Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hihoyyyt lahanacım tatlım çok geçmiş olsun canım bak atlattın çok şükür çok sevindim iyi olmanaŞenizŞeniz

çok sevindim canım sınavın iyi geçtiğine inşallah her şey istediğin gibi olur tatlımŞenizŞeniz

çok güzeldi şevvalcim emeğine sağlık canım:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hay ellerine sağlık yazdığın için çok hoştu ben çok güldüm vallahi:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok güzeldi şevvalcim emeğine sağlık canım:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hay ellerine sağlık yazdığın için çok hoştu ben çok güldüm vallahi:roflol::roflol::roflol::roflol:

topiğin psikolojisini iyileştirmeye faydalı olabildimse ne mutlu bana

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
supersın sekercıgım
sagolasın paylasımın ıcın
cok cok opuyorum senı
ruya dedınde aklıma geldı sen ne gordun yafrummmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
anlat beklıyoz kamılecemle:roflol::roflol::roflol:

sagolasın canım benım cok cok tesekkur edıyorum
ınsaallah bebegım bakalım hayırlısı hazıran sonuna dogru acıklanır sonuclarda
evet yaa yenı gulumsemeler cok super olmus
sagolsunlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sevindim canım sınavın iyi geçtiğine inşallah her şey istediğin gibi olur tatlımŞenizŞeniz

sagolasın bebegım
amın ınsaallah rabbım hepımızın gunlunun muradını versın ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

miniğim hadi gözün aydın yafrimmmmmm
sen topiğmizin medar-ı iftiharısın zatennnn

canım benım cok cok tesekkurler edıyorum bebegım
mersı bebekım
ay deme kıs oyle anam dur hele bıtırıp kaymakam olamda oyle soylersın
bız okutttuk kaymakam ettık dıye ovunursunuz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar ben haçtım hava çok güzel şöyle bir gezelimm size iyi ve güzel bir hafta sonu diliyorum hepinizi çok öptümmmmmmmmŞenizŞeniz

saol canım benim ya kavuştuk sonunda evime bi geçeyim hergün sizleyim...............sizede geçmiş olsun cnm........
lcanım tşk ederim................

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi...............

efsuncum sezene geçmiş olsun canım..
minigim yafrum rahatladın demi birazda olsa darısı yarına canım...........

hanımlar işlerimi yaparken sizlere bir bakıyım dedim ama kimsecikler yokmafoldumben
hepinizi öpüyorum nanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay bu benim çok hoşuma gitti:roflol::roflol::roflol:

kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın,akşama misafirim gelecek bende iş yapıyorum ama sizede bi bakmadan edemedim...
bugün eşimle tanışmamın 17. yılı kızlar,ben unutmuşum eşim kutlamak için arayınca hatırladım,seneler ne çabuk geçmiş...eşime ömrümün yarısında yanımda sen varmışsın dedim oda iyiki varmışım iyiki seni tanımışım dedi çok duygulandım utanmasam ağlıyacaktım...:asigim:

allah mutluluğunuzu daim etsin canım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hanımlar bende yemek yapıyodum bir sizlere bakıyım dedim
ama topiğimiz haftasonu dolayısıyla oldukça sakinmafoldumbenyine uğrarım
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarr şekerlerrrrr
nasılsınızzz
minikcim sınavının iyi geçmesine sevindim
lahanacım geçmiş olsun canım biran önce iyileşte dön aramıza
sevvalcim harikasın hayatım allah neşeni bozmasın seni başımızdan eksik etmesin tatlımm inş
tüm arkadaşlarımı çok öpüyorum meleklerimideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün gün işlerim vardı girememdim şimdi de kimseler yok bende çıkayım yürüyüşe gideceğim görüşmek üzereeee

askkkkkkk kokusu var havada askkkkk kokusu varrrrrr
ay cok guzel yaaaaaaaaaa
canım benım nıce senelere ınsaallah seker
mutlulugunuz daım olsun ınsaallah
darısı basımıza ınsaallah nıce 17 senelere
bızz daha 7 senelıgız seker tanısalıda 18.5 olduk

hanımlar bende yemek yapıyodum bir sizlere bakıyım dedim
ama topiğimiz haftasonu dolayısıyla oldukça sakinmafoldumbenyine uğrarım
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsın bebegım sanada
bende senı optum nanaktan delısıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alsana alsana alsana:roflol::roflol::roflol:
kamılem canım benım sagolasın bebekım tesekkurler edıyorum
ay kızlar sormayın ayol yemegı yedık cayımı ıctım ders bası yaparken uyumusum bır kalktım saaat 5senağlamasenağlama
agzımda tat yokk beynım uyusmus oglen uykusu ıyı gelmedı anlayacagınız hemen yuruyuse cıktım kulagımda muzıgım 1.5 saat yurudum geldım dusumu aldı sızlere bakayım dedım bıraz dınleneyımde bıraktım calısmayı artık yorgunlugum rahatlıgın etkısıyle ıyıce cıkmaya baslıyor
yarın sınavdan sonra annemlere gıdecegız esımle kızlar benı almaya gelecekler sınavdan ordan gececegız
kardescıgım pazartesı sabah gıdecekmıs yarın gıdelımde gorelım dıyoruz
gorusemezsek herkesı cok cok opuyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
mıhrosssssssss senı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagolasın bebegım tesekkur edıyorum
hadı ben yurudum geldım sende yuru accık seker
oksıjen al gel yafrumm ıyı gelıyor valla acıldım ayhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canlarım benım bu arada sızlerı bılgılendıreyım
cep numaramdan ara ara bır yurt dısı numarası caldırıyor.oncelerı onemsemıyordum yuruyus yaparken aradı yıne acmadım.eve geldım ve netten alan koduna bakayım dedım
+35989.......la basyalan bır numara ve netten bır cok bılgıye ulastım
sızlerıde caldırırsa kesınlıkle acmayın.bulgarıstan alan kodlu 900lu hatlara benzeyen ama tarıfeyı sızlere gecıren yuklu faturalara sebebıyet ver bır numara nette bu olayı yasayan ınsanlar var yazmıslar ve uyarıyorlar haberınız olsun canlarım benım
allah akıl versın boyle salaklara yaaaaaaaa

