- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.241
günaydınnn hayırlı sabahlarrr şekerlerrrrr
sagolasın bizde iyiyiz cocuklar uyandılar tv basındalar ben pc basında:roflol::roflol::roflol::roflol:
Birazdan kahvaltı hazırlayacagım ama resimleri merak etmiştim ona bakmak için oturdum
şekerlerrr hepinizi çok öpüyorum ben şimdlik çıkıyorumm
annem dün bahçeye gitmeşti yorulmuş tlf etti bir kahvaltı hazırlayan olsada diye
yalnız kahvaltı yapmak istemiyor galiba gidip eşlik edip geleyim görüşmek üzereee :)))))))))))))))
günaydın şekerler nasılsınız
annem dün bahçeye gitmeşti yorulmuş tlf etti bir kahvaltı hazırlayan olsada diye
yalnız kahvaltı yapmak istemiyor galiba gidip eşlik edip geleyim görüşmek üzereee :)))))))))))))))
günaydın güzelim. hatcem iyiyim cnm hemde çok dün çok sevineceğim bir haber aldım.
hanı ev davası o olyo cnm
bende seni öptüm
Ne o sifresli konusuyosunuz kıskandım simdimafoldumbenmafoldumben
Saka saka senin için güzelbi haberse irdelemeden hayırlı olsun diliyorum canım arkadasım:1hug:
günaydın melek anneleri.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
nedemek kızlar burada neler neler paylaşıyoruz hernekadar yüzyüze tanışamasakta ben hepinizi çok sevdim
günaydın güzelim. hatcem iyiyim cnm hemde çok dün çok sevineceğim bir haber aldım.
hanı ev davası o olyo cnm
bende seni öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?