- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.821
hihoyyyt lahanacım tatlım çok geçmiş olsun canım bak atlattın çok şükür çok sevindim iyi olmanaŞenizŞenizmerhabalar canım arkadaşlarım :1hug:
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür:Saruboceq:
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun a.s
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum Şeniz
en kısa zamanda görüşmek üzere
canlarım ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sukur bugunkı sınavı hallettım darısı yarınkılere ınsaallah
guzel gectı bakalım basımın belası matdan umıdım yok ama allah buyuk bu kadar duaya bır guzellık yapar heralde:))))
hepınıze ayrı ayrı tesekkurler edıyorum guzel dıleklerınız dualarınız ıcın sekerlerrrrrrr
lahana bebegım canım benım cok cok gecmıs olsun yafrum hadı gozun aydın bebegım sımdı dınlen kendıne gel katıl aramıza beklıyoruz askum bak sınavlarımda bıttı ders dıye basının etını yemıyecem artıkın:))))))))
tınkımı bebegım canım benım kocaman kız olmus melegımızde össyemı gırermıs yerım ben onu yaaa
basarılar dılıyorum canım benım cok cok opuyorum ıkınızıde
efsunum bebegım ıyıdır ınsaallah sezenım cok gecmıs olsun canım benım
betulum canım arkadasım kubramada gecmıs olsun canım benım kotu dusunme seker yaaa bu ara havalar bır sıcak bır soguk kulakları soguk falan almıstır kotu dusunme canım benım
okudum sayfaları ama aklımda kalanlar bunlardı cok yorgun ve acım kızlar bıraz dınlenıp ac karnımı doyurayımda yarınkı derslere goz atayım dıyorum bırde.
s1907 bebegım nasılsın canım benım senın nasıl gectı sınavın?sorular kazıkdı demı gecen sınava gore.hayırlısı hakkımızda bakalım canım
herkesı cok cok opuyorum meleklerımı ve sızlerı cok sevıyorum kıb gorusmek uzere
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir;
güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.' Adam gökyüzüne bakar
ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız
görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi
görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki
önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin
varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını
görüyorum.
Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor?
'Necati, çadırımızı çalmışlar!!!
accuk gülün kıı vala bizim topiğe bu kadar dert keder yakışmıyoooo
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hay ellerine sağlık yazdığın için çok hoştu ben çok güldüm vallahi:roflol::roflol::roflol::roflol:Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
ve cevap verir:
görüyorum.
varlığını görüyorum.
görüyorum.
Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor?
çok güzeldi şevvalcim emeğine sağlık canım:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hay ellerine sağlık yazdığın için çok hoştu ben çok güldüm vallahi:roflol::roflol::roflol::roflol:
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
ve cevap verir:
görüyorum.
varlığını görüyorum.
görüyorum.
Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor?
sınavının iyi geçtiğine sevindim canım darısı yarınki sınavlarına vereliniortak
matematiğide sorun etme kendine miniğim eminim sen o derside verirsinalkisalkisalkis
sana kolay gelsin canım öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay bu yeni gülümsemeler çok hoşuma gitti nanaktan öpücük özellikledekaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım sınavın iyi geçtiğine inşallah her şey istediğin gibi olur tatlımŞenizŞeniz
miniğim hadi gözün aydın yafrimmmmmm
sen topiğmizin medar-ı iftiharısın zatennnn
saol canım benim ya kavuştuk sonunda evime bi geçeyim hergün sizleyim...............sizede geçmiş olsun cnm........ruyacım hoşgeldin canım,eşinle kavuşmuşsunuz gözün aydın.
hadi bakalım yerleşin yeni evinize,sonra sık sık görüşürüz.
işlerini halledince bizi fazla ihmal etmezsin artık.
tinkimi hayırlısı olsun canım,ne güzel kızın kendi okulunda girecekmiş sınava.
