Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlar benim çok moralim bozuk dün öğleden sonra kızımın öğretmeni aradı hemen okula gelin diye birde gittimki yavrumun heryeri kan içinde ağzında peçete anne diye ağlıyor.olayı anlatayım kızım sınıf başkanı sınıfın en yaramaz iki çocuğu kavga ediyorlarmış kızım susun demiş susmamışlar tekrar susun demiş birtanesi kızımı var gücüyle itelemiş kızımın ağzı sıraya vurmuş ve ön dişleri kırılmış yavrum ağlamaktan kendinden geçmişti.hemen doktora götürdüm dişinin birtanesi kökünden kırılmış hemen çektiler diğeri az hasar görmüş o kendi kendine düşsün dedi. allahtan süt dişleriydi arkadan gelicek birde kendi dişi olsaydı ne olacaktı bilmiyorum.akşam öğretmenle konuştum çok sinirliydim müdüre gidicem dedim öğretmenimiz sabır edin dedi bugün çocuğun ailesiylede görüşücem bakalım ne olacak.işte böyle arkadaşlar.

geçmiş olsun canım.efeyle birlikte yat uyu canım.dinlenmene bak.
hastalıklar dinlenmeden gitmiyor zaten.tabii çocuklardan ne kadar dinlenebilirsek.

geçmiş olsun canım.inş önemli bir şey değildir.:1hug:
allah şifa versin.:Saruboceq:

mutlu sabahlar kızlara.s.lahana bebek sanırım çocuğun hastalanmış allah sağlık versin geçmiş olsuna.sefsunefe benimde böbreklerim problemli çok kötü böbrek ağrısı sanada çok geçmiş olsuna.s herkese sevgiler...

belinaycim cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya
malesef böyle bi kaç yaramaz var
oğlumda sınıf başkani idi baktı yok laf filan dinlemiyolar birde bunlar yediye gidiyolar
baktı olmuyo birakti
tekrar geçmiş olsun :teselli:

ah canım ya çok geçmiş olsun,allah beterinden korusun canım
allah korusun gözünede gelebilirdi:1no2: yavrum benim nasıl canı acımıştır acil şifalar diliyorum

canım benim kızım 10 yaşında daha önce hiç böyle bir ağrısı olmada bu yüzden korktum valla. içimde kaybetme korkusu yer etmiş sanki atamıyorum içimden:1no2:en ufak birşeyde çok korkuyorum ve sıkılıyorum allahım herkesin çocuklarını bağışlasın,korusun inşallah:Saruboceq: ve kimseye evlat acısı yaşatmasın

gunaydınlar canlarım benım hepınızı opuyorum sekerlerler
gul sagol canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın?
ader canım benım kıs neden yanlıs anlayalım.cogunluk onu yasıyor.ılk cocugun acemılgıınden kaynaklanan bızımde cocugunda zorlanmalarından dolayı aramızda gergınlık daha cok oluyor,evlılık yerıne oturmaya baslıyor vs...derken ılk cocuk arada kaynıyor canım yaaa
ama ıkıncıler pes tatlı oluyor bılınclı rahat buyuyor.ve hersey bır yana en cadıları uyanıklarıda onlar oluyor.
benım ılk goz agrımsın dıyorum elıfe dunyalar onun oluyor.son gülümde nazım dıyorum pek sevınıyor.
bıde su dogursan ıyı olur dıyor.
bu arada su bızım 3.kızımızın adı olacak.dogurursam.elıf nazı dogurup geldıgımde 1haftalıktı ve anne bırtane daha kız olsun elıf naz su olalım dedı.butun oyuncak bebeklerının adı su
dort gozle su doguracagım gunu beklıyor cadım benım
goncaa canım yaa kıyamam sana sakın ol.dıyecegım de olamıyor ınsan bılıyorum.cocugun sınır oldugun bırıne benzetılmesı cok etkılıyor ınsanı.ama o senın cocugun kım ne derse desın.yuzu fızıgı benzese bıle sen yetıstırıyorsun egıtıyorsun o annesıne benzeyecek ve kız cocukları anneyı ornek alır.ona ozenır.ben hıc babaanneye ozenen kız gormedım sekerım sıkma canını.
elıf aynı babasına benzıyor.babaylada hala ıkız gıbı aynı.anasıgıl aynı aynı halası dıyıp duruyordu.bıgun albumunde gordum esımın yuhhhhhhhhhhhhh zorla benzetmenınde bukadarına pes dedım.neresı benzıyor ya dedım.bır daha bısey dıyemedıler.allahtan naz bana benzıyor da kımseden ses cıkmıyor.
taktıgına degmez kendını avutuyor kadın bosver canım
sıkma sen o guzel canını.
opuyorum sızlerı sekerler

a.s. günaydın meleklerin güzel anneleri
umarım güne sağlıklı mutlu başlamışınızdır
ben dün gece sabahladım erkek kardeşimin 2 yaşındaki oğlu yoğun bakıma alındı sabaha kadar dua ettik Yüce Rabbim onu bize bağışlasın diye
şükür az önce gözlerini actığını söyledi doktorlar biraz kendimize geldik ama 24 saat gözetim altında tutacaklar miniğimizi tüm dualarımız kücük serdarımız için Allah'ım onu annesine babasına bağışlasın senağlama

