biraz fikir verin direk ocağa koyup kaynatayımı yoqsa yapılcak başka şey varmı
geçen yıllartda yaptım pek güzel olmadıydı

kaynatman yeterli canım biraz kaynat eğer gözüne cıvık görünürse kavonoza doldurduktan sonra ağzına bir tülbent bağla ve güneslendir bir iki gün cok güzel olur

sana başarılar diliyorum canım.eminim üstesinden geleceksin sınavın miniğim
gözünaydın rüyacım eşine kavuşmuşsun
kızınada başarılar diliyorum canım
amin canım inşallah bizde meleklerimizin o günlerini görürüz :Saruboceq:
senin kızınada başarılar diliyorum canım

efsuncum kızına geçmiş olsun canım

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım
bugün eşimi işe yolladıktan sonra bir türlü uyuyamadım şimdi de gözlerim yanıyo sersem gibiyim:bbo:
sizlerden naber canlarım

efsunum sezene çok geçmiş olsun
miniğim sanada başarılar tatlım
kübrabetül geçmiş olsun
lahanam çokkkk çokk geçmiş olsun şükür kavuşturana
allahım bu topiğe noluyo böyleeeee allah nazarlardan saklasın ama herkese bişeyler olmaya başladıııı

canım şimdilik fazla değil ağrısı,zaten fazlalaşırsa beklemem pazartesiyi.
inşallah önemli bişeyi yoktur kızının canım içini ferah tut

çok geçmiş olsun lahanacım.iyi olduğuna sevindim canım:1hug:
kendini fazla özletme seni bekliyoruz burda canım öptümŞeniz

sana katılıyorum şevvalcik
ne oluyo topiğimize meleklerimize allah hepimizi kem gözlerden korusun:Saruboceq:

canlarım ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sukur bugunkı sınavı hallettım darısı yarınkılere ınsaallah
guzel gectı bakalım basımın belası matdan umıdım yok ama allah buyuk bu kadar duaya bır guzellık yapar heralde:))))
hepınıze ayrı ayrı tesekkurler edıyorum guzel dıleklerınız dualarınız ıcın sekerlerrrrrrr
lahana bebegım canım benım cok cok gecmıs olsun yafrum hadı gozun aydın bebegım sımdı dınlen kendıne gel katıl aramıza beklıyoruz askum bak sınavlarımda bıttı ders dıye basının etını yemıyecem artıkın:))))))))
tınkımı bebegım canım benım kocaman kız olmus melegımızde össyemı gırermıs yerım ben onu yaaa
basarılar dılıyorum canım benım cok cok opuyorum ıkınızıde
efsunum bebegım ıyıdır ınsaallah sezenım cok gecmıs olsun canım benım
betulum canım arkadasım kubramada gecmıs olsun canım benım kotu dusunme seker yaaa bu ara havalar bır sıcak bır soguk kulakları soguk falan almıstır kotu dusunme canım benım
okudum sayfaları ama aklımda kalanlar bunlardı cok yorgun ve acım kızlar bıraz dınlenıp ac karnımı doyurayımda yarınkı derslere goz atayım dıyorum bırde.
s1907 bebegım nasılsın canım benım senın nasıl gectı sınavın?sorular kazıkdı demı gecen sınava gore.hayırlısı hakkımızda bakalım canım
herkesı cok cok opuyorum meleklerımı ve sızlerı cok sevıyorum kıb gorusmek uzere

Son düzenleme:
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.

Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.

Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir;

güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:

'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.

Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar

ve cevap verir:

-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız

görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.

Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?

Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:

'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi

görüyorum.

Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki

önemsizliğimizi görüyorum.

Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin

varlığını görüyorum.

Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.

Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını

görüyorum.

Niye sordun bunu bana?

Sana neyi gosteriyor?

'Necati, çadırımızı çalmışlar!!!

accuk gülün kıı vala bizim topiğe bu kadar dert keder yakışmıyoooo

sınavının iyi geçtiğine sevindim canım darısı yarınki sınavlarına vereliniortak
matematiğide sorun etme kendine miniğim eminim sen o derside verirsinalkisalkisalkis
sana kolay gelsin canım öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay bu yeni gülümsemeler çok hoşuma gitti nanaktan öpücük özellikledekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…