allah zihin açıklığı versin.senin meleğine bütün sınava girecek olan öğrencile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizim topiğimizin biricik öğrencisinede başarılar miniğim allah yardımcın olsun arkadaşım.dualarım seninle canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
lcanım tşk ederim................günaydınnn güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiylee
betülcüm geçmiş olsun canımm inş öylesine bir ağrıdır acil şifalarr canımmm
minikcim allah zihin açıklığı versin inş güzel güzel geçecek sınavın canım
tinkimini ne güzel kendi okulunda girmesi kızının sınava başarılar canım niş istediğ gibi geçerde girmek istediği yere girebilirr allah yardımcısı olsun inş
rüyacım gözünaydın canımm
efsuncum geçmiş olsun canımm neyseki bişey olmamış sezenimize
frezyacım sen oğlunun yerinede heyacanlanıyorsundur belki oyüzden heyacanlanmıyor olmasın:))))))))) takıldım sadece canım heyacanlanmaması belkide kendinden emindir oyüzdendir inş başarıyla geçeek canım sınavdan sen gönlünü ferah tut
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummmmmm:))))))))))))
merhabalar canım arkadaşlarım :1hug:
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür:Saruboceq:
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun a.s
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum Şeniz
en kısa zamanda görüşmek üzere
kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın,akşama misafirim gelecek bende iş yapıyorum ama sizede bi bakmadan edemedim...
bugün eşimle tanışmamın 17. yılı kızlar,ben unutmuşum eşim kutlamak için arayınca hatırladım,seneler ne çabuk geçmiş...eşime ömrümün yarısında yanımda sen varmışsın dedim oda iyiki varmışım iyiki seni tanımışım dedi çok duygulandım utanmasam ağlıyacaktım...:asigim:
kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın,akşama misafirim gelecek bende iş yapıyorum ama sizede bi bakmadan edemedim...
bugün eşimle tanışmamın 17. yılı kızlar,ben unutmuşum eşim kutlamak için arayınca hatırladım,seneler ne çabuk geçmiş...eşime ömrümün yarısında yanımda sen varmışsın dedim oda iyiki varmışım iyiki seni tanımışım dedi çok duygulandım utanmasam ağlıyacaktım...:asigim:
hanımlar bende yemek yapıyodum bir sizlere bakıyım dedim
ama topiğimiz haftasonu dolayısıyla oldukça sakinmafoldumbenyine uğrarım
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlarr şekerlerrrrr
nasılsınızzz
minikcim sınavının iyi geçmesine sevindim
lahanacım geçmiş olsun canım biran önce iyileşte dön aramıza
sevvalcim harikasın hayatım allah neşeni bozmasın seni başımızdan eksik etmesin tatlımm inş
tüm arkadaşlarımı çok öpüyorum meleklerimideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün gün işlerim vardı girememdim şimdi de kimseler yok bende çıkayım yürüyüşe gideceğim görüşmek üzereeee
harika geliyor insana yürümek değil mi canım birkaçgündür devamlı yürüyoruz akşam üzerleri çok iyi geliyorrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsabahları bile zinde uyanıyorummsagolasın bebegım tesekkur edıyorum
hadı ben yurudum geldım sende yuru accık seker
oksıjen al gel yafrumm ıyı gelıyor valla acıldım ayhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
harika geliyor insana yürümek değil mi canım birkaçgündür devamlı yürüyoruz akşam üzerleri çok iyi geliyorrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsabahları bile zinde uyanıyorumm
bugün evin etrafını filan temizledim yağmurla otlar fazla büyümüştü onları temizlledim evi derken yorulmuş olmama rağmen yürüyüşümü iptal etmedim,iyi kide etmemişim değdikaydirigubbakcemile2yürüdüğüme hihoyyythihoyyyt
minikcim o numaralar birde msj atıyorlar bana ve eşime geldi haberlerde duymamış olsak bir birimizden şüphe edecektikkmafoldumbenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neler yazmıyordu ki kim acaba diye arattırmak için:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?