kurban olduğum allahım şifalar versin inşallah geçmiş olsun:Saruboceq:

canım benım cok gecmıs olsun ıhmal etme canım dr gotur.cok hareket ettıgınde olabılır yoruyordur kendını kontrol edemıyorlar hızlarını genclıkden yoruyorlar kendılerını ondan kaynaklanıyor olabılır.ama ıhmal etme dr gotur canım
bızde hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsaallah canım
gorusmek uzere cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum canım

canım benım cok gecmıs olsun
ne dıyecegımı bılemıyorum ınan boyle evlat yetıstıren annelere
nedır ya bu sıddet egılımı saygısızlık
olayın nereye gıdecegını dusunmeden hareket etmek.
kıyamam ben prensesıme canım yaa op benım ıcın canım melegımı
benım kızımda seneye cok vukaatlı gelır sanırım yaa.sessız sedasız kucucuk cocuktan parkta dayak yıyen bır tıp.napacagım bununla bılmıyorum
gecen ay ıkı parkımızın belası cocuk dıyemıyorum ben onlara.ıkı dakka da yanımda oylayan kızımın sacından tutup yerde suruduler.ay ne oldugumu bılemedım.boluyor dedım cımlere dogru kostum cıtın kenarından.sırıtıyorlar ıkısıde.yasları 3.5 ama ırıler bıde gorsenız.
ay nasıl sınırlendım bagırmaya basladım artık.annerı hıc oturmus ıstıfını bozmuyor sadece elınde sıgara ogluna seslendı yumusak bır sesle.
ama nasıl sınırlendım kızım aglıyor kucuk arabasında korktu sacları cocugun elınde kızımın.
bır dellendım herkes seyınden cıkana sahıp olsun bu 5.ıncı oldu dıye.ve harbıden bu 5 oldu sureklı kızıma satasıp vurması.yazın basındada gozune gul dalını soktu kenarı cızıldı yırtılsa ne yapacaktım dusunun.kım verecektı gozunun hesabını yavrumun.
neyse ama ıkı kadınada bır bagırdım yeter artık dıye.ogun bu gundur kızımın yanına yaklasmıyorlar.bır ıkı denedıler cabuk gıt dedım annesı cagırdı.
ama okulda ne yaparım bılmıyorum valla ısım zor.sessız yumusak huylu cok ezılır.
ogretmenın sabır lafını anlayamadım pardonda
ne demek sabır
bırı benım cocugumun dısını kıracak sabredecegım yok oyle bısey
bende onun dısını kırar sonra sabrederım canım bırdahakıne yapmasın dıye
mudurle konus bence cıddı bır ceza alsın.aılesındenmı alır okuldanmı artık.

canım benim ya çok geçmiş olsun
haklısın şimdi çocukların en thlikeli ve düşüncesizce hareket ettikleri zaman ,
bende senin yerinde olsam aynısını yapardım

canım annesi iş yaparken oda oyun oynuyomuş bi ara sesi çıkmamış annesi baktığında hap kutusuyla oynadını görmüş tabi haplarıda ortaya dökmüş vede o hapda uyku hapıymış kaç tane içtiğini bilemiyorlar akşehir hastanesi ambulansla konyaya yollamış konyadalar şuanda midesini yıkıyamadılar kanına karışmıştır diye ama az önce kardeşimi aradım kan tahlili temiz cıkmış gözünü acmış ama tabiki baygın halen hapın etkısı var daha yarına kadar gözetım altında tutacaklarmış halen tahlılleri devam ediyormuş Rabbim onu annesine babasına bağışlasın

canım allah şifa versin
dualarımız küçük serdarla canım

canım ya allahım korusun:Saruboceq: rabbim onu anneciğine vede babacığına bağışlasın inşallah:Saruboceq:
tahlilleri temiz çıktıysa inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla evlerine götürürler

Allah razı olsun inşallah biran önce iyi olurda yoğun bakımdan cıkar

canım benım cok gecmıs olsun arkadasım

ay kıyamam ben ona canım benım cok gecmıs olsun ınsaallah 24 saatıde atlatacak canım dualarımız sızınle canım
cok cok opuyorum guzel haberlerını beklıyoruz ınsaallah canım

günaydin gacilar nabersiniz bakalim efsune kiz kim minikmi? hastaymis ne olmus gecmis olsun canim

gunaydın canım
kız anam sende benı oldurecen bıgun kıssssssss
nerden uyduruyon nerden okuyon anlamıyorumkı
ben kapıda kalıyom evıme gıremıyom banamı kus mınık yok dıyon
efsun hastayım dıyo mınıkmı dıyon
sekerım noluyor anlayalım yanı:jeyyar:
yatıyon mınık kalkıyon mınık:jeyyar:
bak benım yarım var ona goreeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Aminnnnnnnnn
imşallah canım tahlil sonucları sevindirdi bizide işte doktorlar iç organlarına zarar verip vermediğinide kontrol edeceklermiş inşallah bir hasar bırakmaz miniğimizde dün geceyi nasıl gecirdim bende bilemiyorum Rabbim kardeşimle eşine sabır versin Allah razı olsun sizlerden de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…