Son günlerde cep telefonu kullanıcılarına bilmedikleri bir yurt dışı numarasından gelen çağrı, cep kullanıcılarının keyfini kaçırıyor. Yurt dışından gelen bu çağrıya cevap verenler ise ilginç bir durumla karşılaşıyor.

"BENı KURTARIN" YALANI!

+35989 ile başlayan bu numaraları geri arayan cep telefonu abonelerinin karşısına, kendisini Bulgaristan'da yaşayan Türk kızı olarak tanıtan birisi çıkıyor. Eniştesinin kendisini taciz ettiğini öne süren genç kadın, kendisini arayan kişiyi bir yerden tanıdığını iddia ediyor. Ancak işin gerçeği, Bulgaristan'da faaliyet gösteren bir '**** hattı'nın personeli olan bu genç kadın, arayankişileri ne kadar fazla konuşturursa o kadar fazla fatura geliyor.

Genellikle eski numaraları ve 532 ile başlayan hatları arayan bu kişilerin numaralarını geri aradığınız zaman, faturanız 900'lü hatlar olarak bilinen özel hatların tarifesi ile ücretlendiriliyor. Daha önce de benzer olaylar yaşanmasına rağmen, dolandırıcılar bu yönteme yeniden başvurarak cep kullanıcılarını tuzağa düşürmek için yeni senaryolara başvuruyorlar.

SAKIN GERı ARAMAYIN!

Bu tuzağa düşmemek için, +35989 ile başlayan tanımadığınız bir numaradan size cevapsız çağrı gelirse sakın geri aramayın. ıyi niyetle bir genç kıza yardımcı olmaya çalışırken altından kalkamayacağınız bir fatura ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
....................................

Cep ya da Sabit telefonunuza +39319326 ile başlayan numaralardan (+39319326xxxx) gelen cevapsız aramaları dikkate almayınız ve kesinlikle geri aramayınız.
Yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan bu yöntem ile telefonunuz bir kez çalıyor ve kapanıyor. Siz cevapsız çağrıyı gördüğünüzde numarayı geri arıyorsunuz.
Karşınıza çıkan ve çeşitli dillerde konuşan robot ile yaptığınız görüşmenin *dakikası 50$* civarında bir rakam olarak kullandığınız hattın faturasına ekleniyor.

bu ve benzerı orneklerı cok canlarım haberınız olsun dedım

Bu arama tamamen yasal olduğu ve aramayı siz yaptığınız için kesinlikle itiraz etme şansınız bulunmamaktadır!

sagolasın bebegım tesekkur edıyorum
hadı ben yurudum geldım sende yuru accık seker
oksıjen al gel yafrumm ıyı gelıyor valla acıldım ayhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
harika geliyor insana yürümek değil mi canım birkaçgündür devamlı yürüyoruz akşam üzerleri çok iyi geliyorrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsabahları bile zinde uyanıyorumm
bugün evin etrafını filan temizledim yağmurla otlar fazla büyümüştü onları temizlledim evi derken yorulmuş olmama rağmen yürüyüşümü iptal etmedim,iyi kide etmemişim değdikaydirigubbakcemile2yürüdüğüme hihoyyythihoyyyt

minikcim o numaralar birde msj atıyorlar bana ve eşime geldi haberlerde duymamış olsak bir birimizden şüphe edecektikkmafoldumbenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neler yazmıyordu ki kim acaba diye arattırmak için:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım aynen oyle vallahı seker ben naz bebekken her sabah 6 8 arası yururdum ve gece gec yatsamda 6 da kalkar tum gun zınde olurdum yuruyusu bıraktım ne sabah uyanabılıyorum nede kendımı zınde hıssedıyorum
benımde sorunum kılo vermek seker.zaten 45 ım duzenlı yurursem erıyecem dıye korkuyorum onun ıcın hafta sonları sabahları veya ogleden sonra yuruyorum bazen aklıma esdıkce.
gecen hafta ve bu hafta ıcı bır gun yurudum bugun yuruste farkettım anam belım ıncelmıs kopacam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uzun zamandır benıde caldırıyorlardı onemsemıyordum bugun bakınayım dedım kımmıs neresıymıs bunun alan kodu dıye oyle ogrendım
herkesıde uyardım elımden geldıgınce maıl msn seklınde
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım kıb gorusmek uzere
yarın yokum sınav sonrası annemlerdeyım aksama gorusmek uzere ınsaallah
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…