Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

belinay topiğimize bir damat dahamı geliyooo
eğer çeyiziin iyi hazırlarsan içgüveysi alabilirim oğlunuuu

yok anam ben oğlumu iç güveysi falan veremem ben gurbetteyim zaten koca istanbulda kimsem yok birde çocuklarım giderse yanımdan ben ne yapıcam...sen çeyizini hazırlarsın kızının sen buraya verirsinvereliniortak bak benim gibi sessiz kaynanayı bulmuş hem kızınkaydirigubbakcemile3ayrıca oğlum senin kızına ablamı diyecek birde işin o kısımı var:roflol:

cnm allah tammaına erdrsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasıp ettsin rabbım
senide çok öptüm

canım bende küçükçekmecede oturuyorum hatta ksoyla aynı mahalledeyizyerimseniben

ah cnm çok uzağız çok
ne güzel kso yla aynı mahalede olmanız ama görüşüyosunuzdur herhalde ?
keşek bende yakın olsaydım sürekli görüşürdük cnm inşallah bir gün görüşme imkanımız olur..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne güzel olurdu cnm inşallah bir gün kısmet olurda görüşürüz.:Saruboceq::Saruboceq:

haticem melklerini alalh bağişlasın arkdaşim ikside çok güzel çikmişlar cnmöpyorum onları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

galiba oldu,soldaki benim sağdaki sevvalcik benim yanımdaki ağacıda öellikle çektik.darılmasın diyesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu şirin kız kız sevvalciğin meleği şevval

bunlarda benim kızçelerim,büyük olan betül,küçük olanda kübra

Kızlar sizlerde meleklerinizde harikasınız Rabbim meleklerinizi bagıslasın ve korusun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım melek anneliğinden sonra birde aslan annesi oluyosun hadi hayırlısı
Test için endiselenme inşallah güzel cıkar :1hug::1hug::1hug:

Canım ne güzel bi günaydın tesekkürler:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın canımmŞenizŞenizŞeniz
teşekkürler tatlım sana güzel bir gün diliyorumma.s.a.s.a.s.
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım meleklerin nasıl:1hug:

sagolasın bizde iyiyiz cocuklar uyandılar tv basındalar ben pc basında:roflol::roflol::roflol::roflol:
Birazdan kahvaltı hazırlayacagım ama resimleri merak etmiştim ona bakmak için oturdum

günaydın çiçekler kadar güzel meleklerimin güzel anneleri opuyorumnanaktan
hepinize güzel, huzurlu, vetabi en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum..........

günaydın çiçekler kadar güzel meleklerimin güzel anneleri opuyorumnanaktan
hepinize güzel, huzurlu, vetabi en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum..........
günaydın canımmmŞenizŞenizçiçekler için teşekkürlerrralkisalkisalkisgözlerimiz şenlendi nasılsın tatlım nasıl oldunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canımmmŞenizŞenizçiçekler için teşekkürlerrralkisalkisalkisgözlerimiz şenlendi nasılsın tatlım nasıl oldunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nedemek şekerim çiçeklerimin hepsi size feda olsun a.s. a.s. a.s.

yeni bir güne merhaba canlarım,hepinize günaydııınnnnnn

sanada günaydın şekercim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…