- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.221
belinay topiğimize bir damat dahamı geliyooo
eğer çeyiziin iyi hazırlarsan içgüveysi alabilirim oğlunuuu
iyi geceler kızlar...kübracım,şevvalcim çok güzel çıkmışsınız meleklerinizde çok güzeller maşallah
bugün doktora gittim 3lü test yapıldı perşembe günü sonucunu alıcam.bebişimin cinsiyeti belli oldu canlarım %90 erkek dedi doktorum.inşallah 3lü testimin sonucuda güzel
çıkar:Saruboceq:
canım bende küçükçekmecede oturuyorum hatta ksoyla aynı mahalledeyizyerimseniben
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum sevvalciğin adınada tabiii güzel yorumlarınız için,
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kısa zamanda olsa sevvalcikle güzel vakit geçirdik.ben sevvalciği tanıdığıma çok memnun oldum çok güler yüzlü şeker biri.hepimiz aynı yerde olsakta hep beraber buluşsak ne güzel olurdu.bellimi olur belki bigün karşılaşırız bi yerlerde:1hug::1hug::1hug::1hug:
Kızlar sizlerde meleklerinizde harikasınız Rabbim meleklerinizi bagıslasın ve korusun
Canım melek anneliğinden sonra birde aslan annesi oluyosun hadi hayırlısıiyi geceler kızlar...kübracım,şevvalcim çok güzel çıkmışsınız meleklerinizde çok güzeller maşallah
bugün doktora gittim 3lü test yapıldı perşembe günü sonucunu alıcam.bebişimin cinsiyeti belli oldu canlarım %90 erkek dedi doktorum.inşallah 3lü testimin sonucuda güzel çıkar:Saruboceq:
günaydınnn hayırlı sabahlarrr şekerlerrrrr
günaydın canımmŞenizŞenizŞenizSanada günaydın canım nasılsın?
Güzel bir gün gecirmen dilegiylea.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:
günaydın canımmŞenizŞenizŞeniz
teşekkürler tatlım sana güzel bir gün diliyorumma.s.a.s.a.s.
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım meleklerin nasıl:1hug:
günaydın canımmmŞenizŞenizçiçekler için teşekkürlerrralkisalkisalkisgözlerimiz şenlendi nasılsın tatlım nasıl oldunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
LAHANAcıgım günaydın:teytey::teytey::teytey:
Nasıl oldun seker erkenden kalkmıssın
günaydın canımmmŞenizŞenizçiçekler için teşekkürlerrralkisalkisalkisgözlerimiz şenlendi nasılsın tatlım nasıl oldunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni bir güne merhaba canlarım,hepinize günaydııınnnnnn
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyeni bir güne merhaba canlarım,hepinize günaydııınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?