Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın bitanem nasılsın?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnn hayırlı sabahlarrr şekerlerrrrr

hayırlı sabahlar canım nasılsın?ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sagolasın bizde iyiyiz cocuklar uyandılar tv basındalar ben pc basında:roflol::roflol::roflol::roflol:
Birazdan kahvaltı hazırlayacagım ama resimleri merak etmiştim ona bakmak için oturdum

günaydın canımcım,maşallah seninkiler uyanmış,benim büyük cadım uyandı da,küçük cadım daha uyanmadı derken şimdi uyandı geldi yamacıma
resimleri zorda olsa gece koymayı başardım:lepi::lepi::lepi::lepi:

günaydın çiçekler kadar güzel meleklerimin güzel anneleri opuyorumnanaktan
hepinize güzel, huzurlu, vetabi en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum..........

mesajım yarım gitti yanlışlıkla düzelteyim bari

lahanam günaydın canım nasıl oldun?:1hug::1hug::1hug::1hug:
hepimiz için güzel bir gün olsun inşalllllaaaahhhhhh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
şekerlerrr hepinizi çok öpüyorum ben şimdlik çıkıyorumm
annem dün bahçeye gitmeşti yorulmuş tlf etti bir kahvaltı hazırlayan olsada diye
yalnız kahvaltı yapmak istemiyor galiba gidip eşlik edip geleyim görüşmek üzereee :)))))))))))))))

hadi canım bekletme teyzemizi
Afiyet olsuncokacimcoookcokacimcoookopuyorumnanaktan

güle güle cnm selm söyle annecğine elelrinde öpyorum ve afyet olsun..

günaydın şekerler nasılsınız

günaydııınnn biz iyiiiz canım sen nasılsın?

hadi canım güle güle selam söyle teyzeme bizden.afiyet olsun cokacimcoookcokacimcoook

günaydın güzelim. hatcem iyiyim cnm hemde çok dün çok sevineceğim bir haber aldım.
hanı ev davası o olyo cnm
bende seni öptüm

Ne o sifresli konusuyosunuz kıskandım simdimafoldumbenmafoldumben
Saka saka senin için güzelbi haberse irdelemeden hayırlı olsun diliyorum canım arkadasım:1hug:

canım ne güzel bir günaydın bu böle Şeniz

günaydın şekerler nasılsınız

sanada günaydın canımcım opuyorumnanaktan

görüşmek üzere canım size afiyetolsun cokacimcoook

canım arkadaşlarıma en içten sevgilerimleopuyorumnanaktan

çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık canım :1hug:

günaydın melek anneleri.
hepinize güzel bir gün diliyorum.

günaydın ebrucum sanada güzel bir gün olsun a.s.

nedemek kızlar burada neler neler paylaşıyoruz hernekadar yüzyüze tanışamasakta ben hepinizi çok sevdim

benide sevdinmi kso doğru söyle
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bende seni sevdim cm arkadaşlağimz sadece burda olsada herşeye rağmen çok güzel dostluklar oluyo allah bozmasın inaşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…